Μία ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε το Babylino στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017»

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε το Babylino στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017»

To βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε το Babylino σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017.

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας Babylino, για άλλη μία χρονιά.

Εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου οικονομικής κρίσης, το Babylino κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Με σχεδιασμό και παραγωγή στην Ελλάδα, με επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής, με αφοσίωση στην ολοκληρωμένη προστασία, που συνδυάζει τόσο άριστη απορροφητικότητα όσο και φιλική προστασία του βρεφικού δέρματος, το Babylino αποτέλεσε το πιο ανοδικό brand στην κατηγορία βρεφικών πανών τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, το brand Babylino εξακολουθεί να διευρύνει την επιτυχημένη παρουσία του και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική καινοτομία μπορεί να κατακτήσει την προτίμηση της πιο απαιτητικής καταναλώτριας, της μητέρας, ανεξαρτήτως χώρας.

Η άνοδος μεριδίου και πωλήσεων του Babylino, χάρη στην οποία αποδόθηκε το σχετικό βραβείο, οφείλεται στην κοινή προσπάθεια όλης της «οικογένειας» της ΜΕΓΑ, που αγκαλιάζει με μοναδικό πάθος και αγάπη το όραμα της εταιρείας για το Άριστο.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…