Τα σερβιετάκια All Cotton στο Golden Hall

Ο Μάιος ήταν για το Golden Hall ο μήνας των γυναικών.

Με αυτήν λοιπόν την αφορμή οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου διοργάνωσαν την εκδήλωση “We love women” όπου καλούσαν όλες τις γυναίκες να επισκεφτούν το χώρο για να απολαύσουν μία σειρά ενεργειών και εκδηλώσεων που ήταν ειδικά αφιερωμένες σε εκείνες.

Πιο συγκεκριμένα, για όλο το διάστημα του Μαΐου βρίσκονταν τοποθετημένα στο Golden Hall:

  •   6 beauty stages από εταιρείες καλλυντικών που ενημέρωνανν για τα προϊόντα τους αλλά και για τις νέες τάσεις της μόδας.
  •   6 εκθέσεις φωτογραφίας γυναικών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που άφησαν εποχή.

Επιπλέον:

  •   Την Τετάρτη 28 Μαΐου έγινε το «Adidas Open Run», που ξεκίνησε από το προαύλιο του Golden Hall και κατέληξε πάλι σε αυτό.
  •   Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Μαΐου έγινε στους χώρους του εμπορικού κέντρου ένα μεγάλο Fashion Show, με προσκεκλημένους πολλούς celebrities και οικοδέσποινα τη Δούκισσα Νομικού.

Φυσικά, η EveryDay, το αγαπημένο γυναικείο brand, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια γιορτή.

Μέσα στον πρωτότυπα διαμορφωμένο χώρο μας, με πολλά στοιχεία από πραγματικό βαμβάκι και έντονο branding, αλλά και με τη βοήθεια του μάγου Τριστάν, μιλήσαμε στους επισκέπτες  για την αγνότητα του πραγματικού βαμβακιού αλλά και για τη σημασία του στην υγιεινή, φιλική στο δέρμα, προστασία.

«Πολλοί μιλούν για υλικά «σαν» βαμβάκι ή «απαλά σαν» βαμβάκι. Όμως, μόνο τα EveryDay All Cotton έχουν κάλυμμα από 100% πραγματικό βαμβάκι. Έτσι είναι η επιλογή σας για πραγματικά φυσική προστασία. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε!»

Το ενδιαφέρον των επισκεπτριών για τα προτερήματα του βαμβακιού στην καθημερινή υγιεινή ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο, ενώ στο διάστημα της παρουσίας μας στο χώρο διανεμήθηκαν περίπου 10.000 δείγματα, τα οποία συνοδεύονταν και από σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Τα σερβιετάκια All Cotton στο Golden Hall

 

Τα σερβιετάκια All Cotton στο Golden Hall (2)

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…