Δυο χρυσά βραβεία κατέκτησε η ΜΕΓΑ στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015»

Δυο χρυσά βραβεία κατέκτησε η ΜΕΓΑ στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015»

Δυο χρυσά βραβεία απέσπασε η 100% ελληνική ΜΕΓΑ σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2015.

Η εταιρεία έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

  • ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος» για την κοινωνική ενέργεια “Γράμμα στη Νέα Γενιά”, με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive.
  • ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.

Η διάκριση στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», επισφραγίζει την έμπρακτη δέσμευση της  εταιρίας για Κοινωνική Υπευθυνότητα, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η βραβευμένη ενέργεια “Γράμμα στη Νέα Γενιά”, με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive, είχε τόσο ηθική όσο και υλική σημασία. Με στόχο να θυμίσει την αξία της Τρίτη Ηλικίας, της έδωσε το λόγο, ζητώντας της να στείλει μια συμβουλή για τους νέους. Παράλληλα, προσφέρθηκαν 25.000 γεύματα αγάπης σε άπορους ηλικιωμένους, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποδεικνύει ότι, το 100% ελληνικό βρεφικό προϊόν Babylino Sensitive, παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Με συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, εξαιρετική ποιότητα και καινοτομία, πολλαπλασίασε το μερίδιό του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα απέκτησε ισχυρή παρουσία σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού.

Τα δυο αυτά βραβεία αποτελούν απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελληνική προσπάθεια, αν λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και στον καταναλωτή και αν αναζητεί με συνέπεια το Άριστο στην επιχειρηματική λειτουργία.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…