Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura!

Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), παρουσία εκπροσώπων εταιρειών από όλους τους κλάδους του λιανεμπορίου, τα σερβιετάκια EveryDay Natura αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία τους, με γνώμονα την καινοτομία και το όφελος που εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή, αλλά και για το περιβάλλον, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποίησε η Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις που αναδύονται καθημερινά, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη σχεδιασμού προϊόντων με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η EveryDay, αντιμετωπίζοντας κάθε νέα ανάγκη ως ευκαιρία για καινοτομία, παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις και ενσωματώνει στον σχεδιασμό των προϊόντων της πρωτοποριακά, καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Τα σερβιετάκια EveryDay Natura με κάλυμμα από 100% οργανικό βαμβάκι, εξ ολοκλήρου σχεδιασμό από βιοδιασπώμενα υλικά (απορροφητικός πυρήνας από φυτικές ίνες, αδιάβροχο κάτω κάλυμμα με βάση το άμυλο καλαμποκιού) και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση υγιεινής που εξασφαλίζει άριστη ισορροπία αποτελεσματικότητας και σεβασμού στο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαμβάνει όλα τα οφέλη ενός άριστου προϊόντος ακολουθώντας ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Έτσι, συγκεντρώνουν όλη την αγνότητα της φύσης σε ένα σερβιετάκι, εξασφαλίζοντας παράλληλα αξεπέραστη αποτελεσματικότητα με τη σφραγίδα ποιότητας EveryDay, της Νο1 μάρκας γυναικείας υγιεινής στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί διεθνώς έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμούς επιβράβευσης καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του ίδιου του  καταναλωτικού κοινού. Η ανάδειξη των EveryDay Natura ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024» επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι η καινοτομία είναι ο μόνος δρόμος για τη δημιουργία μίας ξεχωριστής πρότασης στην προσωπική υγιεινή και μας δίνει ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ελληνική καινοτομία που αναπτύσσεται στα εργαστήριά μας.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…