Διεθνής Παρουσία

  • Η Εταιρεία μας αποτελεί ισχυρή δύναμη στον τομέα της και στο εξωτερικό.
  • Η εξωστρεφής στρατηγική και η στόχευσή μας σε νέες αγορές έχουν συμβάλλει ώστε να επιτύχουμε δεκαπλασιασμό των εξαγωγών μας το διάστημα 2010 – 2022.
  • Μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, καθώς και σημαντικοί retailers, μας έχουν εμπιστευθεί ως βασικό προμηθευτή παραγωγής των προϊόντων τους.
  • Επιπλέον, παράγουμε για λογαριασμό κορυφαίων εταιρειών προϊόντα ειδικών προδιαγραφών (π.χ. βιοδιασπώμενα), χρησιμοποιώντας ειδικές πρώτες ύλες.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η κατηγορία βρεφικές πάνες, ένα από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα εξαγωγών μας, έχει ήδη πάρει τη θέση της στα 50 καλύτερα ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα, χάρη κυρίως στις εξαγωγικές προσπάθειες της ΜΕΓΑ.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διακρίθηκε και με το Βραβείο Κούρος 2019, για τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα, ενώ έχει λάβει 4 χρυσά βραβεία στα Greek Export Awards.

Από το 1990, όπου πραγματοποιήσαμε τις πρώτες μας εξαγωγές μέχρι και σήμερα, η εξωστρέφεια αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας. Στόχος μας, η ελληνική καινοτομία να χτίσει ισχυρή παρουσία στον απαιτητικό διεθνή στίβο.

Contract manufacturing

Η ποιότητα και ο καινοτομικός σχεδιασμός προϊόντων αποτελούν βάση εμπιστοσύνης για τις συνεργασίες μας στο εξωτερικό. Τα εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, οι υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, η καινοτομία, ο σχεδιασμός ειδικών προϊόντων με μοναδική φιλικότητα προς το δέρμα, η τεχνογνωσία βιοδιασπώμενων προϊόντων, έχουν αποτελέσει μια σταθερή βάση μακροχρόνιας συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες μας έχουν εμπιστευθεί ως βασικό προμηθευτή των προϊόντων τους.