• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Προϊόντα

- Υψηλές προδιαγραφές ποιότητας

- Φιλικότητα προς το δέρμα

- Καινοτομικός σχεδιασμός

Προϊόντα

Προϊόντα

Η ΜΕΓΑ Α.Ε., έχοντας σαν βασικό στόχο να καλύψει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, στην προσωπική υγιεινή, προσφέρει σήμερα μια πλήρη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας, υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ιδιοτήτων φιλικότητας προς το δέρμα. Τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα από μηχανολογικό εξοπλισμό της πλέον πρόσφατης τεχνολογίας, τηρώντας τα αυστηρότερα κριτήρια ποιοτικού ελέγχου και υπό την προσεκτική παρακολούθηση του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας. Με γνωστές μάρκες όπως: 

που κατέχουν ισχυρές ή και ηγετικές θέσεις στην ελληνική αγορά, αλλά και παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, έχει χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με τον σύγχρονο καταναλωτή. Τόσο ξεχωριστή όσο και η πρόταση της ΜΕΓΑ στην προσωπική υγιεινή: μια πλήρης γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένη για να απαντά στις ανάγκες προσωπικής φροντίδας καταναλωτών κάθε ηλικίας, με απόλυτη αρχή την μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα:

Γυναικεία Υγιεινή
Σερβιέτες, σερβιετάκια, υγρά μαντήλια και δίσκοι ντεμακιγιάζ, υγρά μαντήλια και υγρό για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Βρεφική - Παιδική Φροντίδα
Βρεφικές πάνες και βρεφικά υποσέντονα, μωρομάντηλα, αντισηπτικά μαντήλια για παιδιά.

Περιποίηση Ενηλίκων
Πλήρης σειρά προϊόντων ακράτειας (επιθέματα ελαφράς ακράτειας, πάνες ακράτειας, ελαστικά εσώρουχα, υποσέντονα).

Φροντίδα όλης της οικογένειας
Βαμβάκι, ωτοκαθαριστές, αντιβακτηριδιακά μαντήλια, μαντήλια για το κρυολόγημα.