Δύο σημαντικές διακρίσεις για πρωτοβουλίες Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. απέσπασε 2 σημαντικά βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη στρατηγική, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, στην 8η απονομή  των Hellenic Responsible Business Awards, που επιβραβεύουν τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που υλοποιούν προγράμματα για τη βιώσιμη περιβαλλοντική και κοινωνική ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε τα κάτωθι βραβεία:

  • Silver βραβείο στην κατηγορία SDG – Καλή Υγεία & Ευημερία με τίτλο Πράξεις Φροντίδας για την Υγεία και την Κοινωνία. Η ΜΕΓΑ αφουγκράζεται με προσοχή τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και ανταποκρίνεται με ένα πολυετές πρόγραμμα σταθερής και μακροχρόνιας υποστήριξης της Υγείας, του ύψιστου αγαθού. Το πολυεπίπεδο πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης έχει συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο, ενώ καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες (βρέφη – παιδιά, ενήλικες – κυρίως γυναίκες και Τρίτη Ηλικία), καθώς και μεγάλο εύρος ευάλωτων συνανθρώπων μας.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης & Ακαδημαϊκών Φορέων για το Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας Green Innovation σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΕΒΕΟ/ΕΜΠ. Στο πλαίσιο του προγράμματος Act Green, η ΜΕΓΑ ένωσε τις δυνάμεις της με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ), υλοποιώντας τον διαγωνισμό καινοτομίας GREEN INNOVATION για ένα βιώσιμο μέλλον. Δίνοντας βήμα στους φοιτητές και στους νέους επιστήμονες, ο διαγωνισμός στόχευε στην ανάδειξη, βράβευση και οικονομική υποστήριξη των ιδεών τους, ενώνοντας την ακαδημαϊκή κοινότητα με τη βιομηχανία, σε μια πρωτοβουλία πράσινης καινοτομίας με ελληνική υπογραφή. Ο διαγωνισμός αποσκοπούσε επίσης στην ανάδειξη του πολύτιμου έργου των Ελληνικών πανεπιστημίων, στον τομέα της πράσινης καινοτομίας, στοχεύοντας στην προβολή και προαγωγή λύσεων για ένα βιώσιμο μέλλον.

Oι δύο σημαντικές διακρίσεις αντανακλούν τον θετικό αντίκτυπο της εταιρείας συνολικά στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Κοιτώντας μπροστά, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η ΜΕΓΑ ως πρωταγωνιστής του κλάδου προσωπικής υγιεινής στην Ελλάδα, πιστή στις αρχές της για Αειφορία, εντατικοποιεί τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές της πρωτοβουλίες, ανταποδίδοντας σταθερά την εμπιστοσύνη της Κοινωνίας με ουσιαστικές δράσεις με μακροπρόθεσμο προσανατολισμό. Έτσι, φροντίζει με υπευθυνότητα για το αύριο, σήμερα.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…