Babylino Sensitive Cotton Soft Πάνες Βρακάκι Unisex No. 6Babylino Sensitive Cotton Soft Πάνες Βρακάκι Unisex No. 6

Babylino Sensitive Cotton Soft Πάνες Βρακάκι Unisex No. 6

Οι νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Cotton Soft  Pants, έχουν σχεδιαστεί με ένα καθολικό σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, που αποτυπώνει όλο το σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας πίσω από την παραγωγή τους.

Η τεχνολογία ‘all around elastic’ προσφέρει 360° ελαστικότητα περιμετρικά στη μεσούλα και στα ποδαράκια, αγκαλιάζει μοναδικά το σωματάκι του μωρού σε κάθε κίνηση και συγκρατεί την πάνα-βρακάκι σταθερή στη θέση της, χωρίς να «κρεμάει». Κατάλληλες για να διευκολύνουν την αλλαγή της πάνας και το στάδιο εκμάθησης της τουαλέτας, αφού ανεβοκατεβαίνουν εύκολα σαν κανονικό εσώρουχο, χωρίς απαραίτητα το μωρό να είναι σταθερό και σε ύπτια θέση.

Οι μόνες βρεφικές πάνες με Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι 1ες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 για την απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Οι Babylino Sensitive Cotton Soft Pants έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.oeko-tex.com.

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Συνιστώνται από τον Σύλλογο Μαιών – Μαιευτών Αθήνας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας και πυρήνα 30% μεγαλύτερης απορροφητικότητας σε σχέση με άλλες επώνυμες πάνες-βρακάκι, προσφέρει προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι, μέρα-νύχτα.
  • Με κάλυμμα βαμβακερής απαλότητας.
  • Με δείκτη υγρασίας σε όλα τα μεγέθη, που δείχνει πότε χρειάζεται αλλαγή η πάνα-βρακάκι του μωρού.
  • Χωρίς λάτεξ, λοσιόν, παραβένες, ΕU 26 αλλεργιογόνα.
  • Με ανατομικό σχεδιασμό και φράγματα προστασίας από διαρροές.
  • Ελαστικά πλαϊνά για μοναδική εφαρμογή.
  • Extra λεπτές και απαλές επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει.
  • Χαρούμενα σχέδια, εμπνευσμένα από τη φύση, τυπωμένα με μη αζωτούχα χρώματα.
  • 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

www.babylino.gr