Γεύματα αγάπης σε 25.000 άπορους ηλικιωμένους

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive, με πράξεις φροντίδας βρίσκονται δίπλα στην Τρίτη Ηλικία και προσφέρουν σε 25.000 άπορους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, το εορταστικό γεύμα των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, αρωγοί στο σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος «Γράμμα στη Νέα Γενιά», το οποίο υλοποιήθηκε μεταξύ 01/10 έως και 30/11/2014. Τα Sani Sensitive έστρεψαν τα φώτα σε ανθρώπους της ώριμης ηλικίας,ζητώντας τους να γράψουν τη συμβουλή τους προς τη νέα γενιά πάνω σε μια καρτ ποστάλ. Η συλλογή πολύτιμης σοφίας και εμπειρίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας αποτελεί μια ανεκτίμητη κληρονομιά, η οποία θα μείνει ως παρακαταθήκη για τους νέους αλλά και για τη χώρα μας. Τα κείμενα των 125 νικητών θα δημοσιευτούν μέσα στο 2015.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα 25.000 γεύματα αγάπης τα οποία θα διανεμηθούν αυτές τις γιορτινές ημέρες από τον φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ως προσφορά της ΜΕΓΑ. Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής, Κωνσταντίνος Δήμτσας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μαζί με την εταιρεία ΜΕΓΑ και την δική σας στήριξη, το επόμενο διάστημα, η «Αποστολή» θα προσφέρει, με μεγαλύτερη δύναμη, ζεστασιά και στοργή σε εγκαταλελειμμένους και ανήμπορους ηλικιωμένους. Ας μην ξεχνούμε, όλοι μας, ότι ο δρόμος της ευτυχίας περνά πάντοτε από τον συνάνθρωπο μας».

Για τη ΜΕΓΑ και την ολοκληρωμένη σειρά Sani Sensitive, κάθε μέρα, είναι μια διαρκής προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης στην ώριμη ηλικία, με συνεχείς πράξεις φροντίδας. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας.

Σχετικά με τα καθημερινά γεύματα αγάπης, η «Αποστολή», στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της ενάντια στην φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή μερίδων φαγητού καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο. Η δράση πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας και σε 70 ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ευαισθητοποιώντας ταυτόχρονα τους πολίτες και προάγοντας τον εθελοντισμό.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…