ΜΕΓΑ: Διπλή δωρεά προς το Πυροσβεστικό Σώμα

  1. Εξοπλισμός Πυροπροστασίας για την προστασία των δασών
  2. Προϊόντα ατομικής προστασίας για τη θωράκιση των πυροσβεστών μας

Με διαχρονικό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία και το Περιβάλλον η 100% ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ, προχώρησε σε δύο σημαντικές δωρεές στο Πυροσβεστικό Σώμα Αττικής και στο Πυροσβεστικό Σώμα Ανατολικής Αττικής.

Με σκοπό την περαιτέρω θωράκιση της προστασίας των δασών της Αττικής, η ΜΕΓΑ δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα Αττικής εξοπλισμό πυρασφάλειας, μία ενέργεια που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το πρόγραμμα βιωσιμότητας ACT GREEN: Redesign – Reduce – Recycle, με το οποίο εντείνονται περαιτέρω οι πρωτοβουλίες της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, η εταιρεία προέβη σε δωρεά περισσότερων από 9.600 μασκών, καθώς και αντισηπτικών προϊόντων ΜΕΓΑ στο Πυροσβεστικό Σώμα Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινό, υπό τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, συμβάλλοντας στην προάσπιση της ατομικής προστασίας των πυροσβεστών την περίοδο της πανδημίας.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…