Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Babylino Sensitive!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός Babylino Sensitive «Κερδίστε τις πάνες μιας ολόκληρης χρονιάς!», που διεξήχθη στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Babylino Sensitive, στο The Mall Athens.

Με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών και με χιλιάδες επισκέψεις  στο σπιτάκι Babylino Sensitive, που είχε στηθεί ειδικά για να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία (κουκλοθέατρο, show με τον κλόουν Τοτό, διαγωνισμούς χορού και ζωγραφικής κλπ) και δώρα σε μικρά παιδάκια… ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στη μάρκα.  Η κλήρωση διεξήχθη στα γραφεία της εταιρίας ΜΕΓΑ στις 13 Ιανουαρίου 2012, παρουσία συμβολαιογράφου.

Οι Babylino Sensitive, οι μόνες sensitive πάνες, που προσφέρουν μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικότητας και φιλικότητας στο δέρμα, θα συνεχίσουν να βρίσκονται πάντα με ευαισθησία δίπλα σε κάθε οικογένεια.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…