Έξι νέα σημαντικά βραβεία για τη ΜΕΓΑ στα Supermarket Awards 2023

Η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., 100% ελληνική εταιρεία, διακρίθηκε συνολικά με 6 σημαντικά βραβεία, για τις επιδόσεις των προϊόντων της και για την εταιρική της υπευθυνότητα στα φετινά Supermarket Awards, τα διαχρονικά βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρακτικές στον χώρο του λιανεμπορίου.

Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία παρέλαβε τα κάτωθι βραβεία:

  1. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Περιβάλλον για το νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Babytree – Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε παιδί».
  2. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Κοινές Ενέργειες CSR για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Δάσος = Ζωή», όπου η εταιρεία σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσέφερε εξοπλισμό πυροπροστασίας στο Πυροσβεστικο Σώμα.
  3. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων (Non Food) για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.
  4. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Επιτυχημένο Επαναλανσάρισμα Προϊόντος / Σειράς Προϊόντων για τις Βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft.
  5. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Social Media & Ψηφιακό Marketing για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.
  6. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες για το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο MΕΓΑ Hygiene KIDS. Μια μοναδική καινοτομία για την εκμάθηση του σωστού τρόπου πλυσίματος από την παιδική ηλικία.

Η ΜΕΓΑ, έχοντας την προσφορά στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, βρίσκεται αδιάλειπτα και διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, τόσο μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, όσο και με τα προϊόντα της, που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, με μοναδικές καινοτομίες και ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια του καταναλωτή.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…