• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Ποιοί είμαστε

- Προσωπικό: 524 άτομα
- Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις: 63.000m2
- Hγετική θέση στη συνολική κατηγορία προϊόντων προσωπικής υγιεινής
- Ισχυρές συνεργασίες contract manufacturing στο εξωτερικό 
- Παραγωγή μεγάλου ποσοστού των προϊόντων Private Label της κατηγορίας στην Ελλάδα

Ποιοί είμαστε

Ευκαιρίες Καριέρας / Αποστολή Βιογραφικού

jpg;;shutterstock_195028946.jpg;;96;;1

 

 

 

 

 

 

 

Οι άνθρωποί μας, η κινητήριος δύναμή μας.

Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο και πολυτιμότερο κεφάλαιό μας, η συνταγή της επιτυχίας μας και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Γι’ αυτό η συνεχής επένδυση, η εξέλιξη και η ικανοποίηση των ανθρώπων μας με συγκεκριμένες πολιτικές και πρωτοβουλίες, αποτελεί πρώτιστη δέσμευση και προτεραιότητα για εμάς. Κόντρα στην οικονομική κρίση, την τελευταία εξαετία, δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το προσωπικό μας κατά 73%.

Από την ίδρυσή μας δημιουργήσαμε ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι δίκαιο, εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας και μπορεί να ενισχύει και να αναπτύσσει τις δεξιότητες των ανθρώπων μας, μετατρέποντάς τους σε αρωγούς των εταιρικών στόχων. Με άξονα τις αξίες μας «Σεβασμός» «Ακεραιότητα» και «Υπευθυνότητα» παρέχουμε ίσες ευκαιρίες στους συναδέλφους μας, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και επιβραβεύουμε  - ανταμείβουμε την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Επιπλέον, η ΜΕΓΑ είναι πιστοποιημένη με το ISO ΟΗSAS 18001, διεθνές σύστημα διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Για να μπορούμε να γινόμαστε κάθε μέρα μεγαλύτεροι και καλύτεροι, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών μας, προσπαθώντας να προσελκύουμε τους ικανότερους και ταλαντούχους ανθρώπους.

Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στη ΜΕΓΑ, τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας ακολουθώντας το link  https://hr.megadis.gr/