Τιμητική βράβευση «Life Achievement Award» για τον κ. Βιτουλαδίτη Κωνσταντίνο

Τιμητική βράβευση «Life Achievement Award» για τον κ. Βιτουλαδίτη Κωνσταντίνο

Την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014, για 3η συνεχή χρονιά, σε μια λαμπερή τελετή ανακοινώθηκαν οι νικητές των «σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2014» του περιοδικού σελφ σέρβις της Boussias Communications και βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

 Το Τιμητικό Βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» από την πλευρά της βιομηχανίας, για το 2014, έλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Βιτουλαδίτης.

Η σημαντική διάκριση «Life Achievement Award» δόθηκε σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του διευθύνοντα συμβούλου της ΜΕΓΑ στην ανάπτυξη του κλάδου,  της προσφοράς του τόσο στην ελληνική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων όσο και στη βιώσιμη και ανταγωνιστική ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και των άψογων σχέσεων συνεργασίας με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις.

 Ο κ. Βιτουλαδίτης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ΜΕΓΑ από το ξεκίνημά της και μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την εξωστρέφεια της εταιρίας και τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή του στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…