Μια διπλή πράξη φροντίδας από τα Babylino Sensitive (διάρκεια προγράμματος 7-21/01)

Μια διπλή πράξη φροντίδας από τα Babylino Sensitive (διάρκεια προγράμματος 7-21/01)

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ και το Babylino Sensitive στέκονται υπεύθυνα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια ειδικής ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα Babylino Sensitive θα συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό για να καλύψουν  πλήρως τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα για ένα χρόνο (2015). (Το ποσό θα συγκεντρωθεί μέσα από τις πωλήσεις οικονομικών συσκευασιών Babylino Sensitive στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ).

Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά μιας οικονομικής συσκευασίας Babylino Sensitive στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, η εταιρεία μας θα αποδίδει 0,50€ στα Παιδικά Χωριά SOS.

Μάλιστα, βγαίνετε διπλά  κερδισμένοι καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος (7-21/1) μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε οικονομική συσκευασία Babylino Sensitive σε μειωμένη τιμή!

Ειδικά στα Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα (πρώην εργοστάσιο «ΙΖΟΛΑ») , στο Κερατσίνι και στη Νέα Χαλκηδόνα θα έχετε την ευκαιρία να γράψετε τη δική σας ευχή στο ειδικό  «ευχόφυλλο» και να το κρεμάσετε στο «δέντρο των ευχών» του Babylino.

Στηρίξτε κι εσείς μαζί μας, την υγεία των παιδιών!

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…