Νέο portal www.gynaikaeveryday.gr – Κάθε μέρα και κάτι καινούριο!

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα προσπαθούν να εξισορροπήσουν ανάμεσα σε πολλαπλούς διαφορετικούς ρόλους. Όποια και αν είναι η ηλικία τους, η μέρα τους είναι πάντα γεμάτη από υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να νιώθουν συχνά ότι δεν τους φτάνει ένα 24ωρο για να προλάβουν να καλύψουν όλα όσα έχουν να κάνουν!

Η EveryDay, που αφουγκράζεται τις ανάγκες τις σύγχρονης Ελληνίδας και αναζητά τρόπους να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα της θέλησε να τη βοηθήσει και να της προτείνει μία θετική στάση ζωής, ώστε να μην αφήνει το χρόνο να την προσπερνά, αλλά να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής της με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού της!

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το www.gynaikaeveryday.gr

… ένα Portal καλαίσθητο, μοντέρνο, εύχρηστο στην πλοήγηση, μα πάνω απ’ όλα με πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο, που δημιουργεί μία αισιόδοξη διάθεση και παροτρύνει την επισκέπτρια να γιορτάζει την κάθε στιγμήανακαλύπτοντας κάθε μέρα και κάτι καινούριο.

Μέσα στο www.gynaikaeveryday.gr η κάθε μέρα της εβδομάδας αποκτά δικό της περιεχόμενο και οι EveryDay bloggers δίνουν τις προτάσεις τους, ώστε να γίνει κάθε μέρα ξεχωριστή!

Έτσι, η Δευτέρα γίνεται Big Decisions Day … η μέρα που θα πάρουμε όλες εκείνες τις μικρές ή και μεγάλες αποφάσεις, που όλο αναβάλλουμε!

Η Τρίτη γίνεται Shape Up Day … η μέρα που θα αφιερώσουμε στη γυμναστική. Όχι όμως στο γυμναστήριο! Στο πάρκο, στο σπίτι, στο γραφείο … δηλαδή στα πιο απρόσμενα μέρη! κ.ο.κ.

Κι επειδή η ζωή είναι καλύτερη με φίλους, η Γυναίκα EveryDay  βρίσκεται και στα Social Media (FacebookTwitterPinterestInstagram).

Έτσι, μέσα από την EveryDay η κάθε γυναίκα, εκτός από έναν σύμμαχο φροντίδας, αποκτά και τον προσωπικό της σύμμαχο αισιοδοξίας!

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…