«True Leader» για 4η συνεχή χρονιά η ΜΕΓΑ Α.Ε.

Η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. κατέκτησε και φέτος, για τετάρτη συνεχή χρονιά, την κορυφαία διάκριση «True Leader» στον ετήσιο επιχειρηματικό θεσμό της Icap Group*Από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 53 εταιρίες βραβεύτηκαν, μεταξύ άλλων και η ΜΕΓΑ, πληρώντας ταυτόχρονα 4 αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες με βάση το EBITDA για το 2013.
  • Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2012 στο 2013.
  • Έχει υψηλό ICAP Credit Score.
  • Βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση τον τζίρο).

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.  Αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, κατέχει ηγετική θέση σε πολλές κατηγορίες προϊόντων της στην Ελλάδα, έχοντας χτίσει αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., προσφέροντας στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές προτάσεις για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής. Πιστεύοντας πως ο δρόμος για την ανάπτυξη περνά μέσα από τις επενδύσεις, η ΜΕΓΑ μετέτρεψε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της σε ένα συνεχές επενδυτικό πλάνο. Κόντρα στην οικονομική κρίση, αύξησε το προσωπικό της κατά 20% και διπλασίασε τις εξαγωγές της. Με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες στο εξωτερικό, έχει αποδείξει ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο. 

*Η ICAP Group είναι η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA).

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…