Η ΜΕΓΑ επιβράβευσε Αριστούχα παιδιά Υπερπολύτεκνων Οικογενειών

Στην κατάμεστη αίθουσα Ballroom, βραβεύτηκαν από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 700 μαθητές, φοιτητές και απόφοιτοι, που κόντρα στις δυσκολίες αρίστευσαν, διεκδικώντας στόχους και όνειρα. Επιπλέον, οι βραβεύσεις έδωσαν το μήνυμα πως πίσω από κάθε μεγάλη προσπάθεια βρίσκονται ισχυρές διαχρονικές αξίες όπως Οικογένεια, Ήθος και Αριστεία που υπάρχουν ακόμη στην ελληνική κοινωνία και αποτελούν τους στυλοβάτες για ένα καλύτερο αύριο. Στην φετινή βράβευση η ΜΕΓΑ προσέφερε συνολικά 8 έπαθλα, αξίας 1.000 ευρώ έκαστο, σε κάθε ένα από τα 8 παιδιά που αρίστευσαν και ανήκαν σε υπερπολύτεκνη οικογένεια.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής οικογένειας. Η ΜΕΓΑ συμπαρίσταται συστηματικά στις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι μέλη της Ε.Π.Α., έχοντας αναπτύξει τις παρακάτω συστηματικές δράσεις:

1) Δωρεάν προϊόντα προσωπικής φροντίδας για τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών.

2) Ειδικά προνόμια για νέες πολύτεκνες μητέρες με βρέφη και μωρά μέχρι 3 ετών, μέσα από το πρόγραμμα στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας.

3) Υποστήριξη παιδιών πολυτέκνων οικογενειών του Δημοτικού Σχολείου.

4) Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, «Πράξεις Φροντίδας».

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…