Κορυφαία βράβευση των Babylino Sensitive στα «Made in Greece Awards 2015»

Κορυφαία βράβευση των Babylino Sensitive στα «Made in Greece Awards 2015»

Σε μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στις 15 Δεκεμβρίου, τιμήθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ οι επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Το Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επωνύμου Ελληνικού Προϊόντος / βιομηχανικά προϊόντα» απέσπασαν οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, της εταιρίας ΜΕΓΑ Α.Ε στα φετινά βραβεία «Made in Greece 2015».

Η κορυφαία αυτή διάκριση, μέσα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, αποδεικνύει ότι, τα 100% ελληνικά βρεφικά προϊόντα Babylino Sensitive, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπούν επάξια την ελληνική καινοτομία και την ανάπτυξη.

Συνδυάζοντας άριστη ποιότητα, πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα, αλλά και καινοτόμο σχεδιασμό μέσα από επενδύσεις σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, τα Babylino έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Επιπλέον, τα Babylino βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων σε 4 ηπείρους, ενώ η κατηγορία έχει πάρει τη θέση της στα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα – κυρίως χάρη στις εξαγωγικές δραστηριότητες της ΜΕΓΑ.

Η διάκριση αποδεικνύει επίσης πως μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η ΜΕΓΑ, δημιουργεί τις εξελίξεις στον κλάδο προσωπικής υγιεινής, επενδύοντας στην Ελλάδα με συνέπεια (επενδύσεις πάνω από 100 εκ. ευρώ στο διάστημα 2000 – 2014), δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας (αύξηση προσωπικού +45% στο διάστημα 2010 – 2014) και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

Τα βραβεία «Made in Greece» διοργανώνονται κάθε δύο έτη από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…