ΜΕΓΑ: True Leader της Ελληνικής Οικονομίας για 11η συνεχή χρονιά

Η ΜΕΓΑ κατέκτησε για 11η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader» της ICAP CRIF. Ειδικότερα, μέσα από ένα σύνολο 30.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2021, βραβεύθηκαν οι “True Leaders” Εταιρείες και οι Όμιλοι που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα, στα εξής αντικειμενικά κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2021
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2020 στο 2021
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών
  • Έχουν υψηλό ICAP CRIF Score

Οι έντεκα συνεχείς ξεχωριστές διακρίσεις “True Leader” αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθειά της για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία.

Κατά το διάστημα 2010 – 2021, η ΜΕΓΑ αύξησε το τζίρο της κατά 230%, ενώ παράλληλα αύξησε το προσωπικό της πάνω από 160%. Ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες της σε 4 ηπείρους, κατάφερε να δεκαπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο. Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομικών καθώς και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…