Περιποίηση ενηλίκων

Oλοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας ΜΕΓΑ

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας ΜΕΓΑ, περιλαμβάνει προϊόντα κατάλληλα για ελαφριάς, μεσαίας ή και βαριάς μορφής ακράτεια.

Η πολυετής πείρα της ΜΕΓΑ στα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, η βαθιά γνώση της κατηγορίας, αλλά και οι συνεχείς έρευνες σχετικά με τις συνήθειες, τις επιθυμίες και τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, αποτέλεσαν τη βάση σχεδιασμού της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων ακράτειας ΜΕΓΑ.

Xαρακτηριστικά της:

Η τεχνολογία: Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας ΜΕΓΑ έχει ενσωματώσει τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην επιλογή υλικών, στην κατηγορία.

Η υψηλή ποιότητα: Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας ΜΕΓΑ, είναι αποτέλεσμα εντατικών μελετών και έχει υποβληθεί σε αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας σε διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια.

Η καινοτομία: Μοναδικός συνδυασμός αποτελεσματικότητας και φιλικότητας στο δέρμα. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας ΜΕΓΑ, σχεδιάστηκε με βάση την αρχή να προσφέρει όχι μόνο αποτελεσματική προστασία, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη φιλικότητα προς το δέρμα.

Όλα τα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς ακράτειας ΜΕΓΑ διαθέτουν πιστοποίηση (CE) από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και παράγονται με χαρτόμαζα που προέρχεται από αειφόρο δασοκομία (FSC™).

www.sanisensitive.gr

Εμπιστευτείτε τη ΜΕΓΑ για contract manufacturing

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε σχετικά