ΜΕΓΑ: Για 9η συνεχή χρονιά δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες

Σήμερα, που χτυπάει το κουδούνι για την πρώτη μέρα στο σχολείο και τη νέα σχολική χρονιά, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. βρίσκεται και πάλι, για ένατη συνεχή χρονιά, δίπλα στα Πρωτάκια, υποστηρίζοντας διαχρονικά τις οικογένειες της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε στην ετήσια γιορτή της ΕΠΑ, στα 200 «πρωτάκια», τις σχολικές τους τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας, τα παιδιά διασκέδασαν με ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο παράλληλα περνούσε μηνύματα για τις αξίες της οικογένειας, την πρόοδο και τη γνώση. Δίνοντας κάθε χρόνο το “παρών” στήριξης για το ταξίδι τους στον κόσμο της γνώσης, η ΜΕΓΑ έχει προσφέρει δωρεάν τις σχολικές τσάντες σε πάνω από 3.000 πρωτάκια οικογενειών-μελών της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια πολυετών συστηματικών δράσεων της ΜΕΓΑ προς την πολυτεκνική κοινότητα, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, Υποτροφίες σε αριστούχα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και δωρεές προϊόντων προσωπικής φροντίδας σε οικογένειες – μέλη της ΕΠΑ.

Με όραμα τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές, η ΜΕΓΑ συνδράμει με ένα πολυετές πρόγραμμα, στο πλαίσιο του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών για την ποιοτική εκπαίδευση. Η ενέργεια εντάσσεται στο στρατηγικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, “Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία.

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…