«Στέγη Φροντίδας» στα Παιδικά Χωριά SOS, μια νέα κοινωνική ενέργεια από τα Babylino Sensitive και την αλυσίδα Μασούτης.

«Στέγη Φροντίδας» στα Παιδικά Χωριά SOS, μια νέα κοινωνική ενέργεια από τα Babylino Sensitive και την αλυσίδα Μασούτης.

Οι 100% ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive και η αλυσίδα Μασούτης στέκονται για ακόμη μια φορά υπεύθυνα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη με την έναρξη μιας νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας.  Το πρόγραμμα το οποίο έχει τίτλο «Στέγη Φροντίδας» αφορά στην ετήσια υιοθεσία ενός Σπιτιού στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν παιδιά που δεν απολαμβάνουν τα προνόμια των υπόλοιπων παιδιών, αλλά αντίθετα, βιώνουν τη σκληρή πλευρά της ζωής από την πιο τρυφερή ηλικία. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται την υποστήριξη και τη φροντίδα όλων μας. Η νέα κοινωνική δράση έρχεται να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες μιας οικογένειας στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου όπως διατροφή, ένδυση, γενικά έξοδα σπιτιού, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, μισθός Μητέρας SOS, ΔΕΗ, θέρμανση, νερό, ψυχολογική –  ψυχοκοινωνική στήριξη και ψυχαγωγικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Με την ετήσια υιοθεσία του Σπιτιού διασφαλίζουμε τη σταθερότητα και την πραγματική αίσθηση της ασφάλειας ώστε στο σπίτι κάθε παιδί να μεγαλώνει μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του, σε μια ζεστή οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό, καθώς και με τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να αναπτυχθεί ως ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Το ποσό θα συγκεντρωθεί μέσα από τις πωλήσεις οικονομικών συσκευασιών Babylino Sensitive σε μειωμένη τιμή αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Μασούτης το διάστημα από 22 Σεπτεμβρίου έως και 03 Οκτωβρίου.

Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…