1981

Λανσάρισμα των σερβιετών Cloe.

1981

Παραγωγή ωτοκαθαριστών Tipers.

1982

Έναρξη παραγωγής των πρώτων μωρομάντηλων BabyCare.

1983

Έναρξη παραγωγής των υγρών μαντηλιών Wet Hankies.

1986

Έναρξη παραγωγής υδρόφιλου βάμβακος ΜΕΓΑ.

1991

Έναρξη παραγωγής των σερβιετακίων EveryDay.

1996

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ Pom Pon.

1997

Παραγωγή της πρώτης παγκοσμίως SENSITIVE σερβιέτας με την επωνυμία EveryDay.

Στη ΜΕΓΑ έχουμε προτείνει τη δική μας 100% ελληνική πρόταση στην προσωπική υγιεινή, βασίζοντας τον σχεδιασμό των προϊόντων μας στην αρχή της μέγιστης φιλικότητας προς το δέρμα. Στα πλαίσια αυτής της αρχής, δημιουργήσαμε το 1997 μια μοναδική καινοτομία στην κατηγορία προσωπικής υγιεινής, την πρώτη παγκοσμίως Sensitive σερβιέτα, με μοναδικά φιλικό υφασμάτινο κάλυμμα, αποτελούμενο από υφασμάτινες ίνες, αντί για φιλμ, σε αντίθεση με τις κοινές σερβιέτες.

1998

Λανσάρισμα των σερβιετακίων EveryDay All Cotton.

Από όλα τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ατομικής υγιεινής, το βαμβάκι είναι ασύγκριτα φιλικό. Φυσικό, απαλό, υποαλλεργικό, συμβατό ακόμη και με το πιο ευαίσθητο δέρμα, φέρνει πραγματικά τη φυσική, αγνή φροντίδα σε επαφή με το δέρμα. Η ΜΕΓΑ δημιούργησε τα  Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton , προσφέροντας μοναδικά φιλική προστασία προς τον καταναλωτή. Σε αντίθεση με άλλα επώνυμα προϊόντα της κατηγορίας, που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton έχουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι, προσφέροντας έτσι την πιο φιλική πρόταση, στην κατηγορία. Η εμπιστοσύνη στη μοναδική αυτή πρόταση υγιεινής επισφραγίζεται από την Νο1 θέση που έχουν δώσει, σταθερά εδώ και χρόνια, στα Σερβιετάκια EveryDay οι ελληνίδες καταναλώτριες.

2000

Λανσάρισμα των υγρών αντισηπτικών μαντηλιών Wet Hankies.

2002

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών για το κρυολόγημα Sneezy.

2004

Λανσάρισμα των σερβιετών EveryDay Extra Long.

Πολύ λεπτές σερβιέτες, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Μεγαλύτερες σε μήκος από οποιαδήποτε άλλη ultra λεπτή σερβιέτα. Με διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας: τα «κεντρικά» φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα «πίσω» φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος. Ιδανικές για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής.

2004

Παραγωγή των πανών ακράτειας Sani.

2006

Λανσάρισμα των pants (πάνες - βρακάκι) ακράτειας Sani.

2006

Λανσάρισμα των σερβιετακίων EveryDay String Safe.

2007

1η παραγωγή βρεφικών πανών Babylino.

2008

Λανσάρισμα των σερβιετών EveryDay Ultra Plus Fresh.

2009

Λανσάρισμα των αντισηπτικών μαντηλιών ΜΕΓΑ.

2010

Λανσάρισμα των σερβιετακίων EveryDay Cotton Fresh.

2010

Λανσάρισμα των σερβιετών EveryDay Sensitive Double Dry.

2011

Λανσάρισμα των νέων βρεφικών πανών Babylino Sensitive.

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive μελετήθηκαν ειδικά ώστε να συνδυάζουν όχι μόνο απορροφητικότητα και άνεση, αλλά και πιστοποιημένη, μοναδικά φιλική προστασία προς το βρεφικό δέρμα. Ήταν επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών και έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3.

Ιστορική Αναδρομή

Λανσάρισμα της νέας γενιάς ακράτειας Sani Sensitive.

2016

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών BabyCare σε πρωτοποριακή συσκευασία "mini pack".

2016

Λανσάρισμα των Babylino Fragrance Free wipes.

2017

Λανσάρισμα των BabyCare XL size.

2017

Λανσάρισμα των Babylino Sensitive Pants Boy & Girl.

2017

Λανσάρισμα των ενισχυτικών επιθεμάτων Sani Maximizers.

2018

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών τουαλέτας LAVEX.

2018

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ Pom Pon Micellaire.

2019

Λανσάρισμα των Babylino Sensitive Pants με νέα τεχνολογία ‘all around elastic’.

Τα Babylino Sensitive Pants είναι οι μόνες πάνες-βρακάκι που συνδυάζουν  άριστη απορροφητικότητα, άνεση αλλά και  βραβευμένη ασφαλή προστασία. Διακρίθηκαν με το κορυφαίο Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ. Είναι επίσης, οι πρώτες πάνες-βρακάκι στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Παράλληλα, προσφέρουν άριστη εφαρμογή και μοναδική στεγνότητα, χάρη στην ελαστική μέση περιμετρικά, που διαθέτουν.

2019

Λανσάρισμα των ελαστικών εσώρουχων ακράτειας Sani Sensitive Lady Pants.

2019

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών BabyCare Calming.

Τα μωρομάντηλα BabyCare Calming Pure Water σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν απαλό καθημερινό καθαρισμό και μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Διαθέτουν μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει ιδανικά το αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) με τα εκχυλίσματα οργανικής λεβάντας και βαμβακιού, που περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

2020

Λανσάρισμα αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial Extra Safe

Τα υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο προστασίας ενάντια σε μικρόβια και ιούς, όπως ο Η1Ν1 και ο Η3Ν2. Επιπλέον, προσφέρουν ταχύτατη (χρόνος επαφής  μόλις 1’), εξαιρετικά αποτελεσματική και επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe είναι ελεγμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476, ενώ διαθέτουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

2020

Λανσάρισμα των σερβιετών ελαφράς ακράτειας Sani Lady Sensitive.

Οι σερβιέτες Sani Lady Sensitive είναι οι μόνες σερβιέτες για ειδικές χρήσεις που διαθέτουν: κάλυμμα με βαμβάκι για φιλική προστασία και αποφυγή ερεθισμών, απορροφητικά αυτοκόλλητα φτερά σε συνδυασμό με πιο φαρδύ σχεδιασμό στο πίσω μέρος για προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας και τεχνολογία Odour Control, που προσφέρει αποδεδειγμένη προστασία από δυσάρεστες οσμές, για έως και 8 ώρες!

2020

Λανσάρισμα της αντισηπτικής λοσιόν ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη

Η εταιρεία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της, την ελληνική καινοτομία και την απαρέγκλιτη προσήλωσή της στην προϊοντική ασφάλεια, ανταποκρίθηκε άμεσα στις αυξημένες απαιτήσεις αντιβακτηριδιακής προστασίας που επέβαλαν οι καιροί και πρόσθεσε στην γκάμα της τη νέα αντισηπτική λοσιόν ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη.

2020

Λανσάρισμα των αντισηπτικών μαντηλιών ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη

Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους, με 70% αιθυλική αλκοόλη και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, τα νέα αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓΑ Ενισχυμένο προσφέρουν αποδεδειγμένα ενισχυμένη και ταχύτατη αντιβακτηριδιακή δράση, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476), ενώ είναι εγκεκριμένα και από τον Ε.Ο.Φ.

Διατίθενται σε ατομική συσκευασία για άριστη διατήρηση του εμποτισμού του προϊόντος και πρακτικότητα στη μεταφορά.

2020

Λανσάρισμα μασκών προσώπου ΜΕΓΑ

Οι μάσκες προσώπου ΜΕΓΑ σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση. Διαθέτουν 3 στρώματα προστασίας, ενώ είναι πιστοποιημένες για φιλτράρισμα BFE≥98% σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ14683). Επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Διαθέτουν καινοτόμα, απαλά υφασμάτινα πλαϊνά για να μην κουράζουν και να μην ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά. Είναι δερματολογικά ελεγμένες για ευαίσθητα δέρματα. Έχουν άδεια από τον Ε.Ο.Φ., ενώ διαθέτουν πιστοποίηση Oeko Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), για ιδανική εφαρμογή και προστασία, ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου.

2020

Λανσάρισμα αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial XL

Η σειρά υγρών αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial, η Νο1 μάρκα αντιβακτηριδιακών μαντηλιών στην Ελλάδα, εμπλούτισε την γκάμα της με ένα ακόμα προϊόν εμπιστοσύνης που έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες αντιβακτηριδιακής προστασίας.

Τα νέα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών Wet Hankies Antibacterial XL, διαθέτουν 35% μεγαλύτερη επιφάνεια, σε σχέση με τα standard Wet Hankies Antibacterial 15, για μεγαλύτερη κάλυψη, ενώ χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους, με οινόπνευμα και επιπλέον αντιβακτηριδιακό παράγοντα, δρουν αποτελεσματικά ενάντια σε μικρόβια και ιούς, όπως Η1Ν1 και Η3Ν2, εξασφαλίζοντας πολύ υψηλά επίπεδα αντιβακτηριδιακής προστασίας!