Η ΜΕΓΑ Α.Ε. «Προμηθευτής της Χρονιάς» στα βραβεία LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2014

H ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε τιμήθηκε με το σημαντικό βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Non Food, στο πλαίσιο των LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2014, σε μια λαμπερή τελετή, η οποία έλαβε χώρα στις 15/12/2014, στο Metropolitan Expo, με εκατοντάδες καλεσμένους, εκπρόσωπους των σημαντικότερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών της χώρας.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία, καθότι της απονέμεται από τους ίδιους τους πελάτες της, το ελληνικό λιανεμπόριο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική απόδοση, τις αξίες και τις άψογες σχέσεις συνεργασίας που διατηρεί στην ελληνική αγορά. Επιπροσθέτως, η ΜΕΓΑ, με τη συγκεκριμένη βράβευση, επισφραγίζει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία ενώ υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του κλάδου και στο μέλλον.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. Αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, κατέχει ηγετική θέση σε πολλές κατηγορίες προϊόντων της στην Ελλάδα, έχοντας χτίσει αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani Sensitive, Wet Hankies κ.α., προσφέροντας στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές προτάσεις για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής. Με παρουσία σε 4 ηπείρους, έχει αποδείξει ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Τα LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS είναι ένας καταξιωμένος θεσμός που αποτελεί τα τελευταία  13 χρόνια σημείο αναφοράς για το λιανεμπόριο, αλλά και τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…