ΜΕΓΑ: Στη λίστα «CHANGE THE WORLD» του Fortune Greece με τις 20 ελληνικές επιχειρήσεις που αλλάζουν τον κόσμο

Η ΜΕΓΑ, 100% ελληνική εταιρεία και ηγέτιδα στον κλάδο προσωπικής υγιεινής στη χώρα μας, κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στις 20 επικρατέστερες πρωτοβουλίες της ελληνικής “Change the World” list του περιοδικού Fortune για το 2022. Τα κριτήρια και η μεθοδολογία που καθιερώθηκαν από την αμερικανική έκδοση, ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που διακρίνονται για το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθούν.

Η διάκριση στη λίστα “Change the World” αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζει τη συνεχή της δέσμευση προς την Αειφορία. Η εταιρεία λειτουργεί καθημερινά με σκοπό να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για την Κοινωνία και τους ανθρώπους της, τοποθετεί στο κέντρο της στρατηγικής της τη βιωσιμότητα, υλοποιώντας σημαντικές πρωτοβουλίες για τους πυλώνες ESG με εξειδικευμένα σχέδια δράσης με μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα. Μεταξύ άλλων έχει εντάξει στη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης το Πρόγραμμα βιωσιμότητας Act Green. Ένα πρόγραμμα με αυστηρά καθορισμένους στόχους, που έχει ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθεί σε τρεις χρονολογίες – σταθμούς (2023 – 2030 – 2050), υλοποιώντας έμπρακτα τις δεσμεύσεις της εταιρείας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
26.01.2024
Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε…