• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Εξαγωγική δραστηριότητα

Δυναμική παρουσία της εταιρείας σε 4 ηπείρους. Τετραπλασιασμός των εξαγωγών τα τελευταία χρόνια.

Εξαγωγική δραστηριότητα

Εξαγωγές

Εξαγωγική δραστηριότητα

Προϊόντα με διεθνές διαβατήριο

Με παρουσία σε 4 Ηπείρους, η ΜΕΓΑ Α.Ε. διευρύνει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες χρόνο με το χρόνο, ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της στις υφιστάμενες αγορές του εξωτερικού, επιτυγχάνοντας μέσα στα τελευταία χρόνια τετραπλασιασμό των εξαγωγών της.

(Κάντε κλικ και μετακινήστε τον κέρσορα για να πλοηγηθείτε στον χάρτη. Κάντε κλικ στη χώρα που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες πληροφορίες)

 

Η ΜΕΓΑ ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα στις αρχές της δεκαετία του '90. Η αρχή έγινε με την καθιέρωση των εμπορικών σημάτων της εταιρίας (EveryDay, Pom Pon, Babylino, Mega Form) στην περιοχή των γειτονικών Βαλκανίων και σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Σύντομα η εταιρία κατακτά και την δυτική Ευρώπη, καθώς η εξέλιξή της προσελκύει μεγάλες εταιρείες παγκοσμίου φήμης οι οποίες εμπιστεύονται στην ΜΕΓΑ τον σχεδιασμό και την παραγωγή δικών τους επώνυμων εμπορικών σημάτων.

Τα τελευταία χρόνια, η διεθνής παρουσία της εταιρείας ενδυναμώνεται περαιτέρω, διεισδύοντας δυναμικά σε νέες ηπείρους, όπως η Αφρικανική και η Ασιατική και σε περισσότερες από 30 χώρες.

Πλέον, με το βλέμμα στραμμένο στον διεθνή στίβο καταναλωτικών προϊόντων ατομικής υγιεινής, η ΜΕΓΑ συνεχίζει το "ταξίδι" της, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση όχι μόνο των καταναλωτών της Ελλάδας, αλλά και πολλών άλλων χωρών του εξωτερικού.