• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Καινοτομία Αll Cotton

Το Cotton Concept αποδεικνύει έμπρακτα το άγρυπνο μέλημα της ΜΕΓΑ για σχεδιασμό προϊόντων προσωπικής υγιεινής με μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα.

Καινοτομία Αll Cotton

Καινοτομία All-Cotton

Για την ΜΕΓΑ δεν αρκεί ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας να προσφέρει απλά αποτελεσματική προστασία. Στόχος της είναι να συνδυάζει αυτήν την αποτελεσματική προστασία με εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα. Στα πλαίσια σχεδιασμού προϊόντων με μοναδική φιλικότητα, η εταιρεία μας έχει ελέγξει πλήθος υλικών, καταλήγοντας στη φύση για την αδιαμφισβήτητα αγνή φροντίδα των υλικών που προσφέρει. Από όλα τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ατομικής υγιεινής, το βαμβάκι αποτελεί το πιο φιλικό υλικό. Φυσικό, απαλό, υποαλλεργικό, συμβατό ακόμη και από το πιο ευαίσθητο δέρμα, φέρνει πραγματικά τη φυσική, αγνή φροντίδα σε επαφή με το δέρμα.

Η ΜΕΓΑ επέλεξε την απόλυτη φιλικότητα, το βαμβάκι, για επιλεγμένα προϊόντα της. Έτσι, δημιούργησε το Cotton Concept, προσφέροντας μοναδικά φιλική προστασία προς τον καταναλωτή. Σε αντίθεση με άλλα επώνυμα προϊόντα της κατηγορίας, που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα Σερβιετάκια EveryDay All-Cotton έχουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι, προσφέροντας έτσι την πιο φιλική πρόταση στην κατηγορία. Η προτίμηση κι εμπιστοσύνη στη μοναδική αυτή πρόταση υγιεινής επισφραγίζεται από την Νο1 θέση που έχουν δώσει σταθερά εδώ και χρόνια στα Σερβιετάκια EveryDay οι ελληνίδες καταναλώτριες.

Με εφαρμογή σε σειρά άλλων προϊόντων της εταιρείας (μαντήλια ευαίσθητης περιοχής, μαντήλια ντεμακιγιάζ, μωρομάντηλα, κ.ά), το Cotton Concept προσφέρει προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή, ενώ αποδεικνύει έμπρακτα το άγρυπνο μέλημα της ΜΕΓΑ για σχεδιασμό προϊόντων προσωπικής υγιεινής με μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα.