Εκστρατεία ενημέρωσης “Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων”

Η εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε. Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, στα πλαίσια των ενεργειών “Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού”, χορήγησε το 2013 την εκστρατεία ενημέρωσης “Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων”, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, από το σωματείο “Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος”.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα περίπου 500.000 παιδιά τραυματίζονται από ατυχήματα που συμβαίνουν στο σχολείο, στη παιδική χαρά, στο δρόμο, ακόμα και στο θεωρητικά ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού τους. Επειδή η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη, το μεγάλο έργο ενημέρωσης των παιδιών σχολικής ηλικίας, συνεχίστηκε και φέτος προσθέτοντας 2.788 παιδιά, στους 35.000 μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που έχουν παρακολουθήσει συνολικά το πρόγραμμα.

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης, δόθηκαν στα παιδιά 20.000 έντυπα με πληροφορίες και συμβουλές για “Ασφάλεια στο σχολείο”, για λιγότερα ατυχήματα στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…