Η ΜΕΓΑ στο ΤΟΡ20 της λίστας με τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα του Fortune

Η ΜΕΓΑ στο ΤΟΡ20 της λίστας με τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα του Fortune

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ η οποία παράγει τις αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης  EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., διακρίθηκε στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας (Most Admired Companies 2018), στη μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, που διεξάγει η KPMG σύμφωνα με την μεθοδολογία και τα κριτήρια του Fortune. ​

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Η κατάταξη προκύπτει μετά από ψηφοφορία μεταξύ των C-level στελεχών 315 επιχειρήσεων με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. ευρώ, από όλο τα φάσμα της οικονομίας, που αξιολογούν τις επιχειρήσεις με γνώμονα τα 9 κριτήρια που διέπουν την έρευνα (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα).

Η εταιρεία που 37 χρόνια τώρα εμπιστεύονται χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην κατηγορία της. Καινοτόμος και σύγχρονη, η ΜΕΓΑ είναι η μόνη εταιρεία παραγωγός μια πλήρους γκάμας επώνυμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής που παράγει τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας σταθερά την εθνική οικονομία με επενδύσεις, εξαγωγές και νέες θέσεις εργασίας.

Σημαντικά οικονομικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2017 :

  • Επενδύσεις 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου
  • Αύξηση των εργαζομένων 98%
  • Αύξηση ρυθμού ανάπτυξης 138%
  • Εξαπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους
  • Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 63.000 τ.μ. στην Αθήνα

Επιπλέον, για τη MEΓA, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική υπευθυνότητα συμβαδίζουν. Η εταιρεία αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία, φροντίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους  έχουν ανάγκη, υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις με συνέπεια και συστηματικότητα σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς και Ιδρύματα πανελλαδικά.

Η διάκριση στη λίστα «Fortune Most Admired Companies in Greece 2017» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…