• Γλώσσα / Language
 • Γλώσσα / Language

Ποιοί είμαστε

- Προσωπικό: 524 άτομα
- Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις: 63.000m2
- Hγετική θέση στη συνολική κατηγορία προϊόντων προσωπικής υγιεινής
- Ισχυρές συνεργασίες contract manufacturing στο εξωτερικό 
- Παραγωγή μεγάλου ποσοστού των προϊόντων Private Label της κατηγορίας στην Ελλάδα

Ποιοί είμαστε

Βραβεία - Διακρίσεις

 

Τριπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα φετινά σελφ σέρβις Excellence Awards

 

                      Τρία βραβεία απέσπασε η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ στην τελετή απονομής των "σελφ σέρβις Excellence Awards 2018".

 • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Σημαντική Επένδυση» για το συνεχές επενδυτικό της πλάνο στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές της εγκαταστάσεις στην Αθήνα.

 • Χρυσό Bραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών» σε συνεργασία με τη Lidl Hellas Το πρόγραμμα αφορούσε την προσφορά πάνω από 340.000 βρεφικών πανών καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και για πάνω από ένα χρόνο.
 • Silver Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος» για το πρόγραμμα πρόληψης υγείας της Τρίτης Ηλικίας με τίτλο «Πανελλαδική εκστρατεία για το Alzheimer», το οποίο υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer

 

Χρυσή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Environmental Awards 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ έλαβε το χρυσό βραβείο στην Ενότητα Resource Sustainability για το πρόγραμμα Διαχείρισης Αποβλήτων στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της.

 

 

 

Η ΜΕΓΑ στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας με δυο σημαντικές διακρίσεις

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» και το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής - Τissue) με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα.  


 

Διπλή Διάκριση για την ΜΕΓΑ στα Hellenic Responsible Business Awards 2018 

                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

Δυο σημαντικές διακρίσεις, που επιβραβεύουν τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, παρέλαβε η  εταιρία στην απονομή των φετινών Hellenic Responsible Business Awards 2018.

 • Χρυσό βραβείο για το κοινωνικό πρόγραμμα Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ενεργό γήρανση και σε συνεργασία με τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 • Ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα Διαχείρισης Αποβλήτων στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της ΜΕΓΑ.

 

Για έβδομη συνεχή χρονιά ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής Οικονομίας

                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Η ΜΕΓΑ βραβεύτηκε για 7η συνεχή χρονιά «True Leader» της Ελληνικής Οικονομίας.  Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση όπου μόλις 4 εταιρείες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από το 2011. Συγκεκριμένα, ο θεσμός «True Leaders» της Icap Group, αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη.

 

Διάκριση στα Waste & Recycling Awards 2017

                                                                                                    

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Το σημαντικό βραβείο "ZERO WASTE” έλαβε η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. 

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού έργου που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται  στην καρδιά της στρατηγικής της ΜΕΓΑ για αειφόρο ανάπτυξη.

 

 

 

 

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε το Babylino στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2017"

                                                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε το Babylino σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017.

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας Babylino, για άλλη μία χρονιά. 

 

 

 

 

Μία εξαιρετικά σημαντική βράβευση για τη ΜΕΓΑ Α.Ε. στα «Growth Awards»

 

 

Η ΜΕΓΑ Α.Ε, αναδείχθηκε ως ο νικητής στην κατηγορία «Λειτουργική/ Επιχειρησιακή βελτίωση » στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια της ΜΕΓΑ Α.Ε, για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία. 

 

 

Τρεις φορές βραβευμένη η ΜΕΓΑ Α.Ε. στα «Greek Exports Awards»

 

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε στα Greek Exports Awards η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, σε μια διοργάνωση που επιβραβεύει τις καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των εξαγωγών. Επιχειρήσεις που συνδράμουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας. 

 

 

Η ΜΕΓΑ «True Leader» της Ελληνικής Οικονομίας για 6η συνεχή χρονιά.

 

 

H ΜΕΓΑ έλαβε για 6η συνεχή χρονιά την ξεχωριστή διάκριση "True Leader" της Ελληνικής Οικονομίας, η οποία επισφραγίζει τη συνεχή προσπάθειαγια το Άριστο, στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων. 

 

Τιμητική διάκριση της ΜΕΓΑ στα βραβεία του φιλανθρωπικού οργανισμού «Μαζί για το Παιδί»

Η ΜΕΓΑ παρέλαβε φέτος για δεύτερη φορά την Τιμητική Διάκριση για τη συνεισφορά της στην υποστήριξη του σημαντικού έργου της ένωσης Μαζί για το Παιδί για τη χρονιά που πέρασε. Η εταιρία μας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, συνεχίζει να στηρίζει με μοναδική ευαισθησία σημαντικές κοινωνικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα. 

 

 

 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ 6η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΓΑ Α.Ε.

  Η ΜΕΓΑ Α.Ε αναδείχτηκε για 6η συνεχή χρονιά «επιχειρηματικό διαμάντι» στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy» της Stat Bank συνεχίζοντας σταθερά τη δυναμική της αναπτυξιακή της πορεία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Το χρυσό βραβείο κατέκτησε η EveryDay στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016»

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας EveryDay, από το ξεκίνημά της έως σήμερα.  Το βραβείο της απονεμήθηκε χάρη στην μεγάλη άνοδο μεριδίου που ξεχώρισε σε όλη την κατηγορία «non food».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Κορυφαία βράβευση των Babylino Sensitive στα «Made in Greece Awards 2015»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Η ΜΕΓΑ «True Leader» της Ελληνικής Οικονομίας για 5η συνεχή χρονιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H ΜΕΓΑ έλαβε για 5 συνεχή χρονιά την ξεχωριστή διάκριση "True Leader" της Ελληνικής Οικονομίας, η οποία επισφραγίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων. 


 

 • ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων - Non Food» για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.– Διοργάνωση «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διάκριση αποδεικνύει ότι το 100% ελληνικό βρεφικό προϊόν Babylino Sensitive, παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, κατάφερε να κάνει τη διαφορά αυξάνοντας το μερίδιό του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αποκτώντας ισχυρή παρουσία σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού. 


 

 • ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) - Άνθρωπος» για την κοινωνική ενέργεια "Γράμμα στη Νέα Γενιά", με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive. – Διοργάνωση «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διάκριση στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», επισφραγίζει την έμπρακτη δέσμευση της  ΜΕΓΑ για Κοινωνική Υπευθυνότητα, με επίκεντρο τον άνθρωπο. 


 

 • «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΓΑ Α.Ε. 


 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ Α.Ε αναδείχτηκε για 5η  συνεχή χρονιά «επιχειρηματικό διαμάντι» στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2015» της Stat Bank. Η συγκεκριμένη διάκριση επισφραγίζει όχι μόνο τη συνεχή ανοδική πορεία της ΜΕΓΑ, αλλά και τη διαρκή έμπρακτη στήριξή της προς της ελληνική οικονομία.


 

 

 • «ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015» 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ  έλαβε πρόσφατα το βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 και διακρίθηκε για το “πέραν του καθήκοντος άριστο έργο στην κατηγορία Περιβαλλοντικής Πολιτικής στον τομέα Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων». Το βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση και επιβράβευση του σημαντικού έργου που γίνεται στη ΜΕΓΑ για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται  στην “καρδιά” της στρατηγικής της για αειφόρο ανάπτυξη.

Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας 

 • «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» Η ΜΕΓΑ Α.Ε. ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία, καθότι της απονέμεται από τους ίδιους τους πελάτες της, το ελληνικό λιανεμπόριο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική απόδοση, τις αξίες και τις άψογες σχέσεις συνεργασίας που διατηρεί στην ελληνική αγορά. Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη βράβευση, επισφραγίζει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της ΜΕΓΑ.

Προμηθευτής της Χρονιάς 2014


 

 • TIMHTIKO BRABEIO ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ «LIFE ACHIEVEMENT AWARD» ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑ Α.Ε ΣΤΑ ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS 2014

 

 

 

 

 

 

Η σημαντική διάκριση «Life Achievement Award» δόθηκε σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του Έλληνα Επιχειρηματία στην ανάπτυξη του κλάδου, της προσφοράς του τόσο στην ελληνική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, όσο και στη βιώσιμη και ανταγωνιστική ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και των άψογων σχέσεων συνεργασίας με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις. 

Life Achievement Award 2014


 

 • «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΓΑ Α.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ Α.Ε αναδείχτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά «επιχειρηματικό διαμάντι» στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2014» της Τράπεζας Πληροφοριών Stat Bank.  Συγκεκριμένα, η εταιρία απέσπασε το βραβείο "The most admired enterprises" πετυχαίνοντας μέσα από αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης να βρίσκεται ανάμεσα στις υγιέστερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας. 

The most admired enterprises 2014


 

 • «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΓΑ Α.Ε. . Η STATBANK ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΥΓΙΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ συνεχίζει να είναι μέλος της Κοινότητας «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι "Strongest Companies in Greece" είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, η οποία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία.


 

 • Η ΜΕΓΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 100% ελληνική εταιρεία, ΜΕΓΑ Α.Ε  βραβεύθηκε πρόσφατα ως 1 από τις 10 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, στον τομέα Εξαγωγών, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση «Ruban d’ Honneur Imports/Exports» στα European Business Awards 2012/2013, έναν πανευρωπαϊκά διακεκριμένο θεσμό με αντικείμενο την αναγνώριση και επιβράβευση των πλέον δυναμικών εταιρειών της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

European Business Awards 2012/2013


 

 • ΤIMHTIKH ΔIAΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «Μαζί για το Παιδί»  2014 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ παρέλαβε την Τιμητική Διάκριση για τη συνεισφορά της στην υποστήριξη του σημαντικού έργου της ένωσης Μαζί για το Παιδί για τη χρονιά που πέρασε, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2014 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Η εταιρία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, συνεχίζει να στηρίζει με μοναδική ευαισθησία σημαντικές δράσεις. 


 

 • «TRUE LEADER» ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΓΑ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ICAP GROUP 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. κατέκτησε και φέτος, για τετάρτη συνεχή χρονιά, την κορυφαία διάκριση «True Leader» στον ετήσιο επιχειρηματικό θεσμό της Icap Group*. Από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 53 εταιρίες βραβεύτηκαν, μεταξύ άλλων και η ΜΕΓΑ, πληρώντας ταυτόχρονα 4 αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια. 

True Leader 2013


 

 • H ΜΕΓΑ ΩΣ “TRUE LEADER” ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλο ένα τιμητικό βραβείο, άλλη μια ξεχωριστή βράβευση για τη ΜΕΓΑ. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας, η βράβευση ως  “True Leader” αποτελεί για ακόμη μια φορά ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, η οποία δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία, επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα.

True Leader 2012


 

 • Η ΜΕΓΑ  “TRUE LEADER” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΓΑ “True Leader” της ελληνικής οικονομίας για 2η συνεχή χρονιά πληρώντας 4 αντικειμενικά και μετρίσιμα κριτήρια: 1. Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες με βάση το EBITDA για το 2011, 2.Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2010 στο 2011, 3. Βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση το τζίρο) και 4. Έχει υψηλό ICAP Credit Score.

True Leader 2011
 • ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ “TRUE LEADER” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρία βραβεύτηκε για πρώτη φορά ως μία από τις ηγετικές επιχειρήσεις για το 2010. Σε σύνολο 27.000 εταιρειών που εξετάσθηκαν διακρίθηκε με αυστηρά κριτήρια ανάμεσα στις  51 που τελικά επελέγησαν, σε μία εποχή πρωτόγνωρης οικονομικής δυσπραγίας για τη χώρα μας αλλά και για το επιχειρείν. Ο θεσμός 'True Leaders' καθιερώθηκε για 1η  χρονιά το 2010 από την ICAP Group.

True Leader 2010


 

 

 • Η ΜΕΓΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011

 

 

 

 

Μεσούσης της ελληνικής κρίσης η ΜΕΓΑ συνεχίζει να είναι μέλος της Κοινότητας «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα "Strongest Companies in Greece" έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα. 

Strongest Companies in Greece 2011