Η ΜΕΓΑ ανάμεσα στις 3 εταιρείες True Leaders της Ελληνικής Oικονομίας για 13 συναπτά έτη

Τη  διάκριση “True Leader” από την ICAP έλαβε για 13η συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.  Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, που σύμφωνα με την ICAP, μόλις 3 εταιρείες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς για 13 συναπτά έτη.

Για το 2022, μέσα από ένα σύνολο 80.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, βραβεύθηκαν ως ‘’True Leaders’’ 95 Εταιρείες που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα, στα εξής αντικειμενικά κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2022
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2021 στο 2022
  • Έχουν υψηλό ICAP CRIF Credit Score
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών

Οι 13 συνεχείς διακρίσεις True Leaders αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθειά της για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία.

Η ΜΕΓΑ, η οποία κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της στη χώρα μας, υλοποιεί ένα αδιάλειπτο επενδυτικό πλάνο από την ίδρυσή της έως σήμερα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η 100% ελληνική εταιρεία  έχει επενδύσει συνολικά πάνω από 240 εκατ. ευρώ το διάστημα 2000 – 2022 στη χώρα μας σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, επιλέγοντας πάντα με βάση τα υψηλότερα διεθνή standards προϊοντικής ποιότητας και ασφάλειας.  Την τελευταία διετία επένδυσε σε νέες αποθήκες, σε επιπλέον γραμμές παραγωγής αντισηπτικών προϊόντων, καθώς και σε νέες γραμμές παραγωγής απορροφητικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής. Οι νέες γραμμές παραγωγής είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, ενώ διασφαλίζουν ανέπαφη παραγωγή σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων. Επιπλέον, η ΜΕΓΑ αποτελεί ισχυρή δύναμη στον τομέα της και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ελληνική καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο. Η εξωστρεφής στρατηγική και η στόχευση της ΜΕΓΑ σε νέες αγορές έχουν συμβάλλει ώστε να επιτύχει δεκαπλασιασμό των εξαγωγών της το διάστημα 2010 – 2022.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία των βρεφικών πανών – και πιο συγκεκριμένα των Babylino Sensitive –  βρίσκεται ανάμεσα στα 56 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα.

Τον θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Ανάπτυξης , το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, o Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…