Διπλή διάκριση για τη ΜΕΓΑ στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018”

Διπλή διάκριση

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018”. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» και το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής – Τissue) με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα.  Οι δυο διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία. Με ρυθμό ανάπτυξης 138% και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 63.000 τμ, η ΜΕΓΑ αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η ΜΕΓΑ συνέχισε το επενδυτικό της πλάνο με επενδύσεις άνω των 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, και παράλληλα αύξησε το προσωπικό της σε ποσοστό πάνω από 98% (διάστημα 2010 – 2017).

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν για τέταρτη φορά στην τελετή «Πρωταγωνιστές Ελληνικής Οικονομίας», βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Βusiness Reports και περιλαμβάνονται στην έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…