<![CDATA[ΜΕΓΑ Disposables news]]> en <![CDATA[tr1_Megadis_Page_Title]]> <![CDATA[ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.: «True Leader» για όγδοη συνεχή χρονιά!]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., κατέκτησε για 8η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader» της ICAP Group.  Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, που σύμφωνα με την ICAP, μόλις 6 εταιρείες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς για 8 συναπτά έτη.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο θεσμός «True Leaders» αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη. Μέσα από ένα σύνολο 15.000 χιλιάδων επιχειρήσεων, η ΜΕΓΑ βρίσκεται στις 70 εταιρείες που βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων πέτυχαν να διακριθούν, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και απολύτως αντικειμενικά τα εξής μετρήσιμα κριτήρια:

 

           Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2017

           Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2016 στο 2017

           Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών

           Έχουν υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας)

 

Οι οκτώ συνεχείς ξεχωριστές διακρίσεις “True Leader” αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθειά της για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία.

Κατά το διάστημα 2010 - 2017, η ΜΕΓΑ αύξησε το τζίρο της κατά 135%, ενώ παράλληλα προχώρησε σε επενδύσεις συνολικής αξίας 68 εκ. ευρώ και αύξησε το προσωπικό της πάνω από 98%. Ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες της σε 4 ηπείρους, κατάφερε να εξαπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

 

Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

 

]]>
35755 Thu, 10 Jan 2019 11:14:09 GMT+2
<![CDATA[Δυναμική συμμετοχή της ΜΕΓΑ στον θεσμό των “Business Days”]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ άνοιξε πρόσφατα τις «πύλες» της και καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις της 20 φοιτητές από μεγάλα Πανεπιστήμια της χώρας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.ά) διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκπαιδευτική ημερίδα, με τίτλο «ΜΕΓΑ Business Day: ΜΕΓΑλα όνειρα, ΜΕΓΑλες επιτυχίες».

Κατά τη διάρκεια του Business Day, στελέχη της εταιρείας ξενάγησαν του φοιτητές στους χώρους του εργοστασίου της ΜΕΓΑ και γνώρισαν από κοντά τα στάδια παραγωγής όλων των προϊόντων της. Επιπλέον, μέσα από ομιλίες ανώτατων διοικητικών στελεχών από διαφορετικούς τομείς της εταιρείας, οι νέοι φοιτητές γνώρισαν την ιστορία, την κουλτούρα και τους τρόπους λειτουργίας της. Επιπλέον, άκουσαν χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής από τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων της ΜΕΓΑ. Το Business Day ολοκληρώθηκε με ένα αμιγώς διαδραστικό workshop, εμπνευσμένο από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας.

Η ημερίδα είχε ως στόχο την επαφή των νέων με την αγορά εργασίας, μέσω μίας 100% ελληνικής βιομηχανίας με αδιάκοπη και σταθερή ανοδική πορεία μέσα στο χρόνο, η οποία επενδύει έμπρακτα στους ανθρώπους της αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η ΜΕΓΑ, με θεμέλιο το όραμα, την επιμονή και το μεράκι των ανθρώπων της, έχει καταφέρει να κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο προϊόντων προσωπικής φροντίδας, ενώ στην καρδιά των καταναλωτών έχει συνδέσει το όνομα της με αξίες όπως Σεβασμός, Υπευθυνότητα, Ακεραιότητα.

 

]]>
35754 Tue, 20 Nov 2018 14:24:45 GMT+2
<![CDATA[10.000 γεύματα αγάπης σε ηλικιωμένους συνανθρώπους από τη ΜΕΓΑ, σε συνεργασία με τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και την Αποστολή.]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, βρίσκεται ακόμη μια φορά δίπλα στην Τρίτη Ηλικία και προσφέρει συνολικά 10.000 γεύματα αγάπης σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως τις 23 Οκτωβρίου, αγοράζοντας τα αγαπημένα προϊόντα Sani σε μοναδικές προσφορές, στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην προσφορά γευμάτων σε άπορους ηλικιωμένους.

Τα γεύματα θα διατεθούν σε συνεργασία με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

 

]]>
35745 Wed, 17 Oct 2018 11:06:24 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ στο ΤΟΡ20 της λίστας με τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα του Fortune]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ η οποία παράγει τις αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης  EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., διακρίθηκε στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας (Most Admired Companies 2018), στη μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, που διεξάγει η KPMG σύμφωνα με την μεθοδολογία και τα κριτήρια του Fortune. ​

 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Η κατάταξη προκύπτει μετά από ψηφοφορία μεταξύ των C-level στελεχών 315 επιχειρήσεων με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. ευρώ, από όλο τα φάσμα της οικονομίας, που αξιολογούν τις επιχειρήσεις με γνώμονα τα 9 κριτήρια που διέπουν την έρευνα (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα).

Η εταιρεία που 37 χρόνια τώρα εμπιστεύονται χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην κατηγορία της. Καινοτόμος και σύγχρονη, η ΜΕΓΑ είναι η μόνη εταιρεία παραγωγός μια πλήρους γκάμας επώνυμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής που παράγει τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας σταθερά την εθνική οικονομία με επενδύσεις, εξαγωγές και νέες θέσεις εργασίας.

Σημαντικά οικονομικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2017 :

 • Επενδύσεις 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου
 • Αύξηση των εργαζομένων 98%
 • Αύξηση ρυθμού ανάπτυξης 138%
 • Εξαπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους
 • Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 63.000 τ.μ. στην Αθήνα

Επιπλέον, για τη MEΓA, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική υπευθυνότητα συμβαδίζουν. Η εταιρεία αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία, φροντίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους  έχουν ανάγκη, υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις με συνέπεια και συστηματικότητα σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς και Ιδρύματα πανελλαδικά.

Η διάκριση στη λίστα «Fortune Most Admired Companies in Greece 2017» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.

 

 

]]>
35744 Tue, 09 Oct 2018 13:26:47 GMT+2
<![CDATA[Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία από τα Sani Sensitive και τα καταστήματα Γαλαξίας σε 5 Δήμους της Αττικής]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης και με την υπογραφή των προϊόντων Sani, σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΑΛΑΞΙΑΣ στηρίζει την ενεργό γήρανση υλοποιώντας τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία. Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα σε 5 Δήμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου.

Από τις 3 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα Sani σε μοναδικές προσφορές στα Καταστήματα Γαλαξίας σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην υλοποίηση των Βιωματικών Θεατρικών Εργαστηρίων σε 5 Δήμους της Αττικής (Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου).

Τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια είναι μια πρωτοπόρα, κοινωνική πρωτοβουλία η οποία σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης, εκπέμπει αισιοδοξία και παράλληλα βελτιώνει μέσα από την τέχνη τη ζωή των ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα, οι στόχοι των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων είναι η εξάσκηση της μνήμης, η καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων, η εξοικείωση με την ομαδική εργασία, η κοινωνικοποίηση και η ενίσχυση της αίσθησης συμμετοχής σε μια κοινότητα. Η δράση η οποία ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας & Περιστερίου θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani στέκονται για ακόμη μια φορά έμπρακτα δίπλα στην Τρίτη ηλικία προωθώντας την ενεργό γήρανση, ώστε οι ηλικιωμένοι να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, προκειμένου να ζουν με ευημερία και να είναι ενεργοί στην κοινωνία.

 

 

]]>
35743 Tue, 11 Sep 2018 14:43:49 GMT+2
<![CDATA[Τριπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα φετινά σελφ σέρβις Excellence Awards]]>  

 

 

Τρία βραβεία απέσπασε η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2018».

 • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Σημαντική Επένδυση» για το συνεχές επενδυτικό της πλάνο στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές της εγκαταστάσεις στην Αθήνα
 • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών» σε συνεργασία με τη Lidl Hellas. Το πρόγραμμα αφορούσε την προσφορά πάνω από 340.000 βρεφικών πανών καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και για πάνω από ένα χρόνο.
 • Silver Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος» για το πρόγραμμα πρόληψης υγείας της Τρίτης Ηλικίας με τίτλο «Πανελλαδική εκστρατεία για το Alzheimer», το οποίο υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Altzheimer.

Η χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Επενδύσεις» αποτυπώνει τη στρατηγική επιλογή της ΜΕΓΑ για συνεχή ανάπτυξη με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ΜΕΓΑ το διάστημα 2010 - 2017  έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 68 εκατ. ευρώ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της αποκλειστικά στην Ελλάδα, αυξάνοντας το προσωπικό κατά πάνω από 98%, εξαπλασιάζοντας τις εξαγωγές της και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.  Οι επενδύσεις πραγματοποιήθηκαν με βάση τα υψηλότερα διεθνή standards προϊοντικής ποιότητας και ασφάλειας, προάγοντας την ελληνική καινοτομία.

Επιπλέον, οι δύο βραβεύσεις για την συνεισφορά της ΜΕΓΑ στην Κοινωνία αποτυπώνουν τη σταθερή απόφαση της ΜΕΓΑ να στηρίζει με συνέπεια μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, επιστρέφοντας στην κοινωνία την αγάπη και τη φροντίδα που εισπράττει εδώ και 37 χρόνια.

 

 

]]>
35742 Fri, 07 Sep 2018 11:12:50 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας με δυο σημαντικές διακρίσεις ]]>  

 


Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» και το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής - Τissue) με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα.  Οι δυο διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία. Με ρυθμό ανάπτυξης 138% και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 63.000 τμ, η ΜΕΓΑ αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η ΜΕΓΑ συνέχισε το επενδυτικό της πλάνο με επενδύσεις άνω των 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, και παράλληλα αύξησε το προσωπικό της σε ποσοστό πάνω από 98% (διάστημα 2010 – 2017).

 

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν για τέταρτη φορά στην τελετή «Πρωταγωνιστές Ελληνικής Οικονομίας», βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Βusiness Reports και περιλαμβάνονται στην έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network.

 

 

]]>
35741 Fri, 07 Sep 2018 11:08:19 GMT+2
<![CDATA[Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού από τη ΜΕΓΑ, σε συνεργασία με την αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει την υγεία των παιδιών, προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό σε δύο Παιδιατρικές Κλινικές Νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”.

 

Από τις 6 έως τις 19 Ιουνίου, αγοράζοντας τις αγαπημένες βρεφικές πάνες Babylino Sensitive και Babylino Pants σε μοναδικές προσφορές στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία») και στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

 

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία.

 


]]>
35713 Wed, 13 Jun 2018 12:11:40 GMT+2
<![CDATA[Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Hellenic Responsible Business Awards 2018 ]]>  

 

 

Δυο σημαντικές διακρίσεις, που επιβραβεύουν τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, παρέλαβε η  εταιρία στην απονομή των φετινών Hellenic Responsible Business Awards 2018.

Η ΜΕΓΑ, η οποία παράγει τα αγαπημένα προϊόντα EveryDay, Babylino, Pom Pon, Babycare, Sani, Wet Hankies κ.ά, έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

 • Χρυσό βραβείο για το κοινωνικό πρόγραμμα Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ενεργό γήρανση και σε συνεργασία με τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα εργαστήρια, στα οποία συμμετείχαν συνολικά πάνω από 600 ηλικιωμένοι, στόχευαν στην εξάσκηση της μνήμης, στην ομαδικότητα, επιβεβαιώνοντας πως η Τρίτη Ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική και παραγωγική στη ζωή των ανθρώπων.
 • Ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα Διαχείρισης Αποβλήτων στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της ΜΕΓΑ. Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού έργου που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται  στην καρδιά της στρατηγικής της εταιρίας για αειφόρο ανάπτυξη.

Για τη ΜΕΓΑ η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας είναι να επιστρέφει στην κοινωνία την αγάπη και τη φροντίδα που εισπράττει εδώ και 37 χρόνια, ενώ δεν σταματά να υλοποιεί νέες πρωτότυπες ιδέες, προς όφελος της κοινωνίας

Ο θεσμός των Responsible Business Awards απαντά στην ανάγκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αναδείξει πρότυπα μοντέλα συνεργασίας, που έχει ανάγκη η Ελλάδα σήμερα περισσότερο από ποτέ.

 

 

]]>
35712 Mon, 05 Mar 2018 12:12:48 GMT+2
<![CDATA[Στη ΜΕΓΑ το βραβείο "ZERO WASTE" για την Περιβαλλοντική της Πολιτική]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το σημαντικό βραβείο "ZERO WASTE” έλαβε η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. η οποία παράγει τα αγαπημένα προϊόντα: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Wet Hankies, Sani, στο πλαίσιο των Βραβείων “Waste and Recycling Awards 2017”. 

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού έργου που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται  στην καρδιά της στρατηγικής της ΜΕΓΑ για αειφόρο ανάπτυξη, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η υγιής επιχειρηματικότητα, οι οικονομικοί δείκτες και η κερδοφορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το σεβασμό στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι για την ελληνική βιομηχανία , η μέριμνα για το περιβάλλον δεν είναι απλά η υποχρέωση να είναι υπεύθυνη, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Είναι στην κουλτούρα των ανθρώπων της, στις καθημερινές τους πρακτικές, στη διαρκή προσπάθεια να γίνονται καλύτεροι, να προστατεύσουν με σεβασμό το περιβάλλον για τις νέες γενιές.

Αναγνωρίζοντας ότι οι πρώτες ύλες δεν είναι ανεξάντλητες, η ΜΕΓΑ στοχεύει στην πιο αποδοτική χρήση των περιορισμένων φυσικών πόρων, υιοθετώντας συνεχείς πρωτοβουλίες πέρα από τα νομικά επιβαλλόμενα, για να μειώσει το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, με στόχο τη μηδενική Παραγωγή Αποβλήτων στις χωματερές. Έτσι, ελέγχει συστηματικά την περιβαλλοντική της απόδοση, θέτει συνεχώς νέους περιβαλλοντικούς στόχους και επενδύει σημαντικά ποσά για το περιβάλλον με νέα μέτρα και πολιτικές. 


]]>
35711 Fri, 15 Dec 2017 16:13:25 GMT+2
<![CDATA[«Babyδίνω» από τα Babylino Sensitive.]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα Babylino Sensitive και η Lidl Hellas, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών, στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών σε βρεφικές πάνες για όλα τα μέλη της Ένωσης και για όλη τη χρονιά 2018.

Με κοινό παρανομαστή το παιδί, για κάθε αγορά συσκευασίας Babylino Megapack την εβδομάδα 16 – 21/10 στα καταστήματα Lidl, η ΜΕΓΑ προσέφερε 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Το αποτέλεσμα είναι να προσφερθεί ένας εξαιρετικά υψηλός αριθμός πανών Babylino, οι οποίες θα καλύψουν εξ’ ολοκλήρου για έναν χρόνο τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και πιο συγκεκριμένα: Οι Φίλοι του Παιδιού, Οι Φίλοι της Μέριμνας, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» - Κ.Α.Σ.Π., Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) και «ΠΝΟΗ»-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού. 

Στόχος του προγράμματος με τίτλο «Babydinw» είναι η συνεχής στήριξη των παιδιών, με πράξεις που έχουν απτά αποτελέσματα τόσο στην προστασία όσο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία. 

]]>
35710 Fri, 24 Nov 2017 16:42:07 GMT+2
<![CDATA[Μία ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε το Babylino στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017»]]>  

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 


To βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε το Babylino σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο,όπουβραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017.

 

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας Babylino, για άλλη μία χρονιά.

Εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου οικονομικής κρίσης, το Babylino κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Με σχεδιασμό και παραγωγή στην Ελλάδα, με επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής, με αφοσίωση στην ολοκληρωμένη προστασία, που συνδυάζει τόσο άριστη απορροφητικότητα όσο και φιλική προστασία του βρεφικού δέρματος, το Babylino αποτέλεσε το πιο ανοδικό brand στην κατηγορία βρεφικών πανών τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, το brand Babylino εξακολουθεί να διευρύνει την επιτυχημένη παρουσία του και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική καινοτομία μπορεί να κατακτήσει την προτίμηση της πιο απαιτητικής καταναλώτριας, της μητέρας, ανεξαρτήτως χώρας.

 

Η άνοδος μεριδίου και πωλήσεων του Babylino, χάρη στην οποία αποδόθηκε το σχετικό βραβείο, οφείλεται στην κοινή προσπάθεια όλης της «οικογένειας» της ΜΕΓΑ, που αγκαλιάζει με μοναδικό πάθος και αγάπη το όραμα της εταιρείας για το Άριστο.

]]>
35702 Tue, 11 Jul 2017 18:03:35 GMT+2
<![CDATA[Μία ακόμη Πράξη Φροντίδας από την ΜΕΓΑ]]>  

 

 

 

 

 

 

"Περίμενε πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα τον συναντήσει από κοντά... Μας έλεγε νωρίτερα όλα όσα ήθελε να του πει και σαν έφτασε η ώρα εκείνη έμεινε άφωνος από την χαρά και τον ενθουσιασμό του...", αυτά ήταν τα λόγια της εθελόντριας που περιγράφει τη στιγμή συνάντησης.

 

H ΜΕΓΑ Α.Ε. προχώρησε στην Υιοθεσία της Ευχής του μικρού Γιάννη, που εκπληρώθηκε από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα έξοδα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει ο μικρός το όνειρό του, χαρίζοντάς του την πεποίθηση ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. Η οικογένεια ταξίδεψε από την Κρήτη, και ο μικρός Γιάννης συνάντησε τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Απόλαυσε την προπόνηση και στη «λήξη» οι δύο αθλητές «αντάλλαξαν φανέλες» και αυτόγραφα. Τα κόλπα όμως που έμαθε ο Μήτρογλου στον μικρό Γιάννη είναι το μυστικό τους…

"Όσα έζησα σήμερα θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στην καρδιά μου. Το χαμόγελο και η χαρά του Γιαννάκη είναι μία ανταμοιβή ανεκτίμητης αξίας. Γιατί όπως είχε πει ένα από τα παιδιά που πραγματοποιήθηκε η ευχή του, «Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά». Τέτοιες δράσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και μας κάνουν περήφανους.” αυτά ήταν τα λόγια μέλους της ομάδας εθελοντών από την ΜΕΓΑ, που περιγράφει την εκπλήρωση της ευχής.

 

 

Μία ακόμη Πράξη Φροντίδας από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ.

]]>
35701 Mon, 19 Jun 2017 16:01:13 GMT+2
<![CDATA[Δωρεά θερμοκοιτίδας εντατικής Νοσηλείας στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100%  ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο πραγματοποίησε δωρεά θερμοκοιτίδας εντατικής Νοσηλείας στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» , σε συνεργασία με το Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος.

 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας καθώς αποτελεί βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας της  ΜΕΓΑ Α.Ε και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

]]>
35674 Tue, 18 Apr 2017 15:53:28 GMT+2
<![CDATA[ΠΡΟΛΗΨΗ = ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ: 200 δωρεάν εξετάσεις Τεστ-Παπ και Υπέρηχος Μαστού ]]>  

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 


H EveryDay και ο Γαλαξίας καλύπτουν δωρεάν σε 200 γυναίκες τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ - ΠΑΠ και Υπέρηχο μαστών.  Ο κύριος στόχος της δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες και ταυτόχρονα να τις κινητοποιήσει για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

 

Μπείτε στη σελίδα facebook του Γαλαξία και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στη σχετική ανάρτηση από 20 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου. Μετά από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως 21 Απριλίου, θα αναδειχθούν 200 νικήτριες, με δώρο δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και συγκεκριμένα ένα τεστ ΠΑΠ και έναν υπέρηχο μαστών, σε εξαιρετικά αξιόπιστο όμιλο διαγνωστικών κέντρων.

Η Υγεία αποτελεί για την EveryDay και τον Γαλαξία προτεραιότητα. Γι’ αυτό μαζί, αναδεικνύουμε την πρόληψη σε βασικό παράγοντα της ζωής μας. Δίνουμε το κίνητρο και το έναυσμα σε όλες τις καταναλώτριες να ενημερωθούν και να εξεταστούν, μετατρέποντας την πρόληψη σε στάση ζωής. Γιατί η πρόληψη είναι η ζωή!..

Μπορείτε να βρείτε τους όρους του διαγωνισμού στην σελίδα facebook του Γαλαξία https://www.facebook.com/galaxias.sm/?fref=ts

 

 

]]>
35673 Mon, 10 Apr 2017 17:24:55 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ επιβραβεύει την Αριστεία]]>  

 

Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά Υπερπολύτεκνων Οικογενειών απέδωσε η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Divani Caravel, βραβεύτηκαν από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 800 αριστούχοι μαθητές, παιδιά πολυτέκνων οικογενειών καθώς και πολύτεκνοι γονείς που αρίστευσαν στις σπουδές τους, κόντρα στις δυσκολίες, διεκδικώντας στόχους και όνειρα. Επιπλέον, οι βραβεύσεις έδωσαν το μήνυμα πως πίσω από κάθε μεγάλη προσπάθεια βρίσκονται ισχυρές διαχρονικές αξίες, όπως Οικογένεια, Ήθος και Αριστεία που υπάρχουν ακόμη στην ελληνική κοινωνία  και αποτελούν τους στυλοβάτες για ένα καλύτερο αύριο. Στην φετινή βράβευση η ΜΕΓΑ προσέφερε συνολικά 8 έπαθλα, αξίας 1.000 ευρώ έκαστο, σε κάθε ένα από τα 8 αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που βράβευσε.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής οικογένειας.  Η ΜΕΓΑ συμπαρίσταται συστηματικά στις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι μέλη της Ε.Π.Α., έχοντας αναπτύξει τις παρακάτω συστηματικές δράσεις:

 

1)    Δωρεάν προϊόντα προσωπικής φροντίδας για τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών.

2)    Ειδικά προνόμια για νέες πολύτεκνες μητέρες με βρέφη και μωρά μέχρι 3 ετών μέσα από το πρόγραμμα στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας στο www.babylino.gr

3)    Υποστήριξη παιδιών πολυτέκνων οικογενειών του Δημοτικού Σχολείου με σχολικά είδη.

4)    Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

 

 

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ: «Πράξεις Φροντίδας».

 

 

]]>
35670 Wed, 22 Mar 2017 09:52:08 GMT+2
<![CDATA[«Από Μαμά σε Μαμά» Μια νέα κοινωνική ενέργεια από τη ΜΕΓΑ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στέκεται δίπλα σε μητέρες που έχουν ανάγκη, με μία νέα κοινωνική πρωτοβουλία.  Το πρόγραμμα, το οποίο έχει τίτλο «Από Μαμά σε Μαμά», βοηθάει τις νέες μητέρες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

 

Υπάρχουν μητέρες που δεν τους χάρισε απλόχερα η ζωή όλα όσα επιθυμούν. Μητέρες που στερούνται τα βασικά, που βρίσκονται σε ακραία φτώχεια, χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη και κάποιες φορές ακόμη και χωρίς στέγη.

 

Αυτές οι μητέρες δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Έναν δύσκολο αγώνα για να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια το μωράκι που κράτησαν πρόσφατα για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους.

 

Η κοινωνική ενέργεια θα υλοποιηθεί από 1 έως και 15 Φεβρουαρίου 2017, διάστημα κατά το οποίο σε όλα τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα διατίθενται οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, σε μειωμένη τιμή. 

 

Από τα έσοδα της ενέργειας θα δημιουργηθούν ειδικά «κουτιά φροντίδας Babylino» τα οποία περιλαμβάνουν τα βασικά είδη περιποίησης για τους πρώτους μήνες ζωής του νεογέννητου μωρού.

 

Συνολικά 300 κουτιά φροντίδας θα δοθούν σε μητέρες που μόλις γέννησαν τα μωρά τους και βρίσκονται σε ακραία φτώχεια, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δημόσιων Μαιευτηρίων  «Έλενα» και «Αλεξάνδρα».

]]>
35658 Wed, 08 Feb 2017 10:34:41 GMT+2
<![CDATA[Μία εξαιρετικά σημαντική βράβευση για τη ΜΕΓΑ Α.Ε. στα «Growth Awards»]]>  


 

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., κατέκτησε μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση στα «Growth Awards», στη σχετική εκδήλωση που έλαβε χώρας τις 1/12 στο Μέγαρο Μουσικής.

 

Συγκεκριμένα, τα « Growth Awards» που θεσμοθετήθηκαν για πρώτη φορά από τη Eurobank και την Grant Thornton, έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις εκείνες που κατάφεραν να συνδυάσουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με επιτυχημένη, σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση και έχουν τη δυναμική να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εταιρικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

 

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλάμβανε χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών/ δεικτών 8.000 επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, μέσω των εργαλείων πιστοληπτικής αξιολόγησης της Eurobank, αλλά και μέσω της αποτίμησης των πραγματικών ιστοριών των αξιολογούμενων εταιρειών, με κριτήρια που συνδυάζουν τη λογική των αριθμών με το ανθρώπινο στοιχείο. Από τις 8.000 επιχειρήσεις επιλέχθηκαν μόνο 6 νικητές, με τις υψηλότερες επιδόσεις σε 6 διαφορετικές κατηγορίες.

 

Τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν επέλεξε η Επιτροπή Βράβευσης, στην οποία προεδρεύουν από κοινού οι κ.κ. Νικόλαος Καραμούζης και Βασίλης Καζάς και η οποία συγκροτείται από εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου:

-    Ηρώ Αθανασίου, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas ΑΕ

-    Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΤΕ

-    Κωνσταντίνος Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής Eurobank

-    Εμμανουήλ Γιακουμάκης, Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

-    Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Chipita

-    Νέλλη Κάτσου, Αντιπρόεδρος ΔΣ & Διευθύνουσα Σύμβουλος Pharmathen

-    Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ ΑΕ

-    Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος ΔΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ

-    Γιώργος Προβόπουλος, Chairman of the Board, Eurobank Bulgaria AD

-    Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΤΕ

-    Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΒ

-    Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος ΔΣ Fourlis Holdings SA

-    Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνουσα Σύμβουλος Navios Maritime Holdings

 

 

Η ΜΕΓΑ Α.Ε, αναδείχθηκε ως ο νικητής στην κατηγορία «Λειτουργική/ Επιχειρησιακή βελτίωση » στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια της ΜΕΓΑ Α.Ε, για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία. 

]]>
35657 Mon, 05 Dec 2016 11:01:13 GMT+2
<![CDATA[Τρεις φορές βραβευμένη η ΜΕΓΑ Α.Ε. στα «Greek Exports Awards»]]>  

 

 

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε στα Greek Exports Awards η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, σε μια διοργάνωση που επιβραβεύει τις καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των εξαγωγών. Επιχειρήσεις που συνδράμουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η ΜΕΓΑ απέσπασε την κορυφαία διάκριση του θεσμού και βραβεύτηκε με το “Χρυσό Βραβείο TOP GREEK EXPORT COMPANY 2016», μετά από συνολική έρευνα και αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, καθώς και την ψηφοφορία του κοινού, ενώ παρέλαβε το Χρυσό βραβείο και για το «Top Branded Export Product 2016», όπου οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive βραβεύτηκαν ως το κορυφαίο επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν. 

Τέλος, η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε παρέλαβε το Silver βραβείο ως «Top Manufacturing Export Company».

H ΜΕΓΑ Α.Ε απέδειξε ότι αποτελεί μια εταιρεία που βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες, μία επιχείρηση που, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπεί την ανάπτυξη.

 Τα Greek Exports Awards 2016 διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών , σε συνεργασία με την Ethos Media SA.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε με παρουσία σε 30 χώρες, σε 4 ηπείρους, κατάφερε στο διάστημα 2010-2015 να τετραπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

 

 

 


]]>
35656 Tue, 29 Nov 2016 11:08:11 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ Α.Ε. βραβεύτηκε για 6η συνεχή χρονιά «True Leader» της Ελληνικής Οικονομίας]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100% ελληνική ΜΕΓΑ Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., κατέκτησε φέτος για 6η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader».

Συγκεκριμένα, ο θεσμός «True Leaders» της Icap Group, αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη. Μέσα από ένα σύνολο 14.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, η ΜΕΓΑ βρίσκεται στις 58 εταιρείες και 13 ομίλους που πέτυχαν να διακριθούν, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τα εξής μετρήσιμα κριτήρια:

 • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2015.
 • Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από 2014 στο 2015.
 • Έχει υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας που κυμαίνεται από Α1 έως Β2).
 • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών

 Οι έξι συνεχείς ξεχωριστές διακρίσεις “True Leader” αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία. Κατά την τελευταία εξαετία της οικονομικής κρίσης (2010-2015), η ΜΕΓΑ κατάφερε να βγει νικητής, αυξάνοντας το τζίρο της κατά 90%, συνεχίζοντας το επενδυτικό της πλάνο (επενδύσεις πάνω από 45 εκ. €) και αυξάνοντας το προσωπικό της κατά πάνω από 63%. Ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες σε πάνω από 30 χώρες, κατάφερε να τετραπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία, επενδύοντας σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, σε ανθρώπινο δυναμικό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας.

O κορυφαίος θεσμός True Leaders διοργανώνεται ετησίως από την ICAP Group ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).


]]>
35655 Tue, 22 Nov 2016 16:32:36 GMT+2
<![CDATA[Ακαδημία Γονέων για την εφηβεία. Μια πρωτότυπη κοινωνική δράση με την υποστήριξη της EveryDay.]]>  

                                          

 

 • 8 δωρεάν δίωρες μηνιαίες συναντήσεις γονέων για τα σημαντικότερα θέματα της εφηβείας από έγκριτους, ειδικούς επιστήμονες

 

Η οικογένεια αποτελεί το πρώτο περιβάλλον των παιδιών και συμβάλλει τα μέγιστα στη σωματική και ψυχοκοινωνική τους υγεία. Τι συμβαίνει όμως στην εφηβεία; Ποιές είναι οι δυσκολίες, τα ερωτήματα, τα θέματα που απασχολούν τους γονείς καθημερινά; Η EveryDay βρίσκεται όχι μόνο δίπλα στην έφηβο αλλά και στην οικογένειά της, βοηθώντας την στην προσπάθειά της να γνωρίσει και να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας. Έτσι στηρίζει την Ακαδημία Γονέων, ένα νέο στοχευμένο κοινωνικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), σε συνεργασία με την Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

 

H Ακαδημία Γονέων είναι ένα πρόγραμμα 8 δωρεάν δίωρων συναντήσεων όπου ειδικοί έγκριτοι επιστήμονες αναλύουν, συμβουλεύουν και συζητούν με τους γονείς σημαντικά θέματα που απασχολούν την εφηβεία όπως: συμπεριφορές υψηλού κινδύνου, πρόληψη των συμπεριφορών υψηλού κινδύνου (αλκοόλ, ουσίες κλπ.), κάπνισμα, ψυχική υγεία (άγχος, καταθλιπτικό συναίσθημα, χαμηλή αυτοεκτίμηση), διαταραχές πρόσληψης τροφής (ανορεξία, βουλιμία), μαθησιακές δυσκολίες, τεχνολογία κ.ά.

 

Στόχοι της Ακαδημίας είναι μεταξύ άλλων:

 

 

 •   Η στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.
 •   Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των γονέων ώστε να είναι ενήμεροι για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών.
 •   Η  βελτίωση της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια

 

 

Το «κουδούνι» στο σχολείο για γονείς θα χτυπά μια φορά το μήνα – την δεύτερη Τετάρτη - και τα  μαθήματα θα παραδίδονται στο ALBA (διεύθυνση: Ξενίας 6, Αθήνα) από τις 17:15 έως τις 19:30.  

 

Η Ακαδημία εντάσσεται στο συνολικό κοινωνικό πρόγραμμα της EveryDay με τίτλο «Πρόληψη = Στάση Ζωής» το οποίο περιλαμβάνει διάφορες δράσεις για την εφηβεία, όπως διαδικτυακή βιβλιοθήκη (www.everyday.gr  – ενότητα «Αγάπησε το νέο σου εαυτό»),  βιωματικά διαδραστικά εργαστήρια, Ακαδημία Γονέων, δημιουργία εντύπων, ομιλίες σε συνέδρια, παρουσία ειδικών επιστημόνων της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής σε τηλεοπτικές εκπομπές αναλύοντας και παρέχοντας συμβουλές για σημαντικά θέματα της εφηβείας.  

]]>
35653 Thu, 27 Oct 2016 17:55:21 GMT+2
<![CDATA[Τα Sani Sensitive και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δίπλα στην Τρίτη Ηλικία, συνεχίζουν την Πανελλαδική εκστρατεία για την Άνοια]]>  

Τα Sani Sensitive και η  «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δίπλα στην Τρίτη Ηλικία, συνεχίζουν την Πανελλαδική εκστρατεία  για την Άνοια.

 •  Πάνω από 900 ηλικιωμένοι πραγματοποίησαν τεστ μνήμης πανελλαδικά ενώ η εκστρατεία έχει ήδη ταξιδέψει σε 14 περιοχές της Ελλάδας.

 

 

 


 

 

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε. και τα ελληνικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive, βρίσκονται για ακόμη μια φορά ανθρώπινα δίπλα στην Ώριμη Ηλικία της χώρας και μαζί με το «Καρέλλειο Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνεχίζουν τη μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την Άνοια.

Η εκστρατεία έχει ήδη ταξιδέψει σε 14 περιοχές της Ελλάδας (Χίος, Κέρκυρα, Σύρος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Ιωάννινα, Ιεράπετρα Κρήτης, Κάρπαθος, Κάσος Μυτιλήνη κ.ά.), ενώ μέχρι σήμερα έδωσε την ευκαιρία σε πάνω από 900 άτομα άνω των 60 ετών να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ μνήμης από εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και να ενημερωθούν για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Στο πλαίσιο του προγράμματος, πάνω από 500 άτομα παρακολούθησαν τις παράλληλες ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με τη νόσο.

Υπολογίζεται ότι περίπου 200.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Ελλάδα, ενώ παγκοσμίως οι άνθρωποι που ζουν με άνοια φτάνουν τα 44 εκατομμύρια. Έως το 2030 θα έχουν φτάσει τα 66 εκατομμύρια, ενώ το 2050 θα έχουν αυξηθεί στα 115 εκατομμύρια.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και θα ταξιδέψει σε συνολικά 25 πόλεις και νησιά της Ελλάδας, από ακριτικές περιοχές μέχρι μεγάλα αστικά κέντρα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια σημαντικών δράσεων των προϊόντων Sani για την Τρίτη Ηλικία, ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

 

Η σημασία της ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου Alzheimer

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου και των επαγγελματιών υγείας προκειμένου να επιτυγχάνεται η έγκαιρη διάγνωση της νόσου είναι αποφασιστικής σημασίας, διότι τότε οι φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά την εξέλιξη της νόσου και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και των φροντιστών τους. Κομβικό ρόλο σε αυτό παίζουν τόσο οι δράσεις ευαισθητοποίησης μέσα από σεμινάρια, ομιλίες και συνέδρια, όσο και ο νευροψυχολογικός έλεγχος (τεστ μνήμης, προσοχής, συγκέντρωσης, οπτικοχωρικών και εκτελεστικών λειτουργιών, κλίμακα διάθεσης), όπου με ακρίβεια μπορούν να διαγνωσθούν σε αρχικό ακόμα στάδιο διαταραχές των ανώτερων γνωσιακών λειτουργιών και ο ασθενής άμεσα να τεθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα.

 

Στο «Καρέλλειο Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer & Συναφών Παθήσεων» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λειτουργεί Ιατρείο Μνήμης, προκειμένου να διαγιγνώσκεται η νόσος με βάση διεθνή διαγνωστικά κριτήρια, Κέντρο Ημέρας και Μονάδα Μόνιμης και Βραχείας Φιλοξενίας, όπου οι ασθενείς συμμετέχουν σε προγράμματα μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων (νοητική ενδυνάμωση, φυσικοθεραπεία, φυσική αγωγή, μουσικοθεραπεία) από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, τα οποία σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική τους αγωγή αποτελούν την πλέον κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης των προβλημάτων της νόσου καθώς αναστέλλουν και καθυστερούν σημαντικά την εξέλιξη αυτής.

]]>
35646 Fri, 30 Sep 2016 10:58:55 GMT+2
<![CDATA[«Στέγη Φροντίδας» στα Παιδικά Χωριά SOS, μια νέα κοινωνική ενέργεια από τα Babylino Sensitive και την αλυσίδα Μασούτης]]>  

«Στέγη Φροντίδας» στα Παιδικά Χωριά SOS, μια νέα κοινωνική ενέργεια από τα Babylino Sensitive και την αλυσίδα Μασούτης.

 

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι 100% ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive και η αλυσίδα Μασούτης στέκονται για ακόμη μια φορά υπεύθυνα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη με την έναρξη μιας νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας.Το πρόγραμμα το οποίο έχει τίτλο «Στέγη Φροντίδας» αφορά στην ετήσια υιοθεσία ενός Σπιτιού στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Υπάρχουν παιδιά που δεν απολαμβάνουν τα προνόμια των υπόλοιπων παιδιών, αλλά αντίθετα, βιώνουν τη σκληρή πλευρά της ζωής από την πιο τρυφερή ηλικία. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται την υποστήριξη και τη φροντίδα όλων μας. Η νέα κοινωνική δράση έρχεται να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες μιας οικογένειας στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου όπως διατροφή, ένδυση, γενικά έξοδα σπιτιού, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, μισθός Μητέρας SOS, ΔΕΗ, θέρμανση, νερό, ψυχολογική -  ψυχοκοινωνική στήριξη και ψυχαγωγικές - εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

 

Με την ετήσια υιοθεσία του Σπιτιού διασφαλίζουμε τη σταθερότητα και την πραγματική αίσθηση της ασφάλειας ώστε στο σπίτι κάθε παιδί να μεγαλώνει μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του, σε μια ζεστή οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό, καθώς και με τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να αναπτυχθεί ως ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

 

Το ποσό θα συγκεντρωθεί μέσα από τις πωλήσεις οικονομικών συσκευασιών Babylino Sensitive σε μειωμένη τιμή αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Μασούτης το διάστημα από 22 Σεπτεμβρίου έως και 03 Οκτωβρίου. 

 

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία.

 

 

]]>
35645 Thu, 29 Sep 2016 15:26:13 GMT+2
<![CDATA[Προσφορά σχολικών ειδών για 400 παιδιά της Ά Δημοτικού της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η ΜΕΓΑ Α.Ε και τα Babylino Sensitive, υποστήριξαν για ακόμα μια φορά τις πολύτεκνες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρία προσέφερε στην 27η ετήσια γιορτή της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα 400 «πρωτάκια», τις σχολικές τους τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη, υποστηρίζοντας τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας, τα παιδιά διασκέδασαν με ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο παράλληλα περνούσε μηνύματα για τις αξίες της οικογένειας, την πρόοδο και τη γνώση.

 

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί συνέχεια των συστηματικών πολλαπλών δράσεων του Babylino Sensitive προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας.

 

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία.

 

 

]]>
35644 Thu, 15 Sep 2016 11:32:37 GMT+2
<![CDATA[Χρυσό βραβείο κατέκτησε η EveryDay στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016»]]>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων - Non Food» απέσπασε η EveryDay σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2016.

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων - Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας EveryDay, από το ξεκίνημά της έως σήμερα. Η EveryDay γεννήθηκε μέσα από το όραμα της ΜΕΓΑ: την επιθυμία να προτείνει την ελληνική πρόταση στη γυναικεία υγιεινή, σε έναν τομέα που κατακλύζεται από παρουσία πολυεθνικών εταιρειών, που δεν διατηρούν παραγωγικές μονάδες στη χώρα μας. Κάθε χρόνο, η EveryDay αύξανε τα μερίδιά της, λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού της, που συνδυάζει όχι μόνο τύπους και μεγέθη που καλύπτουν καλύτερα τις εξειδικευμένες ανάγκες των γυναικών, αλλά και μοναδική έμφαση στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος.

Έτσι, με σχεδιασμό και παραγωγή στην Ελλάδα, με επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής, με αφοσίωση στο άριστο αποτέλεσμα, τόσο σε απορροφητικότητα όσο και σε προστασία του δέρματος, η EveryDay αποτέλεσε το πιο ανοδικό brand από το ξεκίνημά της, για να κατακτήσει το 2015 την πρώτη πλέον θέση στην ελληνική αγορά μετά από μια ακόμη σημαντική άνοδο μεριδίου.

Παράλληλα, το brand EveryDay διαθέτει σήμερα μια επιτυχημένη παρουσία και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική καινοτομία μπορεί να κατακτήσει την προτίμηση χιλιάδων καταναλωτών και στο εξωτερικό.

Η άνοδος μεριδίου και πωλήσεων της EveryDay, χάρη στην οποία αποδόθηκε το σχετικό βραβείο οφείλεται στην κοινή προσπάθεια όλης της «οικογένειας» της ΜΕΓΑ, που αγκαλιάζει με μοναδικό πάθος και αγάπη το όραμα, την κάθε καινοτομία, την κάθε νέα επένδυση της εταιρείας.

]]>
35639 Sun, 17 Jul 2016 22:33:45 GMT+2
<![CDATA[EveryDay. Νέο κοινωνικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρόληψη = Στάση Ζωής»]]>

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις έφηβες και τις οικογένειές τους για την εξαιρετική σημασία της πρόληψης από μικρή ηλικία.

Όταν μιλάμε για πρόληψη οι περισσότεροι από εμάς, συνήθως επικεντρωνόμαστε στις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Πρόληψη όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε από νωρίς ότι πρόκειται για μια γενικότερη στάση ζωής, που καλύπτει όλο το φάσμα της καθημερινότητας ενός ατόμου, αντικατοπτρίζοντας το τρίπτυχο σωματική, ψυχική και κοινωνική υγεία.

Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ και τα προϊόντα γυναικείας φροντίδας EveryDay δημιούργησαν σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής, ένα νέο κοινωνικό πρόγραμμα για έφηβα κορίτσια που έχει τίτλο «Πρόληψη = Στάση Ζωής».

Σημαντικά θέματα που απασχολούν χιλιάδες έφηβες στη χώρα μας όπως η ισορροπημένη διατροφή, ο σχολικός εκφοβισμός, οι μαθησιακές δυσκολίες, οι διαταραχές συμπεριφοράς, το άγχος, οι διαδικτυακοί κίνδυνοι, οι σχέσεις αλλά και μία σειρά από ιατρικά θέματα περιλαμβάνονται στο νέο κοινωνικό πρόγραμμα, βοηθώντας τα κορίτσια να αποκτήσουν συνήθειες που θα τους επιτρέψουν να θωρακίσουν τον οργανισμό τους και θα τους βοηθήσουν να γίνουν υγιείς ενήλικες.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η οικογένεια συμβάλλει τα μέγιστα στη σωματική και ψυχοκοινωνική υγεία των εφήβων. Γι' αυτό ανάμεσα στις δράσεις του νέου προγράμματος της EveryDay είναι και η  ενημέρωση των γονέων, ώστε να γνωρίσουν  και να μπορούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ευαίσθητη, γεμάτη αλλαγές και εντάσεις περίοδο της εφηβείας.

Το συνολικό πρόγραμμα «Πρόληψη = Στάση ζωής» περιλαμβάνει διάφορες δράσεις, όπως διαδικτυακή βιβλιοθήκη (www.everyday.gr - ενότητα «Αγάπησε το νέο σου εαυτό»),  βιωματικά διαδραστικά εργαστήρια, Ακαδημία Γονέων, δημιουργία εντύπων, ομιλίες σε συνέδρια, παρουσία ειδικών επιστημόνων της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής σε τηλεοπτικές εκπομπές αναλύοντας και παρέχοντας συμβουλές για σημαντικά θέματα της εφηβείας. 

Επιπλέον, η EveryDay, στο πλαίσιο της πρόληψης,  τοποθετεί ακόμα ψηλότερα τον πήχη της κοινωνικής προσφοράς καλύπτοντας δωρεάν τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ Παπ και Υπέρηχου Μαστών σε συνολικά περισσότερες από 500 γυναίκες. Ο κύριος στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάσης ζωής για όλες τις γυναίκες, και ταυτόχρονα να τις κινητοποιήσει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην πρόληψη της υγείας τους, την οποία συχνά παραμελούν κάτω από την πίεση των αυξημένων υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Η ενέργεια «Πρόληψη = Στάση Ζωής» εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ Α.Ε. με τίτλο «Πράξεις Φροντίδας».

Περισσότερα στο www.everyday.gr

]]>
35622 Mon, 16 May 2016 20:25:06 GMT+2
<![CDATA[Sani Sensitive: Βιωματικά θεατρικά εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης]]>

 

Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ με τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive και ο Δήμος Αθηναίων ολοκληρώνουν μια ακόμα στοχευμένη κοινωνική δράση για την Τρίτη Ηλικία.  Πρόκειται για τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια, μια πρωτοπόρα, κοινωνική πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2015 στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης. Τα εργαστήρια τα οποία άντλησαν θέματα και σκηνές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο,  πραγματοποιήθηκαν σε 25 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων ενώ συμμετείχαν πάνω από 300 ηλικιωμένοι. 

Ο  στόχος των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων ήταν:

 • εξάσκηση της μνήμης
 • καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων (ανάλυση, σύνθεση, κριτική, φαντασία, δημιουργικότητα, εφευρετικότητα)
 • εξοικείωση με την ομαδική εργασία
 • κοινωνικοποίηση, δίνοντας παράλληλα χαρά στην καθημερινότητά τους

 

Τα βιωματικά εργαστήρια κορυφώθηκαν μέσα από 25 διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις οι όποιες πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία. Πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι, τόσο στους ρόλους όσο και στην οργάνωση και επιμέλεια των παραστάσεων, τις οποίες παρακολούθησε και χειροκρότησε πλήθος κόσμου. Περισσότερα στο ακόλουθο link https://youtu.be/CEwtvNupOLI.

 

Η Τρίτη Ηλικία αποτελεί για τα Sani Sensitive ένα πολύτιμο κεφάλαιο που συμβάλει ουσιαστικά στη στήριξη της συνοχής της ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας. Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani βρίσκονται συστηματικά ανθρώπινα δίπλα στους ηλικιωμένους, υλοποιώντας με μεγάλη ευαισθησία ποικίλες κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία με Δήμους, Γηροκομεία και Φιλανθρωπικές Οργανώσεις, που έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής και της υγείας τους.  

 

 

 

]]>
35617 Sat, 19 Mar 2016 14:58:30 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ επιβράβευσε Αριστούχα παιδιά Υπερπολύτεκνων Οικογενειών]]>

 

Στην κατάμεστη αίθουσα Ballroom, βραβεύτηκαν από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 700 μαθητές, φοιτητές και απόφοιτοι, που κόντρα στις δυσκολίες αρίστευσαν, διεκδικώντας στόχους και όνειρα. Επιπλέον, οι βραβεύσεις έδωσαν το μήνυμα πως πίσω από κάθε μεγάλη προσπάθεια βρίσκονται ισχυρές διαχρονικές αξίες όπως Οικογένεια, Ήθος και Αριστεία που υπάρχουν ακόμη στην ελληνική κοινωνία και αποτελούν τους στυλοβάτες για ένα καλύτερο αύριο. Στην φετινή βράβευση η ΜΕΓΑ προσέφερε συνολικά 8 έπαθλα, αξίας 1.000 ευρώ έκαστο, σε κάθε ένα από τα 8 παιδιά που αρίστευσαν και ανήκαν σε υπερπολύτεκνη οικογένεια.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής οικογένειας. Η ΜΕΓΑ συμπαρίσταται συστηματικά στις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι μέλη της Ε.Π.Α., έχοντας αναπτύξει τις παρακάτω συστηματικές δράσεις:

1) Δωρεάν προϊόντα προσωπικής φροντίδας για τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών.

2) Ειδικά προνόμια για νέες πολύτεκνες μητέρες με βρέφη και μωρά μέχρι 3 ετών, μέσα από το πρόγραμμα στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας.

3) Υποστήριξη παιδιών πολυτέκνων οικογενειών του Δημοτικού Σχολείου.

4) Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, «Πράξεις Φροντίδας».

 

 

]]>
35615 Thu, 10 Mar 2016 15:35:41 GMT+2
<![CDATA[Ημέρα της Γυναίκας. H EveryDay και ο Μασούτης καλύπτουν δωρεάν τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ – Παπ και Υπέρηχο Μαστού σε 500 γυναίκες.]]>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 08/03 , και με το σύνθημα Πρόληψη = Ζωή , η EveryDay σε συνεργασία με την αλυσίδα Μασούτης καλύπτουν τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ Παπ και Υπέρηχου Μαστών σε 500 γυναίκες.

Ο κύριος στόχος της δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες, κινητοποιώντας τες ταυτόχρονα για έγκαιρο και τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η πρόληψη σώζει ζωές:

 • Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού μπορεί να μειώσει την πιθανότητα θανάτου από τη νόσο κατά 25%.
 • Πάνω από το 80% των γυναικών στις οποίες ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας  διαγνώστηκε σε ένα πρώιμο στάδιο θεραπεύονται πλήρως.

 

Προτρέπουμε όλες τις γυναίκες να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην πρόληψη της υγείας τους που συχνά παραμελούν κάτω από την πίεση των αυξημένων υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Από Πέμπτη 3  έως και Σάββατο 12 Μαρτίου καλούμε τις γυναίκες να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Μασούτης και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, κάνοντας απλά χρήση της MasCard. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, 500 τυχερές θα παραλάβουν το ειδικό κουπόνι για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις προληπτικές τους εξετάσεις σε Όμιλο Εταιρειών Υγείας με πανελλαδική κάλυψη Δικτύου. 

]]>
35614 Fri, 04 Mar 2016 10:32:41 GMT+2
<![CDATA[Κορυφαία βράβευση των Babylino Sensitive στα «Made in Greece Awards 2015»]]>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στις 15 Δεκεμβρίου, τιμήθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ οι επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Το Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επωνύμου Ελληνικού Προϊόντος / βιομηχανικά προϊόντα» απέσπασαν οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, της εταιρίας ΜΕΓΑ Α.Ε στα φετινά βραβεία «Made in Greece 2015».

Η κορυφαία αυτή διάκριση, μέσα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, αποδεικνύει ότι, τα 100% ελληνικά βρεφικά προϊόντα Babylino Sensitive, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπούν επάξια την ελληνική καινοτομία και την ανάπτυξη.

Συνδυάζοντας άριστη ποιότητα, πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα, αλλά και καινοτόμο σχεδιασμό μέσα από επενδύσεις σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, τα Babylino έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Επιπλέον, τα Babylino βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων σε 4 ηπείρους, ενώ η κατηγορία έχει πάρει τη θέση της στα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα - κυρίως χάρη στις εξαγωγικές δραστηριότητες της ΜΕΓΑ.

Η διάκριση αποδεικνύει επίσης πως μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η ΜΕΓΑ, δημιουργεί τις εξελίξεις στον κλάδο προσωπικής υγιεινής, επενδύοντας στην Ελλάδα με συνέπεια (επενδύσεις πάνω από 100 εκ. ευρώ στο διάστημα 2000 - 2014), δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας (αύξηση προσωπικού +45% στο διάστημα 2010 - 2014) και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία.  

Τα βραβεία «Made in Greece» διοργανώνονται κάθε δύο έτη από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

]]>
35609 Mon, 21 Dec 2015 12:33:15 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ Α.Ε. βραβεύτηκε για 5η συνεχή χρονιά «True Leader» της Ελληνικής Οικονομίας.]]>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100% ελληνική ΜΕΓΑ Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., κατέκτησε φέτος για 5η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader».

Συγκεκριμένα, ο θεσμός «True Leaders» της Icap Group, αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη. Μέσα από ένα σύνολο 22.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, η ΜΕΓΑ βρίσκεται στις 44 εταιρείες και 10 ομίλους που πέτυχαν να διακριθούν, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τα εξής μετρήσιμα κριτήρια:

 • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2014, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA).
 • Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες ή 200 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της κατά πάνω από 24% από το 2013 στο 2014.
 • Έχει υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας που κυμαίνεται από Α1 έως Β2).
 • Βρίσκεται στην 1η θέση του κλάδου της με βάση τον τζίρο (κατηγορία χάρτου).

 

Οι πέντε συνεχείς ξεχωριστές διακρίσεις "True Leader" αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία. Κατά την τελευταία πενταετία της οικονομικής κρίσης (2010-2014), η ΜΕΓΑ κατάφερε να βγει νικητής, αυξάνοντας το τζίρο της κατά 60%, συνεχίζοντας το επενδυτικό της πλάνο (επενδύσεις πάνω από 35 εκ. €) και αυξάνοντας το προσωπικό της κατά πάνω από 45%. Ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες σε πάνω από 30 χώρες, κατάφερε να τετραπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία, επενδύοντας σε υπερσύγχρονο τεχνολογικό μηχανισμό, σε ανθρώπινο δυναμικό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας.

O κορυφαίος θεσμός True Leaders διοργανώνεται ετησίως από την ICAP Group ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

 

 

]]>
35606 Fri, 30 Oct 2015 15:29:00 GMT+2
<![CDATA[Τα Sani Sensitive και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δίπλα στην Τρίτη Ηλικία, ξεκινούν Πανελλαδική εκστρατεία για την Άνοια]]>  

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ και τα ελληνικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive, βρίσκονται για ακόμη μια φορά ανθρώπινα δίπλα στην Ώριμη Ηλικία της χώρας και στηρίζουν τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε μια μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την Άνοια. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εστιάζει στην υγεία της Τρίτης Ηλικίας αφού υπολογίζεται ότι περίπου 200.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Ελλάδα.

Η εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης θα ταξιδέψει σε 25 πόλεις και νησιά της Ελλάδας, από ακριτικές περιοχές μέχρι μεγάλα αστικά κέντρα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους άνω των 60 ετών να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ μνήμης από ειδικευμένους επιστήμονες και να ενημερωθούν για τους παράγοντες κινδύνου και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα λάβουν χώρα ενημερωτικές ομιλίες στην κοινότητα σχετικά με τη νόσο καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια προς το προσωπικό των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ).

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κ. Δήμτσας δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ώριμη ηλικία, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες. Κύριο μέλημά μας είναι να τους συμπαραστεκόμαστε με απόλυτο σεβασμό και να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να ζουν με αξιοπρέπεια. Αυτή τη δύσκολη εποχή, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια και πάσχουν από σοβαρές ασθένειες όπως η νόσος Alzheimer. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε συνεχώς δράσεις με διττό στόχο. Να βοηθήσουμε κατ αρχήν τα ίδια τα άτομα που αντιμετωπίζουν τη νόσο και επιπλέον να εκπαιδεύσουμε και να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που περιθάλπτουν τους ασθενείς με άνοια ώστε μπορούν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην φροντίδα που παρέχουν.»

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις περιοχές που θα επισκεφτεί η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Διδυμότειχο, Φλώρινα, Σύμη, Κως, Νίσυρος, Μαθράκι, Ερεικούσα, Οθωνοί, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδος, Τήλος, Μυτιλήνη, Κάσος, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι κ.ά. Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο από τη Χίο και σταδιακά θα επισκεφθεί όλους τους υπόλοιπους σταθμούς.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια σημαντικών δράσεων των προϊόντων Sani για την Τρίτη Ηλικία, ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

 

Η σημασία της ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου προκειμένου να επιτυγχάνεται η έγκαιρη διάγνωση της νόσου είναι αποφασιστικής σημασίας, διότι τότε οι φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την πορεία της νόσου και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και των φροντιστών τους. Κομβικό ρόλο σε αυτό παίζουν τόσο οι δράσεις ευαισθητοποίησης μέσα από σεμινάρια, ομιλίες και συνέδρια όσο και ο νευροψυχολογικός έλεγχος (τεστ μνήμης, προσοχής, συγκέντρωσης, οπτικοχωρικών και εκτελεστικών λειτουργιών, κλίμακα διάθεσης), όπου με ακρίβεια μπορούν να διαγνωσθούν σε αρχικό ακόμα στάδιο διαταραχές των ανώτερων γνωσιακών λειτουργών και ο ασθενής άμεσα να τεθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα.

Στο «Καρέλλειο Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer και Συναφών Παθήσεων» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λειτουργεί Ιατρείο Μνήμης για πλήρη κλινικό νευροψυχολογικό έλεγχο των ασθενών προκειμένου να διαγιγνώσκεται η νόσος με βάση τα διεθνή διαγνωστικά κριτήρια, καθώς και Κέντρο Ημέρας και Μονάδα Μόνιμης και Βραχείας Φιλοξενίας όπου οι ασθενείς συμμετέχουν σε προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό  τα οποία σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική τους αγωγή αποτελούν την πλέον κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης των προβλημάτων της νόσου.

 

]]>
35605 Wed, 14 Oct 2015 14:14:20 GMT+2
<![CDATA[Δυο χρυσά βραβεία κατέκτησε η ΜΕΓΑ στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015»]]> Δυο χρυσά βραβεία απέσπασε η 100% ελληνική ΜΕΓΑ σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2015.

Η εταιρεία έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

 • ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) - Άνθρωπος» για την κοινωνική ενέργεια "Γράμμα στη Νέα Γενιά", με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive.
 • ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων - Non Food» για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.

 

Η διάκριση στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», επισφραγίζει την έμπρακτη δέσμευση της  εταιρίας για Κοινωνική Υπευθυνότητα, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η βραβευμένη ενέργεια "Γράμμα στη Νέα Γενιά", με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive, είχε τόσο ηθική όσο και υλική σημασία. Με στόχο να θυμίσει την αξία της Τρίτη Ηλικίας, της έδωσε το λόγο, ζητώντας της να στείλει μια συμβουλή για τους νέους. Παράλληλα, προσφέρθηκαν 25.000 γεύματα αγάπης σε άπορους ηλικιωμένους, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων - Non Food» αποδεικνύει ότι, το 100% ελληνικό βρεφικό προϊόν Babylino Sensitive, παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Με συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, εξαιρετική ποιότητα και καινοτομία, πολλαπλασίασε το μερίδιό του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα απέκτησε ισχυρή παρουσία σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού.

Τα δυο αυτά βραβεία αποτελούν απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελληνική προσπάθεια, αν λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και στον καταναλωτή και αν αναζητεί με συνέπεια το Άριστο στην επιχειρηματική λειτουργία.

 

]]>
35601 Wed, 23 Sep 2015 09:09:42 GMT+2
<![CDATA[Προσφορά σχολικών ειδών για 400 παιδιά της Ά Δημοτικού της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών]]> Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, υποστήριξε για ακόμα μια φορά τις πολύτεκνες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα, η εταιρία προσέφερε στην 26η γιορτή της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα 400 «πρωτάκια», τις σχολικές τους τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη, ενισχύοντας την πεποίθηση πως η επένδυση στη μόρφωση των παιδιών είναι η καλύτερη επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, τα παιδιά διασκέδασαν μέσα από ένα δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο παράλληλα περνούσε μηνύματα για τις αξίες της οικογένειας, την πρόοδο και τη γνώση. 

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί συνέχεια των συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας. Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ: «Πράξεις Φροντίδας».

 

 

 

 

 

 

 

]]>
35592 Thu, 10 Sep 2015 13:37:17 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ προσφέρει πάνω από 300.000 βρεφικά προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες!]]> Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αυξανόμενες ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εντατικοποιεί την προσπάθειά της να βρίσκεται δίπλα τους. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του 2015 την υποστήριξή της σε περισσότερα από 90 ιδρύματα, ενώ ειδικά το τελευταίο διάστημα, προσέφερε πάνω από 300.000 βρεφικά ελληνικά προϊόντα της (βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, μωρομάντηλα Babycare και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής) σε παιδικά ιδρύματα, δήμους και φορείς πανελλαδικά.  Η ΜΕΓΑ στηρίζει, μεταξύ άλλων, συστηματικά τα Παιδικά Χωριά SOS, την Ένωση Μαζί για το Παιδί, την Αγκαλιά, τους Γιατρούς του Κόσμου, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, την Αποστολή, την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, καθώς και γηροκομεία, ορφανοτροφεία, ιδρύματα και κοινωνικά παντοπωλεία πολλών Δήμων της χώρας, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους.

 

 

]]>
35590 Mon, 20 Jul 2015 14:30:01 GMT+2
<![CDATA[Στη ΜΕΓΑ το βραβείο "Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015"]]> Το σημαντικό βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 για τις Επιχειρήσεις, έλαβε η ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. στο πλαίσιο των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015. Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ΜΕΓΑ  βραβεύτηκε για το “πέραν του καθήκοντος άριστο έργο στην κατηγορία Περιβαλλοντικής Πολιτικής στον τομέα Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων».

Το βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση και επιβράβευση του σημαντικού έργου που γίνεται στη ΜΕΓΑ για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται  στην “καρδιά” της στρατηγικής της για αειφόρο ανάπτυξη.

Η ΜΕΓΑ σχεδιάζει, επενδύει κι εργάζεται συστηματικά προκειμένου να παράγει τα προϊόντα της με το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Εφαρμόζει το διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, ελέγχει συστηματικά την περιβαλλοντική της απόδοση και θέτει μετρήσιμους περιβαλλοντικούς στόχους. Επιπλέον, η ΜΕΓΑ υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές και προγράμματα για να πετύχει μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων με την αποδοτικότερη χρήση των πόρων.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ Επιχειρήσεων επιλέγονται αποκλειστικά από την αντίστοιχη Επιτροπή Επιλογής Υποψηφιοτήτων, η οποία παρακολουθεί έργα και δράσεις Επιχειρήσεων της χώρας που υλοποιήθηκαν κατά το 2014.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ επιδιώκουν να συμβάλλουν στην προβολή και στην αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης. Η καθιέρωση των Βραβείων ήταν ουσιαστική και επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης της Κοινωνικής Συμμετοχής και Προσφοράς στο Περιβάλλον, που αποδεικνύεται μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα δράσης, έρευνας, ενεργειών και επικοινωνίας.

]]>
35584 Wed, 10 Jun 2015 08:42:41 GMT+2
<![CDATA[Babylino Sensitive: Με πράξεις φροντίδας στηρίζουμε την Πολύτεκνη Οικογένεια]]>  

 

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ και τα Babylino Sensitive βρίσκονται με πράξεις φροντίδας δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες, δημιουργώντας το Πρόγραμμα Στήριξης της Πολύτεκνης Οικογένειας. Το νέο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ),  την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) και το Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Αποτελείται από τις κάτωθι τέσσερις συστηματικές δράσεις που σκοπό έχουν την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη στις Πολύτεκνες Οικογένειες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης:

1.         Δωρεές προϊόντων προσωπικής φροντίδας για τα παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών.

2.         Ειδικά προνόμια για νέες πολύτεκνες μητέρες με βρέφη και μωρά από 0 έως 3 ετών μέσα από το Πρόγραμμα Στήριξης της Πολύτεκνης Οικογένειας του Babylino Club. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι: η πολυτεκνική τους ταυτότητα (ΑΣΠΕ) να βρίσκεται σε ισχύ, να έχουν παιδί έως 3 ετών και να είναι μέλη είτε της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) είτε του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ». Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο site www.babylino.gr. Περισσότερες πληροφορίες  στο ακόλουθο link http://www.babylino.gr/article/224684/me-praxeis-frontidas-stirizoyme-toys-polyteknoys-goneis.

3.         Υποστήριξη παιδιών πολύτεκνων οικογενειών δημοτικού με σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά.

4.         Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

Το νέο πρόγραμμα έχει σκοπό να στηρίξει με συστηματικότητα και διαχρονικότητα την πολυτεκνική κοινότητα, ενώ παράλληλα να αναδείξει την αξία της οικογένειας σήμερα, ως συνδετικό ιστό ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ: «Πράξεις Φροντίδας».

 

 

]]>
35581 Wed, 27 May 2015 10:20:31 GMT+2
<![CDATA[Babylino Sensitive: Δωρεά Πασχαλινών Λαμπάδων στα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί]]> Ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, χαρούμενες πασχαλινές λαμπάδες θα μοιραστούν σε παιδιά των Ιδρυμάτων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί,  «φωτίζοντας» τα χαμόγελα στα παιδικά τους πρόσωπα το βράδυ της Ανάστασης. 

Τα 100% ελληνικά Babylino Sensitive στηρίζουν με συστηματικότητα και διαχρονικότητα το έργο σημαντικών κοινωνικών φορέων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που έχουν ως κέντρο άξονα το παιδί, σε ολόκληρη τη χώρα, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους.

 

]]>
35572 Mon, 06 Apr 2015 09:43:28 GMT+2
<![CDATA[Δωρεά 45.000 προϊόντων BabyGo στις οικογένειες της ΕΠΑ]]>  

Η ΜΕΓΑ Α.Ε και τα προϊόντα Babylino Sensitive αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει μια πολύτεκνη οικογένεια μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης για να μεγαλώσει τα παιδιά της, αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά την πρωτοβουλία να υποστηρίξει εκατοντάδες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, προσφέροντας δωρεάν πάνω από 45.000 πάνες - βρακάκι BabyGo.

Η ΜΕΓΑ βρίσκεται ανθρώπινα δίπλα στην οικογένεια και στο παιδί, στηρίζοντας με συστηματικότητα και διαχρονικότητα το έργο πάνω από 100 σημαντικών κοινωνικών φορέων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων το 2014 σε ολόκληρη τη χώρα, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους. Παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί πολυδιάστατα κοινωνικά προγράμματα αφήνοντας το θετικό της αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια του προγράμματος με τίτλο "Πράξεις Φροντίδας" για την Κοινωνία, ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

 

 

 


]]>
35547 Wed, 04 Mar 2015 10:27:32 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ Α.Ε. πιστοποιήθηκε με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»]]>  

Η ΜΕΓΑ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων, EUROCERT A.E., αποδεικνύοντας πως αποτελεί 100% ελληνική επιχείρηση.

Οι προϋποθέσεις που έπρεπε να πληρούνται για να επιτευχθεί η πιστοποίηση είναι: η εταιρία να είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, να παράγει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, να έχει την έδρα της στην Ελλάδα, να απασχολεί Ελληνικό εργατικό δυναμικό και να έχει σημαντική ενεργό κοινωνική δράση,  συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό τόσο στην ενίσχυση της Ελληνικής Οικονομίας όσο και της κοινωνίας γενικότερα. Η ΜΕΓΑ κρίθηκε ότι πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια.

Στο διάστημα της τελευταίας πενταετίας της οικονομικής κρίσης, η ΜΕΓΑ όχι μόνο διατήρησε τις θέσεις εργασίας, αλλά αύξησε το προσωπικό της σε ποσοστό πάνω από 45%, στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια και τον Έλληνα εργαζόμενο. Με ηγετικές θέσεις στις περισσότερες κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται, συνέχισε να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδικές καινοτομίες που εξασφαλίζουν προστασία, μοναδικά ασφαλή προς το δέρμα.  Συνέχισε το επενδυτικό της πλάνο, επενδύοντας πάνω από 100 εκ. ευρώ το διάστημα  2000 – 2014 επιλέγοντας πάντα με βάση τα υψηλότερα διεθνή standards προϊοντικής ποιότητας και ασφάλειας. Με παρουσία πλέον σε 4 ηπείρους, κατάφερε την τελευταία πενταετία να τετραπλασιάσει τις εξαγωγές της. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το σήμα «ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ» προάγει, παράλληλα, την επιχειρηματική αριστεία μέσα από κριτήρια ορθής επιχειρηματικότητας, που θα πρέπει να πληρούνται για την απονομή του. Η ΜΕΓΑ εδώ και 35 χρόνια, από την έναρξη της λειτουργίας της, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή της πάνω στις βάσεις της επιχειρηματικής ηθικής, επιτυγχάνοντας η καινοτομία και η ανταγωνιστικότητα να συμβαδίζουν άριστα με το υπεύθυνο «επιχειρείν», την ενεργό κοινωνική δράση και την αειφόρο ανάπτυξη.


 

]]>
35546 Tue, 03 Mar 2015 12:48:06 GMT+2
<![CDATA[Μια διπλή πράξη φροντίδας από τα Babylino Sensitive (διάρκεια προγράμματος 7-21/01)]]> Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ και το Babylino Sensitive στέκονται υπεύθυνα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια ειδικής ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα Babylino Sensitive θα συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό για να καλύψουν  πλήρως τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα για ένα χρόνο (2015). (Το ποσό θα συγκεντρωθεί μέσα από τις πωλήσεις οικονομικών συσκευασιών Babylino Sensitive στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ).

Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά μιας οικονομικής συσκευασίας Babylino Sensitive στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, η εταιρεία μας θα αποδίδει 0,50€ στα Παιδικά Χωριά SOS.

Μάλιστα, βγαίνετε διπλά  κερδισμένοι καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος (7-21/1) μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε οικονομική συσκευασία Babylino Sensitive σε μειωμένη τιμή!

Ειδικά στα Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα (πρώην εργοστάσιο «ΙΖΟΛΑ») , στο Κερατσίνι και στη Νέα Χαλκηδόνα θα έχετε την ευκαιρία να γράψετε τη δική σας ευχή στο ειδικό  «ευχόφυλλο» και να το κρεμάσετε στο «δέντρο των ευχών» του Babylino.

Στηρίξτε κι εσείς μαζί μας, την υγεία των παιδιών!


]]>
35518 Tue, 13 Jan 2015 14:13:24 GMT+2
<![CDATA[Γεύματα αγάπης σε 25.000 άπορους ηλικιωμένους]]> Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2014

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive, με πράξεις φροντίδας βρίσκονται δίπλα στην Τρίτη Ηλικία και προσφέρουν σε 25.000 άπορους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, το εορταστικό γεύμα των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, αρωγοί στο σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος «Γράμμα στη Νέα Γενιά», το οποίο υλοποιήθηκε μεταξύ 01/10 έως και 30/11/2014. Τα Sani Sensitive έστρεψαν τα φώτα σε ανθρώπους της ώριμης ηλικίας, ζητώντας τους να γράψουν τη συμβουλή τους προς τη νέα γενιά πάνω σε μια καρτ ποστάλ. Η συλλογή πολύτιμης σοφίας και εμπειρίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας αποτελεί μια ανεκτίμητη κληρονομιά, η οποία θα μείνει ως παρακαταθήκη για τους νέους αλλά και για τη χώρα μας. Τα κείμενα των 125 νικητών θα δημοσιευτούν μέσα στο 2015.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα 25.000 γεύματα αγάπης τα οποία θα διανεμηθούν αυτές τις γιορτινές ημέρες από τον φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ως προσφορά της ΜΕΓΑ. Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής, Κωνσταντίνος Δήμτσας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μαζί με την εταιρεία ΜΕΓΑ και την δική σας στήριξη, το επόμενο διάστημα, η «Αποστολή» θα προσφέρει, με μεγαλύτερη δύναμη, ζεστασιά και στοργή σε εγκαταλελειμμένους και ανήμπορους ηλικιωμένους. Ας μην ξεχνούμε, όλοι μας, ότι ο δρόμος της ευτυχίας περνά πάντοτε από τον συνάνθρωπο μας».

Για τη ΜΕΓΑ και την ολοκληρωμένη σειρά Sani Sensitive, κάθε μέρα, είναι μια διαρκής προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης στην ώριμη ηλικία, με συνεχείς πράξεις φροντίδας. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας.

Σχετικά με τα καθημερινά γεύματα αγάπης, η «Αποστολή», στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της ενάντια στην φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή μερίδων φαγητού καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο. Η δράση πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας και σε 70 ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ευαισθητοποιώντας ταυτόχρονα τους πολίτες και προάγοντας τον εθελοντισμό.

]]>
35499 Tue, 23 Dec 2014 14:31:56 GMT+2
<![CDATA[Η οικογένεια Babylino Sensitive “μεγαλώνει”… με τα νέα BabyGo!]]> Οι νέες πάνες-βρακάκι BabyGo, προσφέρουν στο μωρό σας την άνεση και την στεγνότητα που χρειάζεται όλες τις ώρες της μέρας αλλά και της νύχτας, ενώ εσείς είστε σίγουρη ότι του προσφέρετε την φιλική προστασία μιας πάνας Babylino Sensitive.

Με ανατομικό σχεδιασμό, έξτρα απορροφητικό πυρήνα και πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, για να προφυλάσσει το μωρό σας από τις διαρροές, όσο δραστήριο κι αν είναι, πολύ λεπτά για να προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση. Με απαλό υγιεινό κάλυμμα με χαμομήλι για περισσότερη φροντίδα στο δέρμα.

Διαθέτουν πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Δοκιμάστε τα!

]]>
35500 Tue, 23 Dec 2014 14:46:06 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ Α.Ε. «Προμηθευτής της Χρονιάς» στα βραβεία LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2014]]> Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2014

 

H ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε τιμήθηκε με το σημαντικό βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Non Food, στο πλαίσιο των LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2014, σε μια λαμπερή τελετή, η οποία έλαβε χώρα στις 15/12/2014, στο Metropolitan Expo, με εκατοντάδες καλεσμένους, εκπρόσωπους των σημαντικότερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών της χώρας.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία, καθότι της απονέμεται από τους ίδιους τους πελάτες της, το ελληνικό λιανεμπόριο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική απόδοση, τις αξίες και τις άψογες σχέσεις συνεργασίας που διατηρεί στην ελληνική αγορά. Επιπροσθέτως, η ΜΕΓΑ, με τη συγκεκριμένη βράβευση, επισφραγίζει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία ενώ υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του κλάδου και στο μέλλον.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. Αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, κατέχει ηγετική θέση σε πολλές κατηγορίες προϊόντων της στην Ελλάδα, έχοντας χτίσει αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani Sensitive, Wet Hankies κ.α., προσφέροντας στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές προτάσεις για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής. Με παρουσία σε 4 ηπείρους, έχει αποδείξει ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

 

Τα LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS είναι ένας καταξιωμένος θεσμός που αποτελεί τα τελευταία  13 χρόνια σημείο αναφοράς για το λιανεμπόριο, αλλά και τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

]]>
35498 Thu, 18 Dec 2014 14:02:24 GMT+2
<![CDATA[Τα Babylino καλύπτουν την ετήσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Παιδικών Χωριών SOS]]> Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Με πράξεις φροντίδας και με όχημα «την υγεία ως το πολυτιμότερο αγαθό», τα Babylino Sensitive, αγκαλιάζουν με ευαισθησία όλα τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και μαζί με τη στήριξη των καταναλωτών, καλύπτουν πλήρως την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη για ένα έτος (2015).

Υπάρχουν κάποια «χωριά» που αγκαλιάζουν με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού. Που χαρίζουν στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ' όλα.  Αυτή είναι η εικόνα, ο ρόλος και η αξία των Παιδικών Χωριών SOS.

Τα Babylino Sensitive καλούν τους καταναλωτές να στηρίξουν μαζί την υγεία αυτών των παιδιών, γράφοντας τη δική τους ευχή στα «Δέντρα των ευχών Babylino» τα οποία θα βρίσκονται στα εμπορικά κέντρα «The Mall Athens» και «Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης» τις ημερομηνίες 20/12, 21/12, 24/12, 27/12, 31/12 & 7/1. Με κάθε δική τους ευχή, τα Babylino Sensitive προσφέρουν 1 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS για την ετήσια κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παιδιών.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια του πολυετούς προγράμματος με τίτλο "Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού", ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. 

]]>
35497 Wed, 17 Dec 2014 09:54:29 GMT+2
<![CDATA[«True Leader» για 4η συνεχή χρονιά η ΜΕΓΑ Α.Ε. ]]> Η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. κατέκτησε και φέτος, για τετάρτη συνεχή χρονιά, την κορυφαία διάκριση «True Leader» στον ετήσιο επιχειρηματικό θεσμό της Icap Group*. Από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 53 εταιρίες βραβεύτηκαν, μεταξύ άλλων και η ΜΕΓΑ, πληρώντας ταυτόχρονα 4 αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια:

 • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες με βάση το EBITDA για το 2013.
 • Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2012 στο 2013.
 • Έχει υψηλό ICAP Credit Score.  
 • Βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση τον τζίρο).

 

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.  Αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, κατέχει ηγετική θέση σε πολλές κατηγορίες προϊόντων της στην Ελλάδα, έχοντας χτίσει αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., προσφέροντας στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές προτάσεις για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής. Πιστεύοντας πως ο δρόμος για την ανάπτυξη περνά μέσα από τις επενδύσεις, η ΜΕΓΑ μετέτρεψε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της σε ένα συνεχές επενδυτικό πλάνο. Κόντρα στην οικονομική κρίση, αύξησε το προσωπικό της κατά 20% και διπλασίασε τις εξαγωγές της. Με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες στο εξωτερικό, έχει αποδείξει ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

 

*Η ICAP Group είναι η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA).

]]>
35462 Fri, 31 Oct 2014 09:25:57 GMT+2
<![CDATA[Ενέργεια «Γράμμα στη Νέα Γενιά» δίπλα στην ώριμη ηλικία ]]> Αθήνα, 01 Οκτωβρίου 2014

 

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα για τους ηλικιωμένους να γιορτάζεται στις 1 Οκτωβρίου, αλλά για την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. και την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive, κάθε μέρα, είναι μια διαρκής προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης στην ώριμη ηλικία, με συνεχείς πράξεις φροντίδας.

Αναγνωρίζοντας την αξία τους στη ζωή μας, το Sani Sensitive «στρέφει τα φώτα» στην ώριμη ηλικία και τους δίνει το λόγο. Μέσα από την Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Γράμμα στη Νέα Γενιά», τους καλεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας από 01 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου, να μεταφέρουν ένα μήνυμα, μια συμβουλή στους νεότερους, μέσα από ένα γράμμα έμπνευσης και αξιών.

Στη συνέχεια το Sani Sensitive θα διαδώσει τα μηνύματά τους με σεβασμό στις νεότερες γενιές, αφού τα κείμενα θα αναρτηθούν στο www.sani-grammastineagenia.gr, με το κοινό να ψηφίζει το κείμενο που μίλησε πιο δυνατά στην καρδιά του. Γιατί κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Αξίες Ελληνικές, όπως οικογένεια και φροντίδα.

Παράλληλα, η ΜΕΓΑ, αφουγκραζόμενη τις σημερινές δυσκολίες της ώριμης ηλικίας, θα στηρίξει το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσφέροντας 25.000 γεύματα αγάπης για το πρόγραμμα σίτισης άπορων ηλικιωμένων. Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής, κος Κωνσταντίνος Δήμτσας δήλωσε σχετικά: Για τον  Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών η μέριμνα και η αγάπη στους ηλικιωμένους αποτελεί ύψιστο χρέος στους ανθρώπους που μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, που δούλεψαν σκληρά για να μας εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή.

Για την «Αποστολή», ο παππούς και η γιαγιά  είναι το δικό μας παρελθόν και το δικό μας μέλλον. Είναι εκείνοι, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες χαρές.

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του Οργανισμού μας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος έθεσε ως προτεραιότητα  τη συνεχή προσπάθεια προσφοράς προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία, η αυτοεκτίμηση και η αξιοπρεπής διαβίωση των ηλικιωμένων γιατί πιστεύουμε ότι «ο λαός που δεν φροντίζει τον παππού και τη γιαγιά είναι λαός χωρίς μέλλον και μένει χωρίς μνήμη και  ρίζες».

Μαζί με την εταιρεία ΜΕΓΑ και την δική σας στήριξη, το επόμενο διάστημα, η «Αποστολή»  θα προσφέρει, με μεγαλύτερη δύναμη, ζεστασιά και στοργή σε εγκαταλελειμμένους και ανήμπορους  ηλικιωμένους. Ας μην ξεχνούμε, όλοι μας, ότι ο δρόμος της ευτυχίας περνά πάντοτε από τον συνάνθρωπο μας.”

 

 

 

 

Μηχανισμός ενέργειας:

 • Βρείτε την ειδική καρτ ποστάλ στα σημεία πώλησης προϊόντων Sani Sensitive. Εναλλακτικά μπορεί η εταιρία να σας την αποστείλει ταχυδρομικά (χωρίς χρέωση) τηλεφωνώντας στη γραμμή 800-11-22000
 • Γράψτε το δικό σας μήνυμα στη νέα γενιά
 • Στείλτε την καρτ ποστάλ με προπληρωμένο τέλος στην εταιρία ΜΕΓΑ
 • Και το Sani Sensitive θα διαδώσει το μήνυμά σας με σεβασμό!

]]>
35451 Thu, 02 Oct 2014 11:17:51 GMT+2
<![CDATA[Η Γυναίκα EveryDay αποκτά δική της ενότητα στο Join Us]]> Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00, μέσα από την ενότητα Γυναίκα EveryDay παρουσιάζουμε και κάτι διαφορετικό!

Mία απρόσμενη ιδέα! Μυστικά μέρη, μία χρηστική συμβουλή, μία αφορμή για να νιώσουμε όμορφα. Μία αφορμή για να νιώσει η κάθε μία από εμάς … Γυναίκα EveryDay

Η EveryDay, που αφουγκράζεται τις ανάγκες τις σύγχρονης Ελληνίδας και αναζητά τρόπους να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα της, μεταφέρει το concept Γυναίκα EveryDay και στην τηλεόραση,  θέλοντας να τη βοηθήσει και να της προτείνει μία θετική στάση ζωής, ώστε να μην αφήνει το χρόνο να την προσπερνά, αλλά να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής της με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού της!

Έτσι, μέσα από την EveryDay η κάθε γυναίκα, εκτός από έναν σύμμαχο φροντίδας, αποκτά και τον προσωπικό της σύμμαχο αισιοδοξίας!


]]>
35541 Tue, 10 Feb 2015 14:02:31 GMT+2
<![CDATA[Δωρεά Σχολικών Ειδών σε παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών]]> Σε μια ακόμα πρωτοβουλία προέβη η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας οικογένειες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και πιο συγκεκριμένα της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, με την προσφορά σχολικών ειδών για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε. 

Συγκεκριμένα, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015, η εταιρία προσέφερε τον Σεπτέμβρη του 2014 πάνω από 8000 τεμάχια σχολικών ειδών, τα οποία διανεμήθηκαν από την Ομοσπονδία σε παιδιά Δημοτικού Πολύτεκνων Οικογενειών, της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ). Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των διαχρονικών δράσεων της εταιρίας, με στόχο τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με έμφαση στα παιδιά.

]]>
35447 Fri, 19 Sep 2014 09:14:49 GMT+2
<![CDATA[Νέο portal www.gynaikaeveryday.gr – Κάθε μέρα και κάτι καινούριο!]]> Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα προσπαθούν να εξισορροπήσουν ανάμεσα σε πολλαπλούς διαφορετικούς ρόλους. Όποια και αν είναι η ηλικία τους, η μέρα τους είναι πάντα γεμάτη από υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να νιώθουν συχνά ότι δεν τους φτάνει ένα 24ωρο για να προλάβουν να καλύψουν όλα όσα έχουν να κάνουν!

Η EveryDay, που αφουγκράζεται τις ανάγκες τις σύγχρονης Ελληνίδας και αναζητά τρόπους να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα της θέλησε να τη βοηθήσει και να της προτείνει μία θετική στάση ζωής, ώστε να μην αφήνει το χρόνο να την προσπερνά, αλλά να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής της με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού της!

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το www.gynaikaeveryday.gr

… ένα Portal καλαίσθητο, μοντέρνο, εύχρηστο στην πλοήγηση, μα πάνω απ’ όλα με πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο, που δημιουργεί μία αισιόδοξη διάθεση και παροτρύνει την επισκέπτρια να γιορτάζει την κάθε στιγμή, ανακαλύπτοντας κάθε μέρα και κάτι καινούριο.

Μέσα στο www.gynaikaeveryday.gr η κάθε μέρα της εβδομάδας αποκτά δικό της περιεχόμενο και οι EveryDay bloggers δίνουν τις προτάσεις τους, ώστε να γίνει κάθε μέρα ξεχωριστή!

Έτσι, η Δευτέρα γίνεται Big Decisions Day … η μέρα που θα πάρουμε όλες εκείνες τις μικρές ή και μεγάλες αποφάσεις, που όλο αναβάλλουμε!

Η Τρίτη γίνεται Shape Up Day … η μέρα που θα αφιερώσουμε στη γυμναστική. Όχι όμως στο γυμναστήριο! Στο πάρκο, στο σπίτι, στο γραφείο … δηλαδή στα πιο απρόσμενα μέρη! κ.ο.κ.

Κι επειδή η ζωή είναι καλύτερη με φίλους, η Γυναίκα EveryDay  βρίσκεται και στα Social Media (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram).

 

Έτσι, μέσα από την EveryDay η κάθε γυναίκα, εκτός από έναν σύμμαχο φροντίδας, αποκτά και τον προσωπικό της σύμμαχο αισιοδοξίας!


]]>
35542 Tue, 10 Feb 2015 14:05:57 GMT+2
<![CDATA[Τιμητική βράβευση «Life Achievement Award» για τον κ. Βιτουλαδίτη Κωνσταντίνο]]> Την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014, για 3η συνεχή χρονιά, σε μια λαμπερή τελετή ανακοινώθηκαν οι νικητές των «σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2014» του περιοδικού σελφ σέρβις της Boussias Communications και βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

 Το Τιμητικό Βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» από την πλευρά της βιομηχανίας, για το 2014, έλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Βιτουλαδίτης.

Η σημαντική διάκριση «Life Achievement Award» δόθηκε σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του διευθύνοντα συμβούλου της ΜΕΓΑ στην ανάπτυξη του κλάδου,  της προσφοράς του τόσο στην ελληνική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων όσο και στη βιώσιμη και ανταγωνιστική ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και των άψογων σχέσεων συνεργασίας με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις.

 Ο κ. Βιτουλαδίτης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ΜΕΓΑ από το ξεκίνημά της και μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την εξωστρέφεια της εταιρίας και τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή του στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας.

]]>
35406 Fri, 18 Jul 2014 10:10:13 GMT+2
<![CDATA[Η EveryDay χορηγός της συναυλίας «Μία χώρα μια φωνή»]]> Η μεγάλη συναυλία «Μία χώρα, μία φωνή» που διοργανώθηκε με αφορμή το “The Voice”, μιας εκπομπής που ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της προβολής της, έφερε κοντά και 4 μεγάλες φωνές της Ελλάδας στη συναυλία του καλοκαιριού για μία και μοναδική βραδιά, με σκοπό, τη στήριξη των δράσεων αγάπης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε παιδιά και ευπαθείς οικογένειες.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν ένα μοναδικό Live γεμίζοντας τη σκηνή για τέσσερεις περίπου ώρες.

Η EveryDay φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τόσο σημαντικό κοινωφελή σκοπό. 

]]>
35537 Tue, 10 Feb 2015 13:37:51 GMT+2
<![CDATA[Τα σερβιετάκια All Cotton στο Golden Hall]]> Ο Μάιος ήταν για το Golden Hall ο μήνας των γυναικών.

Με αυτήν λοιπόν την αφορμή οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου διοργάνωσαν την εκδήλωση “We love women” όπου καλούσαν όλες τις γυναίκες να επισκεφτούν το χώρο για να απολαύσουν μία σειρά ενεργειών και εκδηλώσεων που ήταν ειδικά αφιερωμένες σε εκείνες.

Πιο συγκεκριμένα, για όλο το διάστημα του Μαΐου βρίσκονταν τοποθετημένα στο Golden Hall:

 •   6 beauty stages από εταιρείες καλλυντικών που ενημέρωνανν για τα προϊόντα τους αλλά και για τις νέες τάσεις της μόδας.
 •   6 εκθέσεις φωτογραφίας γυναικών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που άφησαν εποχή.

Επιπλέον:

 •   Την Τετάρτη 28 Μαΐου έγινε το «Adidas Open Run», που ξεκίνησε από το προαύλιο του Golden Hall και κατέληξε πάλι σε αυτό.
 •   Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Μαΐου έγινε στους χώρους του εμπορικού κέντρου ένα μεγάλο Fashion Show, με προσκεκλημένους πολλούς celebrities και οικοδέσποινα τη Δούκισσα Νομικού.

Φυσικά, η EveryDay, το αγαπημένο γυναικείο brand, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια γιορτή.

Μέσα στον πρωτότυπα διαμορφωμένο χώρο μας, με πολλά στοιχεία από πραγματικό βαμβάκι και έντονο branding, αλλά και με τη βοήθεια του μάγου Τριστάν, μιλήσαμε στους επισκέπτες  για την αγνότητα του πραγματικού βαμβακιού αλλά και για τη σημασία του στην υγιεινή, φιλική στο δέρμα, προστασία.

«Πολλοί μιλούν για υλικά «σαν» βαμβάκι ή «απαλά σαν» βαμβάκι. Όμως, μόνο τα EveryDay All Cotton έχουν κάλυμμα από 100% πραγματικό βαμβάκι. Έτσι είναι η επιλογή σας για πραγματικά φυσική προστασία. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε!»

Το ενδιαφέρον των επισκεπτριών για τα προτερήματα του βαμβακιού στην καθημερινή υγιεινή ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο, ενώ στο διάστημα της παρουσίας μας στο χώρο διανεμήθηκαν περίπου 10.000 δείγματα, τα οποία συνοδεύονταν και από σχετικό ενημερωτικό υλικό.

 

]]>
35538 Tue, 10 Feb 2015 13:45:07 GMT+2
<![CDATA[Εκστρατεία ενημέρωσης "Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων"]]>

Η εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε. Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, στα πλαίσια των ενεργειών “Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού”, χορήγησε το 2013 την εκστρατεία ενημέρωσης “Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων”, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, από το σωματείο “Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος”.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα περίπου 500.000 παιδιά τραυματίζονται από ατυχήματα που συμβαίνουν στο σχολείο, στη παιδική χαρά, στο δρόμο, ακόμα και στο θεωρητικά ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού τους. Επειδή η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη, το μεγάλο έργο ενημέρωσης των παιδιών σχολικής ηλικίας, συνεχίστηκε και φέτος προσθέτοντας 2.788 παιδιά, στους 35.000 μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που έχουν παρακολουθήσει συνολικά το πρόγραμμα.

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης, δόθηκαν στα παιδιά 20.000 έντυπα με πληροφορίες και συμβουλές για “Ασφάλεια στο σχολείο”, για λιγότερα ατυχήματα στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 

]]>
35381 Sun, 30 Mar 2014 23:03:29 GMT+2
<![CDATA[«Ανθρώπινα δίπλα» σε 50 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς]]> Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, η ΜΕΓΑ, αφουγκραζόμενη τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εντατικοποιεί την προσπάθειά της συνεχίζοντας δυναμικά τη στήριξη του έργου αναγνωρισμένων κοινωνικών φορέων και ιδρυμάτων στην Ελλάδα.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του 2014 την υποστήριξή της σε περισσότερα από 50 ιδρύματα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι βρίσκεται πάντοτε με σεβασμό και ευαισθησία δίπλα τους, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους μέσα από δωρεές προϊόντων και οικονομική ενίσχυση. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια ιδρύματα με σημαντικό και μακροχρόνιο έργο, τα οποία έχουν ως κεντρικό άξονα τη φροντίδα του παιδιού και της οικογένειας.

Οι πράξεις αυτές αποτελούν συνέχεια των διαχρονικών δράσεων της επιχείρησης στην κοινωνία, πάντοτε με φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον άνθρωπο. Ενδεικτικά, η ΜΕΓΑ, το 2013 ανταποκρίθηκε με ευθύνη στα αιτήματα που αφορούσαν φιλανθρωπικούς σκοπούς ΜΚΟ, φορέων, δήμων κ.α., προσφέροντας συνολικά 1.500.000 προϊόντα με στόχο την ανακούφιση των λιγότερο προνομιούχων κοινωνικών ομάδων.  Στο πλαίσιο των ενεργειών “Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού”, η ΜΕΓΑ χορήγησε την εκστρατεία ενημέρωσης “Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων” του σωματείου Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος.  

Παράλληλα, η εταιρία μεριμνά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, με μια σειρά ενεργειών προστασίας του περιβάλλοντος, λαμβάνοντας μέτρα που εγγυώνται την κατά το δυνατόν ασφαλέστερη για το περιβάλλον επιχειρησιακή λειτουργία της, ενώ είναι πιστοποιημένη με το Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO 14001, διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την περιβαλλοντική διαχείριση.

 

]]>
35388 Wed, 02 Jul 2014 12:53:41 GMT+2
<![CDATA[Σερβιετάκια EveryDay: Άριστη ποιότητα, premium σχεδιασμός]]> Τα σερβιετάκια EveryDay, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούν την ασφαλή επιλογή καθημερινής υγιεινής χιλιάδων καταναλωτριών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Χάρη στα μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά τους:

-          Απορροφητικός πυρήνας που καλύπτει όλη την επιφάνεια.

-          Ατομική συσκευασία για προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

-          Τα μόνα σερβιετάκια με 100% βαμβακερό κάλυμμα (σε όλα τα σερβιετάκια τύπου All Cotton και Cotton Fresh).

Τα σερβιετάκια EveryDay αποτελούν την επιλογή που προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, μέγιστη ασφάλεια, αλλά και το πιο φυσικό άγγιγμα στο δέρμα.

Σε μία περίοδο όπου ο ανταγωνισμός επεμβαίνει στην ποιότητα των προϊόντων του με στόχο να μειώσει το κόστος, η ΜΕΓΑ ΑΕ επέλεξε να διατηρήσει στο ακέραιο την υψηλή ποιότητα για την οποία διακρίνονται τα σερβιετάκια EveryDay, ενώ αναβάθμισε αισθητικά τις συσκευασίες τους, ενισχύοντας έτσι την εικόνα μιας κυρίαρχης μάρκας στην γυναικεία υγιεινή.

Η αναβάθμιση αυτή περιελάμβανε:

-          Νέο, πιο μοντέρνο λογότυπο

-          Ομοιογένεια των διαφορετικών τύπων στο ράφι, που βοηθά τη σειρά να ξεχωρίζει

-          Πιο έντονη παρουσία της ατομικής συσκευασίας, για να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

-          Πιο έντονη απεικόνιση των φυσικών συστατικών (πχ βαμβάκι, χαμομήλι)

Έτσι, αναδεικνύονται τα μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς και ο premium σχεδιασμός του προϊόντος, ενώ γίνεται ακόμα πιο διακριτή η υπεροχή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.


]]>
35539 Tue, 10 Feb 2015 13:52:46 GMT+2
<![CDATA[Νέες EveryDay Double Dry, με κάλυμμα HyperDry για αξεπέραστη προστασία]]> Οι σερβιέτες EveryDay Double Dry, κυκλοφορούν τώρα με νέο, βελτιωμένο σχεδιασμό!

Χάρη στο υπερ-απορροφητικό κάλυμμα HyperDry, τεχνολογίας Eliptica, με οπές σε σχήμα έλλειψης, η υγρασία διαχέεται κατά μήκος και οδηγείται στο κέντρο της σερβιέτας, προσφέροντας ακόμα πιο ενισχυμένη προστασία από διαρροές αλλά και μοναδική αίσθηση στεγνότητας.

Έτσι, οι νέες EveryDay Double Dry HyperDry:

-       Συγκρατούν έως και διπλάσια ποσότητα υγρασίας, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη λεπτή σερβιέτα, αφού είναι οι μόνες που διαθέτουν επαναστατικό πυρήνα διπλάσιας απορροφητικότητας.

-       Χάρη στο υπερ-απορροφητικό κάλυμμα HyperDry τεχνολογίας Eliptica, προσφέρουν αξεπέραστη προστασία από διαρροές, αλλά και μοναδική αίσθηση στεγνότητας, ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής.

Θα τις βρείτε σε μέγεθος Maxi Night (για πολύ μεγάλη ροή) και Extra Long, με διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας (για ακόμα μεγαλύτερη προστασία από διαρροές).

 

EveryDay Double Dry HyperDry … Διπλάσια απορροφητικότητα, αξεπέραστη προστασία.


]]>
35540 Tue, 10 Feb 2015 13:57:26 GMT+2
<![CDATA[Η EveryDay κοντά στα νέα κορίτσια!]]> Τον Ιανουάριο 2014 η EveryDay έγινε χορηγός στο www.justgirls.gr, το πιο φρέσκο και ενημερωμένο portal, αποκλειστικά για νεαρά κορίτσια, αφού μέσα από τις σελίδες του μπορούν να ενημερωθούν για όλα όσα θέλει να ξέρει μία έφηβη σήμερα!

Επιπλέον, υπάρχουν ενότητες ειδικά αφιερωμένες στην EveryDay, οι οποίες διαθέτουν πλούσιο πληροφοριακό υλικό:

-       EveryDay απορίες – Στην ενότητα αυτή οι νέες μας φίλες μπορούν να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με τη γυναικεία υγιεινή και φροντίδα. Σκοπός της ενότητας είναι τα νέα κορίτσια να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και να το φροντίσουν αποτελεσματικά, μαθαίνοντας όλα αυτά που πάντα ντρέπονταν να ρωτήσουν.

 

-       EveryDay tips – Η ενότητα αυτή διαθέτει πληροφορίες ποικίλης ύλης, αφού από εδώ οι φίλες μας μπορούν να ενημερωθούν για όλα αυτά που ενδιαφέρουν σήμερα μία έφηβη και δεν είναι άλλα από θέματα σχετικά με υγεία, μόδα, ομορφιά, σχέσεις, celebrities.


]]>
35536 Tue, 10 Feb 2015 13:30:41 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ στις 10 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη ]]> Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες στην Ευρώπη στον χώρο των προϊόντων ατομικής υγιεινής. Αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, κατόρθωσε να αποκτήσει ηγετική θέση σε πολλές από τις κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται, προσφέροντας στην ελληνική οικογένεια πρωτοποριακές προτάσεις για την προσωπική υγιεινή. Σήμερα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Με αγαπημένες μάρκες όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Tipers, ΜΕΓΑ, Sani, αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη σε πολλές κατηγορίες προϊόντων της: Σερβιετάκια EveryDay, Βαμβάκι ΜΕΓΑ, Υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, αντιβακτηριδιακά μαντήλια Wet Hankies, κ. ά. στην ελληνική αγορά.

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ βραβεύθηκε πρόσφατα ως 1 από τις 10 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, στον τομέα Εξαγωγών, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση «Ruban d’ Honneur» στα European Business Awards 2012/2013, έναν πανευρωπαϊκά διακεκριμένο θεσμό με αντικείμενο την αναγνώριση και επιβράβευση των πλέον δυναμικών εταιρειών της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Ανάμεσα στις 15.000 επιχειρήσεις που διαγωνίστηκαν, η ΜΕΓΑ ξεχώρισε για τις άριστες επιχειρηματικές επιδόσεις της, την επιχειρηματική ηθική, την καινοτομία και την επίτευξη σημαντικής αύξησης των εξαγωγών της το 2012. Παράλληλα, όχι μόνο διατήρησε τις θέσεις εργασίας της, αλλά αύξησε το προσωπικό της, ενώ συνέχισε τις επενδύσεις της, ολοκληρώνοντας ένα επενδυτικό πλάνο πάνω από 84 εκ. ευρώ από το 2000 έως το 2013.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Η πανευρωπαϊκή διάκριση “Ruban d’ Honneur” στα European Business Awards αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε βάζοντας ακόμη υψηλότερους στόχους, στηρίζοντας πάντα την Ελλάδα.»

]]>
35332 Thu, 29 Nov 2012 14:13:26 GMT+2
<![CDATA[«Διαμάντι» για 4η συνεχή χρονιά η ΜΕΓΑ Α.Ε. ]]> Η ΜΕΓΑ Α.Ε αναδείχτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά «επιχειρηματικό διαμάντι» στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2014» της Τράπεζας Πληροφοριών Stat Bank.

Συγκεκριμένα, η εταιρία απέσπασε το βραβείο "The most admired enterprises" πετυχαίνοντας μέσα από αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης να βρίσκεται ανάμεσα στις υγιέστερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας και τη μακροχρόνια δέσμευσή της για αξιοπιστία, συνεχή ανάπτυξη και διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της.

Επιπροσθέτως, η ΜΕΓΑ Α.Ε, 100% ελληνική ως εταιρία, πιστεύοντας πως ο δρόμος για την ανάπτυξη περνά μέσα τις επενδύσεις, μετέτρεψε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της σε ένα συνεχές επενδυτικό πλάνο, κόντρα στην οικονομική κρίση, επενδύοντας πάνω από 103 εκ. ευρώ στο διάστημα 2000 - 2013 για την αναβάθμιση της παραγωγικής της μονάδας, αυξάνοντας το προσωπικό κατά 20% και διπλασιάζοντας τις εξαγωγές της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις βάσει δέκα αυστηρών οικονομικών κριτηρίων που πιστοποιούν την αξιοπιστία, την υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψαν 283 επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν την φετινή λίστα των Diamonds of the Greek Economy. 

 

]]>
35386 Wed, 18 Jun 2014 12:19:57 GMT+2
<![CDATA[H ΜΕΓΑ ως “True Leader” για 2η συνεχόμενη χρονιά]]> Στα πλαίσια του θεσμού True Leaders που εγκαινίασε πέρυσι για πρώτη φόρα  η ICAP* , η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ως “True Leader”, αφού αποτελεί μια από τις 41 κορυφαίες Εταιρείες στην Ελλάδα που πληροί ταυτόχρονα 4 αντικειμενικά και μετρίσιμα κριτήρια: 1. Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες με βάση το EBITDA για το 2011, 2.Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2010 στο 2011, 3. Βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της  (με βάση το τζίρο) και 4. Έχει υψηλό ICAP Credit Score.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας, η βράβευση ως  “True Leader” αποτελεί για άλλη μια φορά ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, η οποία δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία, επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα.

 

ICAP Group είναι η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη αρμόδια Ευρωπαϊκή Αρχή European Securities and Markets Authority (ESMA)

 

]]>
35331 Fri, 26 Oct 2012 17:01:42 GMT+2
<![CDATA[H ΜΕΓΑ στο Tech Open 2012 -The Mall Athens.]]> Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ δίνει ελληνικό παλμό στην καινοτομία στο χώρο των προϊόντων ατομικής υγιεινής, με αγαπημένα προϊόντα όπως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, οι πάνες Babylino Sensitive, με μοναδικό σχεδιασμό στην κατηγορία τους. Επισκεφτείτε το περίπτερό της ΜΕΓΑ στον 2ο όροφο του The Mall Athens (μπροστά από τις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στα Village Cinemas) έως τις 3 Νοεμβρίου, για να γνωρίσετε από κοντά την ελληνική της ταυτότητα και να μάθετε για τα νέα καινοτόμα προϊόντα της, που συνδυάζουν ιδανικά υψηλή προστασία και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα. Παράλληλα, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην οθόνη touch screen και να πληροφορηθείτε για την έμπρακτη προσφορά της στην ελληνική οικογένεια και τα επενδυτικά της προγράμματα για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Σας περιμένουν πλούσια δείγματα και κουπόνια για τα προϊόντα της.

 

 ΜΕΓΑ. Ελληνική καινοτομία.

]]>
35330 Fri, 26 Oct 2012 13:30:00 GMT+2
<![CDATA[Νέα Μωρομάντηλα BabyCare...ελληνική βρεφική φροντίδα.]]>  

 

 

 

 

Οι ελληνίδες μητέρες φροντίζουν τα μωρά τους με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Η νέα σειρά μωρομάντηλων Babycare σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη, αγνή φροντίδα, χάρη στον εξειδικευμένο σχεδιασμό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και του πιο ευαίσθητου. Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά και τη μοναδική απαλή σύνθεσή τους, χωρίς παραβένες, σαπούνι, οινόπνευμα, καθαρίζουν και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα, με πολύτιμο σύμμαχο τη φύση.  Κυκλοφορούν με τρεις διαφορετικές επιλογές ευεργετικών φυτικών συστατικών : Chamomile (με εκχύλισμα χαμομηλιού), Sensitive (με εκχύλισμα ελιάς) και Pure (με εκχύλισμα βαμβακιού). Επιπλέον, είναι εγκεκριμένα από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας. Ελληνικό προϊόν. Νέα μωρομάντηλα Babycare : Η φύση στην προστασία του μωρού σας. 

]]>
35276 Wed, 18 Jan 2012 12:46:26 GMT+2
<![CDATA[Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Babylino Sensitive!]]>  

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός Babylino Sensitive «Κερδίστε τις πάνες μιας ολόκληρης χρονιάς!», που διεξήχθη στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Babylino Sensitive, στο The Mall Athens. 

Με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών και με χιλιάδες επισκέψεις  στο σπιτάκι Babylino Sensitive, που είχε στηθεί ειδικά για να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία (κουκλοθέατρο, show με τον κλόουν Τοτό, διαγωνισμούς χορού και ζωγραφικής κλπ) και δώρα σε μικρά παιδάκια... ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στη μάρκα.  Η κλήρωση διεξήχθη στα γραφεία της εταιρίας ΜΕΓΑ στις 13 Ιανουαρίου 2012, παρουσία συμβολαιογράφου.

Οι Babylino Sensitive, οι μόνες sensitive πάνες, που προσφέρουν μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικότητας και φιλικότητας στο δέρμα, θα συνεχίσουν να βρίσκονται πάντα με ευαισθησία δίπλα σε κάθε οικογένεια.

]]>
35275 Wed, 18 Jan 2012 11:29:37 GMT+2
<![CDATA[Η ΜΕΓΑ στις Strongest Companies και το 2011]]>  

 

 

 

 

 

 

 

 

Με βάση το ICAP Credit Rating Score, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. συνεχίζει να είναι μέλος της Κοινότητας «STRONGESTCOMPANIES IN GREECE» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι "Strongest Companies in Greece" είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα "Strongest Companies in Greece" έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

 

 

]]>
35218 Tue, 06 Dec 2011 11:43:21 GMT+2
<![CDATA[Νέες Sani Lady Sensitive, by EveryDay!]]>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι νέες σερβιέτες ελαφράς ακράτειας Sani Lady Sensitive ανανέωσαν τη συσκευασία τους και τον σχεδιασμό τους και πλέον έχουν την υπογραφή Everyday! Σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν και απορροφητικότητα και sensitive προστασία, φιλική στο δέρμα. Με νέα, πλήρως ανανεωμένη συσκευασία:

Απόλυτα θηλυκή, με ζωηρό, θηλυκό χρωματικό κώδικα ο οποίος βοηθά στην επιλογή του μεγέθους.

Με τη σφραγίδα της EveryDay, μίας μάρκας εμπιστοσύνης, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει τις καταναλώτριες, χάρη στην αποτελεσματικότητα και την ποιότητά της.

Οι ανανεωμένες Sani Lady Sensitive by EveryDay διαθέτουν και νέο βελτιωμένο σχεδιασμό:

 • Ακόμα πιο ανατομικά ελαστικά πλαϊνά, για άνεση και προστασία.
 • Υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα cotton soft, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, αποφεύγοντας έτσι τους ερεθισμούς.
 • Υπερ-απορροφητικό πυρήνα, που προσφέρει στεγνότητα, ενώ συμβάλει στον περιορισμό των οσμών.
 • Ανατομικό σχεδιασμό, για άνεση και διακριτικότητα.
 • Ενισχυμένο αυτοκόλλητο, ώστε το επίθεμα να παραμένει σταθερά στη θέση του.
 • Ατομική συσκευασία (εκτός από το μέγεθος Extra-Large), για υγιεινή προστασία και ευκολία κατά τη μεταφορά.
 • Ένα ακόμα μέγεθος Extra-Large, το μοναδικό στην αγορά με τόσο μεγάλο μήκος, για περιπτώσεις έντονης μορφής ακράτειας και για νυχτερινή χρήση.

Έτσι με τις νέες Sani Lady Sensitive, by Everyday ζείτε κάθε μέρα με σιγουριά και ελευθερία, όπως αξίζει σε μια γυναίκα!

Νέες Sani Lady Sensitive, by Everyday! Κάθε μέρα γυναίκα!

 

 

]]>
35220 Mon, 12 Dec 2011 13:14:35 GMT+2
<![CDATA[Νέες σερβιέτες ΕveryDay Hyperdry τεχνολογίας Eliptica. ]]>  

Σε πρόσφατη έρευνα, διαπιστώθηκε ότι όσο και αν έχουν εξελιχθεί έως σήμερα οι σερβιέτες, εξακολουθούν και υπάρχουν γυναίκες που δεν καλύπτονται πλήρως σε θέματα απορροφητικότητας . Οι σύγχρονες καταναλώτριες αναζητούν ένα προϊόν που να της καλύπτει ό,τι και αν συμβεί. Η EveryDay έρχεται να ανταποκριθεί για ακόμη μια φορά στις ανάγκες τις σύγχρονης γυναίκας και να δώσει τη λύση με ένα νέο επαναστατικό προϊόν, της νέες σερβιέτες EveryDay Hyperdry με κάλυμμα τεχνολογίας Eliptica.  Το υπέρ- απορροφητικό κάλυμμα τεχνολογίας Εliptica, χάρη στις ειδικές τρυπούλες σε σχήμα έλλειψης που διαθέτει, διαχέει την υγρασία κυρίως κατά μήκος της σερβιέτας, σε αντίθεση με τις κοινές σερβιέτες, που διαθέτουν στρογγυλές τρύπες, διαχέοντας έτσι την υγρασία εξίσου κατά μήκος και κατά πλάτος, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός της βοηθά στην γρήγορη απορρόφηση, αφήνοντας μοναδικά στεγνή την επιφάνεια.

 

]]>
35328 Wed, 25 Jul 2012 10:53:07 GMT+2
<![CDATA[Χριστούγεννα με φροντίδα και ευαισθησία!]]>

Το Babylino Sensitive φροντίζει πάντα να βρίσκεται με ευαισθησία κοντά στα παιδιά.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα το Babylino Sensitive γιορτάζει μαζί σας στο The Mall Athens!  Ένα καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο σπιτάκι Babylino Sensitive έχει στηθεί για να μοιράσει χαμόγελα και χαρά σε όλα τα μικρά παιδάκια αλλά και στους γονείς. Κουκλοθεατρικά, αφήγηση παραμυθιού, διαγωνισμοί χορού και ζωγραφικής, απίθανα show με τον γνωστό clown Toto και πολλά δώρα είναι λίγες μόνο από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν και επιπλέον: ο διαγωνισμός Babylino Sensitive χαρίζει στον τυχερό νικητή τις πάνες μια ολόκληρης χρονιάς δωρεάν!

Οι πάνες Babylino Sensitive

 • Είναι οι μόνες πιστοποιημένες βάσει του Oeko-Tex Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.
 • Έχουν πυρήνα που απορροφά γρήγορα και αποτελεσματικά την υγρασία.
 • Έχουν εκκχύλισμα χαμομηλιού, για περισσότερη φροντίδα στο βρεφικό δέρμα.
 • Και είναι δερματολογικά ελεγμένες, υπό την επίβλεψη παιδιάτρου

Babylino Sensitive, οι μόνες sensitive πάνες:  προσφέρουν μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικότητας και φιλικότητας στο δέρμα και σας εύχονται « Καλά Χριστούγεννα με φροντίδα και ευαισθησία»! 

 

 

 

 

]]>
34656 Sun, 24 Jul 2011 19:28:54 GMT+2