Τριπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα φετινά σελφ σέρβις Excellence Awards

Τριπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα φετινά σελφ σέρβις Excellence Awards

Τρία βραβεία απέσπασε η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2018».

  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Σημαντική Επένδυση» για το συνεχές επενδυτικό της πλάνο στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές της εγκαταστάσεις στην Αθήνα
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών» σε συνεργασία με τη Lidl Hellas. Το πρόγραμμα αφορούσε την προσφορά πάνω από 340.000 βρεφικών πανών καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και για πάνω από ένα χρόνο.
  • Silver Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος» για το πρόγραμμα πρόληψης υγείας της Τρίτης Ηλικίας με τίτλο «Πανελλαδική εκστρατεία για το Alzheimer», το οποίο υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Altzheimer.

Η χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Επενδύσεις» αποτυπώνει τη στρατηγική επιλογή της ΜΕΓΑ για συνεχή ανάπτυξη με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ΜΕΓΑ το διάστημα 2010 – 2017  έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 68 εκατ. ευρώ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της αποκλειστικά στην Ελλάδα, αυξάνοντας το προσωπικό κατά πάνω από 98%, εξαπλασιάζοντας τις εξαγωγές της και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.  Οι επενδύσεις πραγματοποιήθηκαν με βάση τα υψηλότερα διεθνή standards προϊοντικής ποιότητας και ασφάλειας, προάγοντας την ελληνική καινοτομία.

Επιπλέον, οι δύο βραβεύσεις για την συνεισφορά της ΜΕΓΑ στην Κοινωνία αποτυπώνουν τη σταθερή απόφαση της ΜΕΓΑ να στηρίζει με συνέπεια μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, επιστρέφοντας στην κοινωνία την αγάπη και τη φροντίδα που εισπράττει εδώ και 37 χρόνια.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…