ΜΕΓΑ: Πρωτοβουλίες υποστήριξης για τους Πυρόπληκτους και το Πυροσβεστικό Σώμα

Η ΜΕΓΑ με αίσθημα ευθύνης στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των οικογενειών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο. Επιπλέον, συνεχίζει να στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα με εξοπλισμό πυρασφάλειας.

Συνδρομή Στο Πυροσβεστικό Σώμα

Η ΜΕΓΑ συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα, προσφέροντας πυροσβεστικά οχήματα 4×4 μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού για τα πεζοπόρα τμήματα, πάνω από 4.000 μέτρα σε πυροσβεστικές μάνικες διαφόρων διαμέτρων καθώς και ελαστικά πυροσβεστικών οχημάτων.

Συνδρομή Στους Πυρόπληκτους

Η ΜΕΓΑ ανταποκρίθηκε από την πρώτη μέρα στο κάλεσμα των Δήμων και των Φορέων που στηρίζουν τους πληγέντες. Ενδεικτικά,  η εταιρεία έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων μέσα από δωρεές χιλιάδων προϊόντων προσωπικής υγιεινής και αντισηπτικών προϊόντων. Επιπλέον, σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» έχουν παραδοθεί 3 αποστολές προϊόντων ΜΕΓΑ στις περιοχές Μάνη, Ιστιαία, Γορτυνία  για τη στήριξη των πληγέντων.

Η ΜΕΓΑ βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ελληνική κοινωνία και δεσμεύεται στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής της υπευθυνότητας να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την επούλωση των πληγών από τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…