Σημαντική διάκριση για τη ΜΕΓΑ στα “Made in Greece Awards 2022”

Μια νέα σημαντική διάκριση απέσπασε η ΜΕΓΑ στα φετινά βραβεία-θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, «Made in Greece Awards 2022», σε μία ιδιαίτερη τελετή η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Συγκεκριμένα, η 100% ελληνική εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο Μάρκετινγκ «Γεώργιος Aυλωνίτης», το οποίο απονεμήθηκε για πρώτη φορά φέτος, τιμώντας τον εκλιπόντα διακεκριμένο καθηγητή. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική απόδοση, τις αξίες και την απαρέγκλιτη προσήλωσή της στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλής προϊοντικής ασφάλειας. 

Στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της ήταν ο σχεδιασμός μιας καινοτόμας, 100% ελληνικής πρότασης στον παγκόσμιο χάρτη της προσωπικής υγιεινής, της πρότασης “Sensitive”, που συνδυάζει μοναδικά άριστη ποιότητα, αποδεδειγμένη φιλικότητα προς το δέρμα και μέγιστη ασφάλεια για τον καταναλωτή. Έτσι, η ΜΕΓΑ επενδύει μόνο στην Ελλάδα και παράγει τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας με προσλήψεις, επενδύσεις και εξαγωγές.

Τα Made in Greece Awards διοργανώνονται  από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ σε συνεργασία με την Direction Βusiness Network και επιβραβεύουν επιχειρήσεις που συνεχίζουν να δημιουργούν και να επενδύουν στη χώρα μας.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…