Προσφορά σχολικών ειδών για 400 παιδιά της Ά Δημοτικού της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η ΜΕΓΑ Α.Ε και τα Babylino Sensitive, υποστήριξαν για ακόμα μια φορά τις πολύτεκνες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία προσέφερε στην 27η ετήσια γιορτή της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα 400 «πρωτάκια», τις σχολικές τους τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη, υποστηρίζοντας τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας, τα παιδιά διασκέδασαν με ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο παράλληλα περνούσε μηνύματα για τις αξίες της οικογένειας, την πρόοδο και τη γνώση.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί συνέχεια των συστηματικών πολλαπλών δράσεων του Babylino Sensitive προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας.

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…