H ΜΕΓΑ ως “True Leader” για 2η συνεχόμενη χρονιά

Στα πλαίσια του θεσμού True Leaders που εγκαινίασε πέρυσι για πρώτη φόρα  η ICAP* , η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ως “True Leader”, αφού αποτελεί μια από τις 41 κορυφαίες Εταιρείες στην Ελλάδα που πληροί ταυτόχρονα 4 αντικειμενικά και μετρίσιμα κριτήρια: 1. Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες με βάση το EBITDA για το 2011, 2.Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2010 στο 2011, 3. Βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της  (με βάση το τζίρο) και 4. Έχει υψηλό ICAP Credit Score.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας, η βράβευση ως  “True Leader” αποτελεί για άλλη μια φορά ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, η οποία δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία, επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα.

*Η ICAP Group είναι η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη αρμόδια Ευρωπαϊκή Αρχή European Securities and Markets Authority(ESMA)

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…