Προσφορά σχολικών ειδών σε 350 παιδιά της Α’ Δημοτικού της ΕΠΑ

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ με την υπογραφή των Babylino Sensitive, υποστήριξε για έκτη συνεχή χρονιά τις πολύτεκνες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης και της δέσμευσής της να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, η ΜΕΓΑ προσφέρει στα 350 «πρωτάκια» της Ε.Π.Α. τις σχολικές τους τσάντες, τις κασετίνες και όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Η ΜΕΓΑ βρίσκεται σταθερά δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι μέλη της Ε.Π.Α., έχοντας αναπτύξει επιπλέον συστηματικές δράσεις όπως Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και δωρεές προϊόντων προσωπικής φροντίδας σε οικογένειες – μέλη της ΕΠΑ.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…