Ενέργεια «Γράμμα στη Νέα Γενιά» δίπλα στην ώριμη ηλικία

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα για τους ηλικιωμένους να γιορτάζεται στις 1 Οκτωβρίου, αλλά για την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. και την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive, κάθε μέρα, είναι μια διαρκής προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης στην ώριμη ηλικία, με συνεχείς πράξεις φροντίδας.

Αναγνωρίζοντας την αξία τους στη ζωή μας, το Sani Sensitive «στρέφει τα φώτα» στην ώριμη ηλικία και τους δίνει το λόγο. Μέσα από την Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Γράμμα στη Νέα Γενιά», τους καλεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας από 01 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου, να μεταφέρουν ένα μήνυμα, μια συμβουλή στους νεότερους, μέσα από ένα γράμμα έμπνευσης και αξιών.

Στη συνέχεια το Sani Sensitive θα διαδώσει τα μηνύματά τους με σεβασμό στις νεότερες γενιές, αφού τα κείμενα θα αναρτηθούν στο www.sani-grammastineagenia.grμε το κοινό να ψηφίζει το κείμενο που μίλησε πιο δυνατά στην καρδιά τουΓιατί κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Αξίες Ελληνικές, όπως οικογένεια και φροντίδα.

Παράλληλα, η ΜΕΓΑ, αφουγκραζόμενη τις σημερινές δυσκολίες της ώριμης ηλικίας, θα στηρίξει το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσφέροντας 25.000 γεύματα αγάπης για το πρόγραμμα σίτισης άπορων ηλικιωμένων. Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής, κος Κωνσταντίνος Δήμτσας δήλωσε σχετικά: Για τον  Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών η μέριμνα και η αγάπη στους ηλικιωμένους αποτελεί ύψιστο χρέος στους ανθρώπους που μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, που δούλεψαν σκληρά για να μας εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή.

Για την «Αποστολή», ο παππούς και η γιαγιά  είναι το δικό μας παρελθόν και το δικό μας μέλλον. Είναι εκείνοι, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες χαρές.

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του Οργανισμού μας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος έθεσε ως προτεραιότητα  τη συνεχή προσπάθεια προσφοράς προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία, η αυτοεκτίμηση και η αξιοπρεπής διαβίωση των ηλικιωμένων γιατί πιστεύουμε ότι «ο λαός που δεν φροντίζει τον παππού και τη γιαγιά είναι λαός χωρίς μέλλον και μένει χωρίς μνήμη και  ρίζες».

Μαζί με την εταιρεία ΜΕΓΑ και την δική σας στήριξη, το επόμενο διάστημα, η «Αποστολή»  θα προσφέρει, με μεγαλύτερη δύναμη, ζεστασιά και στοργή σε εγκαταλελειμμένους και ανήμπορους  ηλικιωμένους. Ας μην ξεχνούμε, όλοι μας, ότι ο δρόμος της ευτυχίας περνά πάντοτε από τον συνάνθρωπο μας.”

Μηχανισμός ενέργειας:

  • Βρείτε την ειδική καρτ ποστάλ στα σημεία πώλησης προϊόντων Sani Sensitive. Εναλλακτικά μπορεί η εταιρία να σας την αποστείλει ταχυδρομικά (χωρίς χρέωση) τηλεφωνώντας στη γραμμή 800-11-22000
  • Γράψτε το δικό σας μήνυμα στη νέα γενιά
  • Στείλτε την καρτ ποστάλ με προπληρωμένο τέλος στην εταιρία ΜΕΓΑ
  • Και το Sani Sensitive θα διαδώσει το μήνυμά σας με σεβασμό!

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…