Η ΜΕΓΑ διακρίθηκε για έκτη συνεχή χρονιά στα Supermarket Awards, αποσπώντας τέσσερα σημαντικά βραβεία.

Supermarket Awards, τεσσερα σημαντικά βραβεία

 

Η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., 100% ελληνική εταιρεία, διακρίθηκε για την καινοτομία, τα προϊόντα και την εταιρική της υπευθυνότητα για 6η συνεχή χρονιά στα Supermarket Awards, τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρακτικές στον χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων.

Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία έλαβε τέσσερα βραβεία στις ενότητες: 1. Προϊόντα & Συσκευασίες, 2. Ποιότητα, Καινοτομία & Τεχνολογία, 3. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) & Ανθρώπινο Δυναμικό και 4. Κοινές Ενέργειες CSR.

  1. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος/Σειράς Προϊόντων για τα μωρομάντηλα BabyCare Calming. Τα μωρομάντηλα Babycare παράγονται από τη ΜΕΓΑ ΑΕ, η οποία χάρη στη βαθιά γνώση και πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό μωρομάντηλων, έχει καταφέρει, εδώ και δεκαετίες, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλά και την 1η θέση σε όλες τις κατηγορίες υγρών μαντηλιών, όπου δραστηριοποιείται.
  2. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες για τα Babylino Sensitive, μια ελληνική καινοτομία με διεθνή αναγνώριση. Η εταιρεία παράγει το Babylino Sensitive, το οποίο παρουσιάζει σημαντικές καινοτομίες κυρίως σε θέματα προϊοντικής ασφάλειας και φιλικότητας. Οι πάνες έχουν σχεδιαστεί με υλικά φιλικά προς το δέρμα, χωρίς βλαβερές ουσίες και γι΄αυτό έχουν πιστοποιηθεί με OEKO-TEX® STANDARD 100. Επιπλέον, το Babylino Sensitive ήταν η μόνη βρεφική πάνα που διακρίθηκε με το European Product Safety Award.
  3. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωποςγια την Έμπρακτη Κοινωνική συνεισφορά της ΜΕΓΑ εν μέσω κορωνοϊού. Από το ξεκίνημα της κρίσης του Covid-19, η ελληνική βιομηχανία κινητοποιήθηκε άμεσα τόσο για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όσο και για την ασφάλεια των εργαζομένων της και των καταναλωτών. Για τη ΜΕΓΑ, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας και αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς της.
  4. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Κοινές Ενέργειες CSR για το κοινωνικό πρόγραμμα «ENTER» για την Τρίτη Ηλικία σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η ΜΕΓΑ, σχεδίασε και υλοποίησε το «ENTER», ένα νέο κοινωνικό πρόγραμμα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, που απευθύνεται στην Τρίτη Ηλικία. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να μειωθεί το ψηφιακό χάσμα στην Ελλάδα και ο ψηφιακός αναλφαβητισμός στους ηλικιωμένους.

Η ΜΕΓΑ, έχοντας την προσφορά στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, βρίσκεται αδιάλειπτα και διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, τόσο μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, όσο και με τα προϊόντα της, που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, με μοναδικές καινοτομίες και ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια του καταναλωτή.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…