Η ΜΕΓΑ προσφέρει πάνω από 300.000 βρεφικά προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες!

Η ΜΕΓΑ προσφέρει πάνω από 300.000 βρεφικά προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες!

Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αυξανόμενες ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εντατικοποιεί την προσπάθειά της να βρίσκεται δίπλα τους.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του 2015 την υποστήριξή της σε περισσότερα από 90 ιδρύματα, ενώ ειδικά το τελευταίο διάστημα, προσέφερε πάνω από 300.000 βρεφικά ελληνικά προϊόντα της (βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, μωρομάντηλα Babycare και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής) σε παιδικά ιδρύματα, δήμους και φορείς πανελλαδικά.  Η ΜΕΓΑ στηρίζει, μεταξύ άλλων, συστηματικά τα Παιδικά Χωριά SOS, την Ένωση Μαζί για το Παιδί, την Αγκαλιά, τους Γιατρούς του Κόσμου, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, την Αποστολή, την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, καθώς και γηροκομεία, ορφανοτροφεία, ιδρύματα και κοινωνικά παντοπωλεία πολλών Δήμων της χώρας, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…