• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Ποιοί είμαστε

- Προσωπικό: 524 άτομα
- Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις: 63.000m2
- Hγετική θέση στη συνολική κατηγορία προϊόντων προσωπικής υγιεινής
- Ισχυρές συνεργασίες contract manufacturing στο εξωτερικό 
- Παραγωγή μεγάλου ποσοστού των προϊόντων Private Label της κατηγορίας στην Ελλάδα

Ποιοί είμαστε

Εταιρική Υπευθυνότητα

png;;Logo_PraxeisFrodithas-01.png;;90;;1

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τη ΜΕΓΑ, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Δημιουργούμε προϊόντα προσωπικής φροντίδας τα οποία εμπιστεύονται χιλιάδες οικογένειες, αφουγκραζόμαστε με προσοχή τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και επιδιώκουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή, στον πελάτη, στον εργαζόμενο. Παράλληλα, ως βιομηχανική μονάδα, λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Όραμά μας η επιχειρηματική ανάπτυξη, η καινοτομία, και η ανταγωνιστικότητα να συμβαδίζουν άριστα με την κοινωνική ευημερία, το υπεύθυνο επιχειρείν και την αειφόρο ανάπτυξη, έχοντας ως «φάρο» τις αξίες μας «Σεβασμός», «Ακεραιότητα», «Υπευθυνότητα», οι οποίες ενυπάρχουν σε όλες τις συνεργασίες μας.

 

Παρακάτω θα βρείτε τον 1ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ  στον οποίο αποτυπώνεται η συνεισφορά μας στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, περιλαμβάνοντας αναλυτικά και μετρήσιμα στοιχεία που αφορούν στην επίδοση της ΜΕΓΑ σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης. O Απολογισμός έχει καταρτιστεί σε συμφωνία με τις απαιτήσεις, της βασικής επιλογής (in accordance- Core) των Προτύπων του GRI και είναι διαθέσιμος σε pdf παρακάτω. 

1ος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας ΜΕΓΑ (click here)