«Επιχείρηση της Χρονιάς» η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

«Επιχείρηση της Χρονιάς» αναδείχθηκε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε στην Τελετή Απονομής του κορυφαίου θεσμού των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2023, η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στο GOLF PRIVE στη Γλυφάδα, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων, εκπροσώπων των σημαντικότερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών της χώρας.

Ο τίτλος «Επιχείρηση της Χρονιάς» αποτελεί την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, η οποία αναδεικνύεται μέσα από το ίδιο το ελληνικό επιχειρείν και συγκεκριμένα κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ 9.000 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς. Ο θεσμός, ο οποίος διοργανώθηκε φέτος για όγδοη χρονιά από την Direction Business Network, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική επίδοση, τις αξίες και την απαρέγκλιτη προσήλωση στο όραμά της: να δημιουργήσει μια πρωτοπόρο, 100% ελληνική πρόταση στην προσωπική υγιεινή, μεταβάλλοντας το τοπίο του τομέα μας στην Ελλάδα από αυστηρά εισαγωγικό σε δυναμικά εξαγωγικό.

Επιπλέον της παραπάνω διάκρισης, η ΜΕΓΑ παρέλαβε για ακόμη μια χρονιά το σημαντικό βραβείο «Πρωταγωνιστής κλάδου», επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά και τη συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία.

Η ελληνική εταιρεία κατέχει σταθερά εδώ και χρόνια τη θέση του leader στον τομέα της στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει εξαγωγική δραστηριότητα σε 4 ηπείρους, ταξιδεύοντας με επιτυχία την ελληνική καινοτομία στο διεθνή στίβο. Με αγαπημένες μάρκες, όπως: EveryDay, Babylino, Babycare, Pom Pon, Sani, ΜΕΓΑ, Wet Hankies κ.ά., αποτελεί το συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αξιόπιστης φροντίδας από τη βρεφική μέχρι την τρίτη ηλικία.

Η εταιρεία διατηρεί το 100% της παραγωγής της στην Ελλάδα, συμβάλλει στην ενίσχυση της Ελληνικής Οικονομίας με ένα αδιάλειπτο πλάνο συνεχών επενδύσεων, ενώ έχει στην καρδιά της στρατηγικής της τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, δημιουργώντας μακροχρόνια αξία για το Περιβάλλον και την Κοινωνία.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…