• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Βρεφικές πάνες και υποσέντονα

Εξελιγμένος σχεδιασμός ειδικά μελετημένος για να προσφέρει όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και αποδεδειγμένη φιλική προστασία.

Βρεφικές πάνες και υποσέντονα

Βρεφικές πάνες και υποσέντονα

Η σειρά βρεφικών προϊόντων της ΜΕΓΑ περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα που αποτελείται από: βρεφικές πάνες, πάνες βρακάκια και υποσέντονα, σχεδιασμένα ειδικά για να καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης του βρεφικού δέρματος. Επίσης, η ΜΕΓΑ έχει μεριμνήσει ώστε να βρίσκετε στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ ή μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών και οικονομικές εύχρηστες συσκευασίες.

 

Βάση σχεδιασμού τους: Οι συνεχείς έρευνες επάνω στις επιθυμίες των Ελληνίδων μητέρων, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος των μωρών στη χώρα μας.


Χαρακτηριστικά τους: Η καινοτομία, η άριστη ποιότητα και ο μοναδικός σχεδιασμός υψηλής απορροφητικότητας και πιστοποιημένης φιλικότητας στο δέρμα.

 

 

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

 

 

Γίνετε μέλος τώρα στο Babylino Club και ενημερωθείτε σχετικά με τις εκάστοτε προσφορές που ισχύουν αποκλειστικά για τα μέλη μας!!!

 

 

Ως μέλος του Babylino Club σας δίνεται η δυνατότητα να:

• Λαμβάνετε δείγματα προϊόντων
• Συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κληρώσεις χρήσιμων δώρων, που θα ισχύουν αποκλειστικά για τα μέλη του Babylino Club (ενέργειες αυτής της μορφής ισχύουν σε συγκεκριμένες περιόδους, ανάλογα με το πλάνο της εταιρείας)
• Ενημερώνεστε για τα νέα του Babylino Sensitive.

 

 

www.babylino.gr