Δωρεά 45.000 BabyGo σε πολύτεκνες οικογένειες της ΕΠΑ

Δωρεά 45.000 BabyGo σε πολύτεκνες οικογένειες της ΕΠΑ

Η ΜΕΓΑ Α.Ε και τα προϊόντα Babylino Sensitive αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει μια πολύτεκνη οικογένεια μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης για να μεγαλώσει τα παιδιά της, αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά την πρωτοβουλία να υποστηρίξει εκατοντάδες οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, προσφέροντας δωρεάν πάνω από 45.000 πάνες – βρακάκι BabyGo.

Η ΜΕΓΑ βρίσκεται ανθρώπινα δίπλα στην οικογένεια και στο παιδί, στηρίζοντας με συστηματικότητα και διαχρονικότητα το έργο πάνω από 100 σημαντικών κοινωνικών φορέων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων το 2014 σε ολόκληρη τη χώρα, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους. Παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί πολυδιάστατα κοινωνικά προγράμματα αφήνοντας το θετικό της αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια του προγράμματος με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία, ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…