ΜΕΓΑ: Αναδείχθηκε κορυφαία εταιρική επωνυμία στα Superbrands 2021-2022

Η ΜΕΓΑ πιστή στις αξίες και το όραμά της, ξεχώρισε στα φετινά βραβεία Superbrands 2021-2022, τον θεσμό που επιβραβεύει τα πλέον ιστορικά και αξιόπιστα brands, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους. Συγκεκριμένα η ΜΕΓΑ, αναδείχθηκε κορυφαία εταιρική επωνυμία στην κατηγορία της προσωπικής περιποίησης, έπειτα από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής του θεσμού, αλλά και διεξαγωγή έρευνας κοινής γνώμης. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια επιλογής ήταν μεταξύ άλλων η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα των διαγωνιζόμενων εταιρειών.

Η διάκριση αποτελεί ισχυρή και έμπρακτη επιβράβευση της επιτυχούς πορείας που ακολουθεί διαχρονικά η ΜΕΓΑ, έχοντας ως βάση πάντα τις αξίες  Σεβασμός, Υπευθυνότητα και Ακεραιότητα. Και κατά συνέπεια, θέτει τις ανάγκες του πελάτη σε προτεραιότητα, μεριμνώντας ταυτόχρονα για τη δημιουργία αξίας για όλα τα κοινά της.

Από την ίδρυσή της, η ΜΕΓΑ συνεισφέρει σημαντικά σε διάφορους τομείς, όπως ο τομέας της Οικονομίας, καθώς αποτελεί έναν από τους 10 μεγαλύτερους προμηθευτές του εγχώριου λιανεμπορίου, ενώ παράλληλα διατηρεί την παραγωγή της κατά 100% στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει επενδύσει εδώ και δεκαετίες στην εξωστρέφεια, με τα προϊόντα ΜΕΓΑ να βρίσκονται σε 4 ηπείρους, συστήνοντας παγκοσμίως  με επιτυχία την ελληνική καινοτομία στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής.  Θέτοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στοχεύει συνεχώς στην Καινοτομία με ελληνική υπογραφή, ενώ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα  και στην Προϊοντική Ασφάλεια, επενδύοντας συνεχώς σε Συστήματα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας. Η ΜΕΓΑ επιδεικνύει, επίσης, μέριμνα τόσο για το Περιβάλλον, όσο και για την Κοινωνία, υλοποιώντας συστηματικά και με συνέπεια  δράσεις με σημαντικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η διάκριση τιμά ιδιαίτερα την εταιρία, η οποία δεσμεύεται να παραμείνει προσηλωμένη στη συνεχή της προσπάθεια για το Άριστο, με σεβασμό στον καταναλωτή και την κοινωνία εν γένει.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…