Προσφορά σχολικών ειδών για 400 παιδιά της Ά Δημοτικού της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών

Προσφορά σχολικών ειδών για 400 παιδιά της Ά Δημοτικού της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, υποστήριξε για ακόμα μια φορά τις πολύτεκνες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα, η εταιρία προσέφερε στην 26η γιορτή της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα 400 «πρωτάκια», τις σχολικές τους τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη, ενισχύοντας την πεποίθηση πως η επένδυση στη μόρφωση των παιδιών είναι η καλύτερη επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, τα παιδιά διασκέδασαν μέσα από ένα δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο παράλληλα περνούσε μηνύματα για τις αξίες της οικογένειας, την πρόοδο και τη γνώση.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί συνέχεια των συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα και την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας. Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ: «Πράξεις Φροντίδας».

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…