Πράξεις Φροντίδας για την Αγορά

Το ηθικό επιχειρείν αποτελεί υψίστη προτεραιότητά μας.

Σε κάθε απόφαση και δραστηριότητά μας φροντίζουμε να τηρούμε τους νόμους, να σεβόμαστε τις ηθικές αξίες, να εξασφαλίζουμε διαφάνεια και αξιοπιστία, αλλά και να ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες και εξελισσόμενες ανάγκες τους με τη δημιουργία άριστων, πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων.

Η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, γεγονός που αποτυπώνεται στη βαρύτητα που αποδίδεται στο φιλικό προς το δέρμα σχεδιασμό των προϊόντων μας, καθώς και στις απαραίτητες επενδύσεις, επιλογές υλικών, αλλά και στις πιστοποιήσεις που υποστηρίζουν αυτή την αρχή.

Μάλιστα, προϊόντα μας όπως οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive έχουν βραβευτεί για την αποδεδειγμένη προϊοντική ασφάλεια που προσφέρουν με  το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το βραβείο αυτό αποτελεί επισφράγισμα της μέγιστης ευαισθησίας της εταιρείας για την ασφάλεια των προϊόντων της, καθώς επενδύει αδιάλειπτα, εδώ και χρόνια, σε άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό, προηγμένα συστήματα Ποιοτικής Διασφάλισης, άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό αλλά και αυστηρές διαδικασίες, πολύ πέραν όσων ορίζει η νομοθεσία, με στόχο να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια στον καταναλωτή.

Επιπλέον, στηρίζουμε την Ελληνική Οικονομία, διατηρώντας το 100% της παραγωγής μας στην Ελλάδα, υλοποιώντας ένα αδιάλειπτο πλάνο επενδύσεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και προηγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, καθώς και εξάγοντας σε 4 ηπείρους, ενισχύοντας την παρουσία της ελληνικής καινοτομίας στο εξωτερικό.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και συνεχίζουμε να επενδύουμε στον ειλικρινή διάλογο με το σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών μας.